reklama
Ale fajnie wyjść z domu, choć na chwilę!! Wzięłam aparat, bo moje panny nie mają zupełnie zdjęć z zewnątrz.
Dziunka - wow dyskoteka, nie byłam od wieków.
Kikolek - współczuję złych słów mamy; jak ja swojej napomknęłam, że mogłaby mi przyjechać i pomóc to wynalazła 150 powodów, że nie może... , potrafiła powiedzieć, że nie może przyjechać na święta, bo obiecała zająć się psem sąsiadów; że będzie akurat wtedy sadzić pomidory itp.
AZA - miło, że jesteś ;-),
Etna, martolinka - fajnego spotkanka.
Małżon pojechał na lekkie zakupy, a ja muszę ogarnąć kobitki...
Dziunka - wow dyskoteka, nie byłam od wieków.
Kikolek - współczuję złych słów mamy; jak ja swojej napomknęłam, że mogłaby mi przyjechać i pomóc to wynalazła 150 powodów, że nie może... , potrafiła powiedzieć, że nie może przyjechać na święta, bo obiecała zająć się psem sąsiadów; że będzie akurat wtedy sadzić pomidory itp.
AZA - miło, że jesteś ;-),
Etna, martolinka - fajnego spotkanka.
Małżon pojechał na lekkie zakupy, a ja muszę ogarnąć kobitki...
AniaSm
Fanka BB :)
hej
u nas sezon grypowy w pełni ja już mam dość ,Lenka mi się budzi przy każdym kaszlnięciu nie wspominając że w nosie jej furczy ,ściągam ile się da no ale zaczynają się buntować oboje ,smarowałam jej w nocy pod nosem maścią majerankową to chociaż przez chwilkę było lepiej
Aza no decyzja na pewno trudna , ja się ciesze że mam juz swoją dwójeczkę i za jakiś czas będe mogła się zacząć rozglądać za pracą
kilolku współczuje problemów z mamą , najgorsze że tak blisko mieszkacie
dziunka ale ci fajnie ,sama bym pozarzucała trochę miesem na jakimś disko , no ale nieprędko jak znam życie i mojego D , do mojego to jeszcze się nie zdarzyło żeby ktoś wystartował za to do mojego szwagra to ciągle bo on tak niepozornie wygląda
u nas sezon grypowy w pełni ja już mam dość ,Lenka mi się budzi przy każdym kaszlnięciu nie wspominając że w nosie jej furczy ,ściągam ile się da no ale zaczynają się buntować oboje ,smarowałam jej w nocy pod nosem maścią majerankową to chociaż przez chwilkę było lepiej
Aza no decyzja na pewno trudna , ja się ciesze że mam juz swoją dwójeczkę i za jakiś czas będe mogła się zacząć rozglądać za pracą
kilolku współczuje problemów z mamą , najgorsze że tak blisko mieszkacie
dziunka ale ci fajnie ,sama bym pozarzucała trochę miesem na jakimś disko , no ale nieprędko jak znam życie i mojego D , do mojego to jeszcze się nie zdarzyło żeby ktoś wystartował za to do mojego szwagra to ciągle bo on tak niepozornie wygląda
C
Cleo1981
Gość
dzien dobry
ja dziś spałam do 12..jak D w domu to bawi się z małym a ja zamykam w pokoju i śpię jak smok...do pacy na 17..
pokazuje mi -14 kurde..Igi ma ten katar raz wiecej raz mniej...już mam dość chyba pójdę w pon do lekarza.bo wszystko zawodzi.a na -14 nie badzo chce mi się na spacer go targać...
chodzicie na dwór w takie mrozy? bo może ja dziwna jestem...
ja dziś spałam do 12..jak D w domu to bawi się z małym a ja zamykam w pokoju i śpię jak smok...do pacy na 17..
pokazuje mi -14 kurde..Igi ma ten katar raz wiecej raz mniej...już mam dość chyba pójdę w pon do lekarza.bo wszystko zawodzi.a na -14 nie badzo chce mi się na spacer go targać...
Jacek_i_Jagoda
Fanka BB :)
Ano mam, ale cóż z tego;-) niby się zapisuje a jak tylko coś nawali to wszystko ginie.
Mamy faraonki w kuchni macie jakieś sposoby?
Jak cię wywali to otwierasz drugi raz okienko i w tedy otwierasz drugi raz i lewym dolnym rogu powinien się pojawić klawisz do odzyskiwania. "Restore Auto-Saved Content"
Kupujesz preparat na mrówki zagniatasz z tym co lubią (okruchy ciasta, got. żółtko itp) one zanoszą towar do siebie i po problemie.
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja tak do -15 tow wychodzę ale na krótko, pół godzinki. (dziś -20 niestety) Chyba że do przedszkola idziemy to juz nie, bo to i tak 1,5 godziny wychodzi na dworze.dzien dobry
A próbowąłas na katar inhalacje na noc? ja na filiżnakę wrzącej wody wkraplam 5-7 kropelek "inhalolu" i lepiej im sie oddycha i szybciej mija. Inhalol to taka mieszanka różnych olejków ale mozna użyc tez sam sosnowy i eukaliptusowy
C
Cleo1981
Gość
ja tak do -15 tow wychodzę ale na krótko, pół godzinki. (dziś -20 niestety) Chyba że do przedszkola idziemy to juz nie, bo to i tak 1,5 godziny wychodzi na dworze.
A próbowąłas na katar inhalacje na noc? ja na filiżnakę wrzącej wody wkraplam 5-7 kropelek "inhalolu" i lepiej im sie oddycha i szybciej mija. Inhalol to taka mieszanka różnych olejków ale mozna użyc tez sam sosnowy i eukaliptusowy
a to trzeba inhalator jakiś?bo nie mam
ale wiesz kiedys miałam i pisałam o tym syropie aerius Nam pomagał bardzo,jak mi ta diablica nie przepisze teraz to sie wscieknę chyba
reklama
Witamy my siedzimy w domu na dworze -15 i Jaśo ciągnie, ale my oboje z gorączką, a panicz w sile i energii 100%. Musze chyba się wybrać do lekarza, żeby go nie zarazić, bo domowe sposoby nie pomagają.
Cały dzień oglądam tvn24 i nie mogę uwierzyć w to co się stało. To miejsce, w którym zostawiła to dzieciątko, no nie mogę pojąć.
AZA witamy !!!! plan super, życzymy powodzenia.
KIKOLKU współczuję ci, żal, że masz blisko rodziców, a oni nie chcą w niczym pomóc. Trzymaj się.
ANA no to super, że zaczerpneliście powietrza, oby choroby was na dobre opuściły.
Cały dzień oglądam tvn24 i nie mogę uwierzyć w to co się stało. To miejsce, w którym zostawiła to dzieciątko, no nie mogę pojąć.
AZA witamy !!!! plan super, życzymy powodzenia.
KIKOLKU współczuję ci, żal, że masz blisko rodziców, a oni nie chcą w niczym pomóc. Trzymaj się.
ANA no to super, że zaczerpneliście powietrza, oby choroby was na dobre opuściły.
Ostatnia edycja: