Hej dziewczynki przepraszam ze sie nie odzywalam...mialam lekkiego dola i stracha bo zaczelam cos plamic...no i tym sposobem jestem na l-4 na dwa tygodnie...oczywiscie tutaj nie daja zadnych tabletek na podtrzymanie wiec czekam do srody, bo wtedy lecimy do PL i jak najszybciej bede starala sie odwiedzic ginekologa...no ale pocieszam sie tym ze z Vicky mialam podobna sytuacje...no nic lece troche Was nadrobic...
reklama
AAAAAAAAA i mamy pozwolenie na powrót kobitek do żłoba i przedszkola!!! /QUOTE]
SUPER!
Jak piszesz post to co jakiś czas (ok 1min )w prawym dolnym rogu okienka pojawia się napis "Auto Saved" na żółtym tle. Masz coś takiego ?
Ano mam, ale cóż z tego;-) niby się zapisuje a jak tylko coś nawali to wszystko ginie.
Biedna Madzia, łudziłam się jeszcze, że mała żyje, że jej mama coś ukrywa:-( mam tylko nadzieję że sekcja wykaże że malutka zmarła od razu po uderzeniu...
[*]
[*]
[*]
My wczoraj wylądowaliśmy w klubie na dyskotece;-) ale o 3 się zwijaliśmy już do domu, bo A już jednego chłopca za kark złapał i zaczęło robić się gorąco trochę rozluźniłam sytuację, ale po chwili stwierdziłam że lepiej nie kusić losu i pójść do domu.
Faceci jak dzieci Ale trzeba przyznać że spięcie było "kulturalne", bo jak pojawiłam się tańcząca między nimi na parkiecie to tylko groźne spojrzenia sobie porozsyłali i się porozchodzili
Dziś mam kaca pierwszy raz od hmmm 3,5 roku? No rozkręcam się, rozkręcam;-)
Zaraz idziemy z laskami na sanki, świeci słoneczko, jest świeżego śniegu.
Mamy faraonki w kuchni macie jakieś sposoby?
kilolek
podwójna listopadowa mama
wróciłam z małych zakupów, myknęłam sobie szybko sama i dobrze mi to zrobiło. Potem jeszcze po paczkę musiałam od inpostu grzać, bo zamiast do paczkomatu kolo mojego domu to trafiła do oddziału 2 osiedla dalej grrr ale nic, najgorzej, ze mojej mamie udało się mnie do płaczu doprowadzić bo smiałam poprosic o pomoc, której oczywiście nie otrzymałam, szkoda słow. I cały dobry humor z samotnej godzinki na mrozku wziął w łeb
E
etna36
Gość
,,,llihoijibj
nnbij
jhh
nnbij
jhh
Hey kobitki i nie tylko )) Właśnie usypiam stwora i zaraz polatam na mopie )) Dawno nie miałam tak chałupy zaniedbanej ale te 2 zmiany są tragiczne. Wychodzę po 13 a wracam prawie o 23. rano jedynie robiłam obiad i odkurzałam a reszta musiała czekać na weekend ))) Dziś rano poukładałam Konradowi zabawki w nowych pudłach z Ikei i powiesiłam na grzejniku te kieszenie z Ikei co kiedyś Ulenka pokazywała. Nie miałam za bardzo wolnej ściany a tak przynajmniej grzejnika na wejściu nie widać ))
Etna czyżby Twój Pawełek sie znami przywitał? ))
Martolinka coś się pochwale na zakupkach ))
Anawawka cieszę się, że z twoimi pannami juz wszystko ok.
AniaSm nie pamiętam, u Was też już przeszło choróbsko?
Dziunka super, że się wybawiłaś a co do męskich zaczepek to niestety norma hehe... Zawsze znajdzie się ktoś kto nie tak spojrzał na moją kobietę ))
Kilolku oj Ty się masz z tymi rodzicami. Ja nie wyobrażam sobie żeby moja mama mi czegoś odmówiła. Niestety rodziców się nie wybiera... Tulam mocno, nie smuć się...
Etna czyżby Twój Pawełek sie znami przywitał? ))
Martolinka coś się pochwale na zakupkach ))
Anawawka cieszę się, że z twoimi pannami juz wszystko ok.
AniaSm nie pamiętam, u Was też już przeszło choróbsko?
Dziunka super, że się wybawiłaś a co do męskich zaczepek to niestety norma hehe... Zawsze znajdzie się ktoś kto nie tak spojrzał na moją kobietę ))
Kilolku oj Ty się masz z tymi rodzicami. Ja nie wyobrażam sobie żeby moja mama mi czegoś odmówiła. Niestety rodziców się nie wybiera... Tulam mocno, nie smuć się...
Ostatnia edycja:
E
etna36
Gość
Kilolku ja też mocno Cię przytulam, najważniejsze że Ty jesteś calkiem inną matką mimo wszystko
Aza szalejesz kobietko, ale zasłużyłaś sobie własną pracą
My czekamy na Antka z rodzicami tzn. Paweł czeka na Alę . Chodzi i gada "Ala buu tu"
Polegiwał mi o 10 i teraz nie mogę go uspać, chyba będzie dzień bez spania dzisiaj
Dziunka super!!! Ja nie pamiętam kiedy byłam na dyskotece, a z moim męże jeszcze nie byłam
Aza szalejesz kobietko, ale zasłużyłaś sobie własną pracą
My czekamy na Antka z rodzicami tzn. Paweł czeka na Alę . Chodzi i gada "Ala buu tu"
Polegiwał mi o 10 i teraz nie mogę go uspać, chyba będzie dzień bez spania dzisiaj
Dziunka super!!! Ja nie pamiętam kiedy byłam na dyskotece, a z moim męże jeszcze nie byłam
Witam:-)
Aza tylko sie nie przepracuj;-)
i zagladaj do nas częściej:-)
kilolku przykro mi z powodu rodzicow:-(
wazne, ze Ty nie jestes taka:-);-)
etna to udanego spotkania z martolinką
Moi sie bawia klockami, zaraz obiad i Kuba do spania
Aza tylko sie nie przepracuj;-)
i zagladaj do nas częściej:-)
kilolku przykro mi z powodu rodzicow:-(
wazne, ze Ty nie jestes taka:-);-)
etna to udanego spotkania z martolinką
Moi sie bawia klockami, zaraz obiad i Kuba do spania
Polaa hehe... Powiem Ci, że delikatnie mówiąc mam w pracy zapierdziel i do tego cały czas na nogach. Daję radę bo ja to taki perszing ( takie tez mam przezwisko) ale ciężko pogodziż wszystko ze sobą. Niestety forum też troszku opuściłam. Jednak będę się starać być zawsze na bieżąco ))) A Ty kochana mam nadzieję, że oki z brzusiem? Też się oszczędzaj...
kilolek
podwójna listopadowa mama
Ja mam dzisiaj dzięń lenistwa - bałagan jak nie wiem co (jeden dzień wystarczy) i zlew pełen garow a ja mam wszystko gdzies i albo poleguje albo się snuje bez sensu. chłopakom to nie przeszkadza to co sie będę wysilać :-)
Aza, bidulko musisz być naprawde mocno zmęczona.
Etna, martolinka miłej zabawy:-)
Aza, bidulko musisz być naprawde mocno zmęczona.
Etna, martolinka miłej zabawy:-)
reklama
Kilolku fizycznie jestem zmęczona ale na szczęście psychicznie nie. Robię swoje i idę do domu, nie muszę myśleć o pracy. Kombinujemy z moim czy może przed wakacjami nie pomyśleć o 2 dziecku i od września na L4. Mam też opcję starania się o pracę w Sądzie Gospodarczym i nie wiem czy to nie lepsze rozwiązanie. Załatwić sobie lepszą pracę a dziecko np. za rok... Myślę jeszcze ))