reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Martolinka ciekawe, ale mój mąż też zasnął razem z Pawłem :cool2:
A ten "kąt" w tórym się Marta zaszyła to mój fotel :tak:, to moje cudowne miejsce na ziemi ;-)

Banana to mieliście przygodę :-(

Kilolku, Jacku, anawawka współczuje reakcji waszych rodziców i tesciow to najblizsze osoby, dlatego to tak boli :-(

reklama
Widziałyście dzisiaj Magdę Mołek? Wyglądała rewelacyjnie!:-)
Upss...:eek:
Na pewno zostały jej rozstępy:yes:

Dobrusia dzisiaj nie spała a wieczorem była wulkanem energii. (ale nie na tyle żeby dało się podłączyć do niej ogrzewanie domu). Zasnęła o 21.

Martolinka ciekawe, ale mój mąż też zasnął razem z Pawłem :cool2:
A ten "kąt" w tórym się Marta zaszyła to mój fotel :tak:, to moje cudowne miejsce na ziemi ;-)

Banana to mieliście przygodę :-(

Kilolku, Jacku, anawawka współczuje reakcji waszych rodziców i tesciow to najblizsze osoby, dlatego to tak boli :-(

też mam taki fotel u siebie w którym spędzam większość mojego wolnego czasu :tak:
Jacku co prawda nie widziałam dzisiaj M.Mołek ale to fakt że wygląda rewelacyjne :tak: a czy ma celulilt czy nie to już nie moja sprawa hehe ;-)

A niech jej będzie na zdrowie :-) widziec nie widziałama le osobiście to bym wolała na jakiegos faceta sie zapatzrec niz na nią ;-)

etna ja mam super teściów, zwlaszcza tesciową. O wszystkim moge jej powiedziec, wyżalic się, zawsze pomoze i nigdy nie krytykuje. No kiedys krytykowala i ogolnie to chyba mnie nie lubiła ale i ja się dużo zmieniłam od tamtej pory. Zawsze pomoze i zawsze robi to chętnie interesuje się psioczy ze mną na mojego małżonka :-) i w sumie jej zawdzięczam, ze nie mam z nim problemów juz prawie rok (tfu tfu tfu przez lewe ramię) a poza tym świetnie się dzieciakami zajmuje. Wynagradza mi właście brak mamy, bo mama to jak obca osoba zupelnie

Dziunka - jak tam Asia?
Martolinka - wygodny fotel ehhh super sprawa
Etna - mnie już nie boli, bo mam wprawę;-), gorzej z wnuczkami..
Jacek - no właśnie gdyby podłączyć te nasze dzieciaki do jakiegoś prądu to byśmy mieli darmową energię:-D:-D , też się zastanawiałam jak spożytkować energię wytwarzaną podczas snu pod kołdrą;-);-):-D:-D

ok, mam dzisiaj znów dar na głupie numery : od czasu do czasu moja bezmyślność stwarza zabawne historie - dziś np. wystrzeliłam ze strzykawki do podawania leków i pięknie usptrzyłam nasz sufit....:szok: , w tygodniu spadł mi telefon po 24 i szukaliśmy go dobre 10 min. , bo wpadł między dwa łóżka...
To tak offtopic:-D:-D:-D:-D

Ja poprosiłam mężą by odkręcił karnisz, któryc chlopaki urwali, bo dyndał i tylko z jednej strony i balam się, ze spadnie komus na glowę to wziął i go ułamał :eek: i teraz mam gołe okno, bo rolet tez nie mam w sypialni. Super. jutro musże coś kupic tylko po tym urwaniu (wrwali razem z kołkiem ze ściany) zostala ogromna dziura :-(

Sie dziś wieczorem zezłościłam..... wrrrrrrrrrrrrrrrrr kolejny wykład mojej matki pt "ale robisz krzywde Tomkowi rodząc drugie dziecko"............nosz kurna! no i oczywiscie jestem "glupia, bo sobie na bank nie poradze z dwoma maluchami" itp itd................ sorki ze tak ponuro, ale jak tego nie wyrzuce z siebie to zaraz wybuchne, a ze jestem sama w domu i Tom spi... no to zostałyście mi Wy........

reklama
Do góry