reklama
E
etna36
Gość
patkanka a Ty co??? gdzie się tak załatwiłaś?
Martolinka Paweł też czeka na Antka, Bartek pojechał po zakupy biedronkowe, mięsne i aptekowe. Wszystko kończy się razem dla małego balsam do ciała, omega, hartus, calcium itp.
Ja ostatnio usypiam pawła o 11.30 , szybko go bierze spanie, a wstał trochę przed 8.
No dobra idę dalej prasować
Martolinka Paweł też czeka na Antka, Bartek pojechał po zakupy biedronkowe, mięsne i aptekowe. Wszystko kończy się razem dla małego balsam do ciała, omega, hartus, calcium itp.
Ja ostatnio usypiam pawła o 11.30 , szybko go bierze spanie, a wstał trochę przed 8.
No dobra idę dalej prasować
martolinka
Mama i nie tylko :-)
myślę , ze trzeba jeszcze wiele wyjaśnić zanim przyjdzie nam poznać prawdę.
Dziunka my już po spacerku? a Wy?;-)
Etna mały cały czas mówi "chcę do Paweła"
Ana oby pediatra przekazał Wam pozytywne wieści!!!!!!!!
Pathanka a gdzie sie załatwiłąś? ZDRÓWKA
Dziunka my już po spacerku? a Wy?;-)
Etna mały cały czas mówi "chcę do Paweła"
Ana oby pediatra przekazał Wam pozytywne wieści!!!!!!!!
Pathanka a gdzie sie załatwiłąś? ZDRÓWKA
A
aga4444
Gość
cześć
strasznie mi szkoda tej dziewczynki:-( jak wczoraj o 24 podali to na rmf to normalnie z szoku nie mogłam wyjść
pathanka zdróweczka
my już spakowani czekamy tylko aż Pati ze szkoły wróci i wyruszamy w podróż
3majcie się dziewczynki i chłopaku
strasznie mi szkoda tej dziewczynki:-( jak wczoraj o 24 podali to na rmf to normalnie z szoku nie mogłam wyjść
pathanka zdróweczka
my już spakowani czekamy tylko aż Pati ze szkoły wróci i wyruszamy w podróż
3majcie się dziewczynki i chłopaku
Witajcie,
oj ja tez zasnac wczoraj nie moglam jak sie o Magdzie dowiedzialam:-(
Nie oceniam tej matki bo nie wiadomo jeszcze co sie tak naprawde stalo, tak samo zal mi jej jak tego dzieciatka:-(
anawawka jakby oczy od placzu byly piekniejsze to chyba mialabym najladniejsze oczy na swiecie beczec chce mi sie bez powodu, pewnie hormony
etna ja sama nie wiem czym sie martwie
teraz np. denerwuje sie przed usg, ktore mam miec w srode:-(
pathanka zdrowka
Moi panowie poszli na spacer, lekki mrozik jest a rano jak sie obudzilisym nawet troszke sniegu bylo ale teraz slonce swieci wiec zaraz wszystko zniknie. Musze sie brac powoli za obiadd.
Dzisiaj rano maz mowi do mnie: " O boze jak Ci brzuch urosl, kiedy?"
Sama zauwazylam, ze kilka dni doslownie i niezly bebenek sie zrobil
No ale ciesze sie z tego powodu, niech rosnie Malenstwo, tylko nie musi koniecznie waga przescignac swojego brata starszego
Intuicja caly czas mi podpowiada, ze bede miala 3 facetow w domu
oj ja tez zasnac wczoraj nie moglam jak sie o Magdzie dowiedzialam:-(
Nie oceniam tej matki bo nie wiadomo jeszcze co sie tak naprawde stalo, tak samo zal mi jej jak tego dzieciatka:-(
anawawka jakby oczy od placzu byly piekniejsze to chyba mialabym najladniejsze oczy na swiecie beczec chce mi sie bez powodu, pewnie hormony
etna ja sama nie wiem czym sie martwie
teraz np. denerwuje sie przed usg, ktore mam miec w srode:-(
pathanka zdrowka
Moi panowie poszli na spacer, lekki mrozik jest a rano jak sie obudzilisym nawet troszke sniegu bylo ale teraz slonce swieci wiec zaraz wszystko zniknie. Musze sie brac powoli za obiadd.
Dzisiaj rano maz mowi do mnie: " O boze jak Ci brzuch urosl, kiedy?"
Sama zauwazylam, ze kilka dni doslownie i niezly bebenek sie zrobil
No ale ciesze sie z tego powodu, niech rosnie Malenstwo, tylko nie musi koniecznie waga przescignac swojego brata starszego
Intuicja caly czas mi podpowiada, ze bede miala 3 facetow w domu
Hey kobitki. Ja na sekunde bo za 10 minet lecew do pracy. Mały spi i niania zostaje u sąsiadki az do przyjazdu taty czyli do 14.30. Ja dziś od rana szalałam w H&M i Ikei bo wczoraj dostałam wypłatę, pierwszą od ponad roku ))) Jak miło ))) Wieczorkiem więcej popisze. Buziole
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Aza a pochwalisz się co kupiłaś?;-)ech ja już też czekam aż przyjdzie czas na własne wypłaty;-)
ana ja też oglądam..
ana ja też oglądam..