reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Informacje szokujące, sama nie wiem co myśleć. Brk słów.

Ja zaatakowana przez chrobę od wczoraj, oj ciężko. Jasiek na szczęście trzyma się, oby tak zostało.

reklama
patkanka a Ty co??? gdzie się tak załatwiłaś?

Martolinka Paweł też czeka na Antka, Bartek pojechał po zakupy biedronkowe, mięsne i aptekowe. Wszystko kończy się razem dla małego :crazy: balsam do ciała, omega, hartus, calcium itp. :baffled:
Ja ostatnio usypiam pawła o 11.30 :szok:, szybko go bierze spanie, a wstał trochę przed 8.
No dobra idę dalej prasować

Pathanka - trzymaj się... czyżby małżon Ci sprzedał?
Mam nadzieję, że to ostatnie podrygi chorób, mróz je na chwilę chociaż uśpi, bo inaczej pochlastać się można...

myślę , ze trzeba jeszcze wiele wyjaśnić zanim przyjdzie nam poznać prawdę.

Dziunka my już po spacerku? a Wy?;-)

Etna mały cały czas mówi "chcę do Paweła":-D

Ana oby pediatra przekazał Wam pozytywne wieści!!!!!!!!

Pathanka a gdzie sie załatwiłąś? ZDRÓWKA

cześć

strasznie mi szkoda tej dziewczynki:-( jak wczoraj o 24 podali to na rmf to normalnie z szoku nie mogłam wyjść

pathanka zdróweczka

my już spakowani czekamy tylko aż Pati ze szkoły wróci i wyruszamy w podróż :tak:

3majcie się dziewczynki i chłopaku

Witajcie,

oj ja tez zasnac wczoraj nie moglam jak sie o Magdzie dowiedzialam:-(
Nie oceniam tej matki bo nie wiadomo jeszcze co sie tak naprawde stalo, tak samo zal mi jej jak tego dzieciatka:-(

anawawka jakby oczy od placzu byly piekniejsze to chyba mialabym najladniejsze oczy na swiecie:-D beczec chce mi sie bez powodu, pewnie hormony

etna ja sama nie wiem czym sie martwie:szok:
teraz np. denerwuje sie przed usg, ktore mam miec w srode:-(

pathanka zdrowka

Moi panowie poszli na spacer, lekki mrozik jest a rano jak sie obudzilisym nawet troszke sniegu bylo:szok: ale teraz slonce swieci wiec zaraz wszystko zniknie. Musze sie brac powoli za obiadd.

Dzisiaj rano maz mowi do mnie: " O boze jak Ci brzuch urosl, kiedy?":-D
Sama zauwazylam, ze kilka dni doslownie i niezly bebenek sie zrobil:tak:
No ale ciesze sie z tego powodu, niech rosnie Malenstwo, tylko nie musi koniecznie waga przescignac swojego brata starszego:-D
Intuicja caly czas mi podpowiada, ze bede miala 3 facetow w domu

Sama nie wiem kiedy i gdzie, możliwe, że mąż sprzedał mi swoje zarazki. Nasze auto też padło nie chce odpalić i Ł poszedł je reanimować.

Hey kobitki. Ja na sekunde bo za 10 minet lecew do pracy. Mały spi i niania zostaje u sąsiadki az do przyjazdu taty czyli do 14.30. Ja dziś od rana szalałam w H&M i Ikei bo wczoraj dostałam wypłatę, pierwszą od ponad roku :)))) Jak miło :)))) Wieczorkiem więcej popisze. Buziole

reklama
Aza a pochwalisz się co kupiłaś?;-)ech ja już też czekam aż przyjdzie czas na własne wypłaty;-)
ana ja też oglądam..

Do góry