reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
Witajcie,
Antoni w przedszkolu a ja lekko zanurzona w prasowaniu;-)zakupiłąm dziś pieluchy tetrowe i dołączę je do prania:tak:

Agrafka jeszcze raz gratuluję;-)
maxweel pytałam już , ale nie widziałam odpowiedzi;-)jak ze żłobkiem dla Martusi?

Dziunka, to kiedy parapetówa?:-D

Powiem Ci, ale musisz obiecać że wpadniesz :-p

Wczorajsze usg super - 3 lekarzy oglądało sobie NASZEGO SYNKA pół godziny, wszystkie parametry dobre, u mnie szyjka też długa i bez żadnych problemów.
Zajęło mi parę minut przetrawienie wiadomości, że pokazują mi siusiaka :). imienia jeszzce nie mamy, Alicja miała być Wojtusiem, ale teraz nie jesteśmy na 100% przekonani - zobaczymy :)

GRATULACJE!!! Będziesz miała parkę :-)

Pola hop hop!

Martolinka, musiałam nie zauważyć..na chwilę obecną Martusia jest zapisana do żłobka (od maja:szok:), w marcu ma dzwonić do nas dyrektorka tego żłobka, czy dalej jesteśmy zdecydowani..najbardziej denerwuje mnie ten termin, że musi od maja, nie może później, bo oni nie chcą mieć wolnych miejsc..no, ale trudno..teraz się zastanawiam, co z Marysią będę robiła w tym czasie..Bo tak na chwilę zawożenia siedziałaby teściówka, a w tej sytuacji będę musiała brać Marysię ze sobą..więc zastanawiam się, czy zapisać ją do klubiku na parę godzin od tego maja..
Dziunka, wolę nie "wpadać"..dwójka mi starczy:-p:-p jakbyś mieszkała troszkę bliżej, to z chęcią bym się wprosiła;-)

Agrafka, to gratulacje na syna!!!A czemu aż 3 lekarzy oglądało?
[/QUOTE]

Kilolku a bo tam w tym gabinecie to taka wieczna imprezka. Siedzą głównie młodzi lekarze, rocznik 80 czyli mój to chyba górna granica wieku, no może jakiś 78 się zdarzy ale nie jestem pewna :). No i jedni są mniej doświadczeni inni bardziej wiec sobie asystują, oglądają, uczą się. Mi to nie przeszkadza bo robią to naprawdę bardzo dokładnie.

Maxweel my co miesiac potwierdzamy , ze jestesmy zainteresowani i przesuwamy sie na liscie.. mam nadzieję , ze od wrzesnia się uda , ale to coraz bardziej watpliwe.. a zapisani jestesmy na liste oczekujacych od sierpnia:confused:

gosiulek najlepiej MigPriv mieć w domu i przy pierwszych objawach łyknąć w tedy 90% skuteczność. Jagoda ma potężny generator bólu głowy wszystko już brała i w każdej ilości. Ale to nie migrena podobno tylko ból napięciowy (też to miałem trzymało mnie dwa lata) boli non stop.

agrafka
gratulacje a jeśli chodzi o imię to mam niewykorzystanego Borysa.
Chcesz to bierz :biggrin2:. Albo Mszczuja :-D

U nas -19 nad ranem, zamarzła krytyczna rurka z wodą ale sama odpuściła. Ufff...

Skoro słoninka Wam nie pasuje to może wystarczy oliwka na buziaki?

reklama
Boją się o malego, że będzie płakał i cierpiał. jak rzucał sie u fryzjerki to o mały włos Darek jej nie zabił wzrokiem, jakby to jej wina była:szok: mało brakowalo a byłaby awantura:szok:

Do góry