reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
Agrafka gratulacje !!!!!!!!!!!!!! super ,parka bedzie.Igi też miał być w pierwszej wersji Wojtusiem:-)ale D ma złe skojarzenia z kolegą jakby to ując pijaczkiem:-D

Dziunka taka okazja z tym przedszkolem ...niech spróbują chociaż...zawsze można się wycofac ale wtedy pewnie inne dziecko wskoczy na Miłka miejsce...

Mszczuja o jezuusiu ale imię kosmiczne:szok::-Djak Szuja brzmi trochę :-D

mi się nadal marzy Lenka....:-D

Agrafka, to ja pytałam, nie Kilolek:-p:-)
Martolinka, ja jakoś czerwiec, lipiec zapisywałam moją Martę:szok::-), ale nie kazali mi dzwonić..kurcze, ale jak sobie pomyślę, że ona będzie taka malutka w tym żłobku, to normalnie mnie trzęsie.
Dziunka, widzę że Miłek, to niezły panikarz:-D ale Marycha u fryzjera podobnie..stąd jej krzywe grzywki na fotkach - moje dzieło..:-D
Agrafka - Warcisław??:-D

Nie, on grzeczny jest jak anioł u fryzjera ale ta nerwowość taty chyba na niego przeszła. Bogu dzięki że nie widział (tata), że z tego wszystkiego fryzjerka drasnęła Miłka lekko nożyczkami i wodą utlenioną oczyszczała, no jakby zobaczył to chyba by ją zamordował:zawstydzona/y:

Wszystko to im mówię, moja mama świetnie zdaje sobie z tego sprawę ale nie ma wsparcia od męża i teściowej.

Agrafka och ja szaleję za Gniewkiem (imieniem).

Ja na szybciora
Agrafka - wow, parka gratulacje ode mnie i przekablowałam Mamie - też gratuluje
Lecęę, bo Hanka coś w wc rozrabia

reklama
Do góry