reklama
Cze
Etna - leżałam plackiem w niedzielę, ja tak mam, że jeden dzień zdycham, a potem nadrabiam....;-) dziecięciem będąc już tak chorowałam
Polaa - hop, hop, jak tam noc?
Agrafka - też nas w niepewności trzyma, świętowała wczoraj jak nic!
Cleo - u mnie niby tylko -13... ale i tak nigdzie się nie wybieramy;-), ale na samą myśl o mrozie mnie telepie...
Dziunka - jak tam przeprowadzka?
Jacek - jak ja bym chciała mieć taką córkę;-), jak ja mam doła to nic nie robię
U nas niestety po żurawinie Gonia miała tak odparzony wczoraj tyłek, że musiałam jej ściągnąć pieluchę... Dziś to samo. mówię o pielusze.
Etna - leżałam plackiem w niedzielę, ja tak mam, że jeden dzień zdycham, a potem nadrabiam....;-) dziecięciem będąc już tak chorowałam
Polaa - hop, hop, jak tam noc?
Agrafka - też nas w niepewności trzyma, świętowała wczoraj jak nic!
Cleo - u mnie niby tylko -13... ale i tak nigdzie się nie wybieramy;-), ale na samą myśl o mrozie mnie telepie...
Dziunka - jak tam przeprowadzka?
Jacek - jak ja bym chciała mieć taką córkę;-), jak ja mam doła to nic nie robię
U nas niestety po żurawinie Gonia miała tak odparzony wczoraj tyłek, że musiałam jej ściągnąć pieluchę... Dziś to samo. mówię o pielusze.
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Hej hej:-)
Ja tu wchodzę pełna nadziei na info od Agrafki, a tu nic
Powiem Wam, że tak tfu tfu odpukać, ale Marta chyba już uporządkowała sobie pory dnia i w nocy budzi się tylko dwa razy na cycanie..a jeszcze dodatkowo powiem, że..bez teściowej jakoś tak lepiej potrafię ogarnąć swoje dziewczyny:-)
Polaa, mam nadzieję, że przeszło i lepiej się czujesz?
Dziewczyny migrenowe..współczuję bóli..
Dziunka, to kiedy parapetówa?
Ana - jak forma? Lepiej się czujesz?
Cleo,Ana - niezły mrozek u Was..u nas "tylko" -10
Ja tu wchodzę pełna nadziei na info od Agrafki, a tu nic
Powiem Wam, że tak tfu tfu odpukać, ale Marta chyba już uporządkowała sobie pory dnia i w nocy budzi się tylko dwa razy na cycanie..a jeszcze dodatkowo powiem, że..bez teściowej jakoś tak lepiej potrafię ogarnąć swoje dziewczyny:-)
Polaa, mam nadzieję, że przeszło i lepiej się czujesz?
Dziewczyny migrenowe..współczuję bóli..
Dziunka, to kiedy parapetówa?
Ana - jak forma? Lepiej się czujesz?
Cleo,Ana - niezły mrozek u Was..u nas "tylko" -10
gosiulek73
mama K&K&A
Hej.
U nas -18.Dobrze że choć słońce świeci.
Jacku muszę wypróbować ten lek w saszetkach bo te inne polecane przez Ciebie i Kilolka na mnie nie działają.:-(
Pola jak się czujesz? Bierzesz magnez,nospę?
Ana cieszę się ze lepiej.
U nas -18.Dobrze że choć słońce świeci.
Jacku muszę wypróbować ten lek w saszetkach bo te inne polecane przez Ciebie i Kilolka na mnie nie działają.:-(
Pola jak się czujesz? Bierzesz magnez,nospę?
Ana cieszę się ze lepiej.
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
O, to super, że lepiej..
agrafka80
Fanka BB :)
hej dziewczynki
Nawet nie próbuję nadrobić, jestem ostatnie dni w pracy, tonę w robocie.
Wczorajsze usg super - 3 lekarzy oglądało sobie NASZEGO SYNKA pół godziny, wszystkie parametry dobre, u mnie szyjka też długa i bez żadnych problemów.
Zajęło mi parę minut przetrawienie wiadomości, że pokazują mi siusiaka . imienia jeszzce nie mamy, Alicja miała być Wojtusiem, ale teraz nie jesteśmy na 100% przekonani - zobaczymy
Dobra, muszę wracać do roboty, popisze więcej jak już będę na zwolnieniu w praktyce
Nawet nie próbuję nadrobić, jestem ostatnie dni w pracy, tonę w robocie.
Wczorajsze usg super - 3 lekarzy oglądało sobie NASZEGO SYNKA pół godziny, wszystkie parametry dobre, u mnie szyjka też długa i bez żadnych problemów.
Zajęło mi parę minut przetrawienie wiadomości, że pokazują mi siusiaka . imienia jeszzce nie mamy, Alicja miała być Wojtusiem, ale teraz nie jesteśmy na 100% przekonani - zobaczymy
Dobra, muszę wracać do roboty, popisze więcej jak już będę na zwolnieniu w praktyce
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Agrafka, to gratulacje na syna!!!A czemu aż 3 lekarzy oglądało?
Ilona, właśnie, 100 lat!!!:-)
Gosiulek - minus 18???
Ilona, właśnie, 100 lat!!!:-)
Gosiulek - minus 18???
reklama
gosiulek73
mama K&K&A