Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Ja smaruję kremem parę minut przed wyjsciem zeby dobrze wchłonął sie a potem czasami przed samym wyjsciem.
no to p[opisalam...OLi mnie z sypialni woła..
no to p[opisalam...OLi mnie z sypialni woła..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polaa zapraszam;-)
ja juz wiem kogo agrafka nosi pod sercem , ale nic nie powiem;-)niech mama ma te przyjemnosc;-)
Najpopularniejsze imiona w Polsce w 2011 - Nareszcie zmiana: Lena zamiast Julki / Wiadomości / dzieci, ciąża, poród, pielęgnacja i wychowanie - portal dla rodziców
jeju Dziewczyny myslalam, ze teraz umrę ze strachu
Siedze sobie i nagle wstalam i poczulam taki skurcz, ze szkoda gadac. Trzymalo mnie przez jakies 10-15 sekund, usiadlam ledwo bo tak bolalo, i po chwili to samono i teraz leze ale sie boje strasznie bo mnie kluje na dole po lewej stronie brzucha
mam nadzieje, ze przejdzie.