reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
jeju Dziewczyny myslalam, ze teraz umrę ze strachu
shocked.gif

Siedze sobie i nagle wstalam i poczulam taki skurcz, ze szkoda gadac. Trzymalo mnie przez jakies 10-15 sekund, usiadlam ledwo bo tak bolalo, i po chwili to samo
shocked.gif
no i teraz leze ale sie boje strasznie bo mnie kluje na dole po lewej stronie brzucha
unhappy.gif
unhappy.gif

mam nadzieje, ze przejdzie.

o kurcze, nie dobrze. Moze się przeforsowałaś? Lepiej poleż sobie, weź nospe jak nie będzie przechodzic

leżę, leże caly czas:tak:
Kurde boli mnie ten brzuch teraz:-( mam nadzieje, ze przejdzie ale przez chwile myslalam, ze zwariuje z bolu:-(

polaa a to na pewno skurcze macicy? moze żoładka? Ja tak miałam kilka dni temu. Dostałam takich skurczy, ze mnei z nóg zwaliło i spanikowąlam straszliwie. Wzięlam no-spę i poprukałam po niej ostro i przeszło. czyli bolał mnie żoładek a nie macica. Tylko teraz to juz nie bardzo wiadomo co boli bo na tej samej wysokości niemalże. Masz no-spe? albo magnez

kilolku ja juz nie wiem czego to byly skurcze ale chyba nie zoladka:no:
dol brzucha mi caly chwycilo, nie mam nospy, ja jej w zyciu nie zazywalam ale mam przeciwbolowy, ktory bralam przy Kubie i teraz przy tym zapaleniu, jest bardzo dobry:tak:
Nie chce na razie go brac ale zobaczymy co bedzie pozniej, w nocy

Spokojnie bez paniki to na głębokiej prowincji, w stolicy Julia i Jakub trzymają się mocno:
Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki

Lubię ten ranking bo znalazły się tam jakieś Miriam

Etna - Solpadine (lub inny paracetamol z codeiną wtedy na receptę)a jeśli to prawdziwa migrena to Migpriv 6 złoty saszetka na receptę
.
Znów o zachodzie słońca poszedłem z Dobrusią na spacer na wzgórze trochę wiało i -9. Pokazywałem jej ślady saren, bażantów i lisów ale była przejęta.
Dziwne ale my jej niczym nie smarujemy i nie ma śladów na polikach, może to jednak ta skórka z boczku:-)

polaa trzymaj się dziewczyno.

Ubocznym produktem doła Miriam są owsiane ciasteczka. Pocieszyłem ale przyda się jej trochę pokory.

polaa no nie, jak dół brzucha to zdecydownaie nie żoładek, ja to mialam tak cąłościowo - bębenek ;-)
polez, poleż, na pewno przejdzie.

Etna ja mam zapisany Sumamigren od neurologa. Też bardzo dobry tylko cholernie drogi. Fakt, ze wzięlam go tylko raz, bo inne leki przeciw migrenowe nie dopuszczały do tego bólu a jak zasżłam w ciążę to musiałam wszystko odstawić i efekt był wiadomo jaki... dąlo mi w kość oj dąlo. Dobrze, ze jeszcze ketonal mozna okazjonalnie w 1 i 2 trymetrze, bo bym waliła glową w ścianę (a zdażąlo mi się kiedyś) przede mna cięzki okres :/

jeju Dziewczyny myslalam, ze teraz umrę ze strachu
shocked.gif

Siedze sobie i nagle wstalam i poczulam taki skurcz, ze szkoda gadac. Trzymalo mnie przez jakies 10-15 sekund, usiadlam ledwo bo tak bolalo, i po chwili to samo
shocked.gif
no i teraz leze ale sie boje strasznie bo mnie kluje na dole po lewej stronie brzucha
unhappy.gif
unhappy.gif

mam nadzieje, ze przejdzie.

I jak? Powiem Ci że u mnie to były też takie mega skurcze na dole od samego początku, ale powodowane były wzdęciami:zawstydzona/y: jak złapało to kładłam się na podłogę z bólu i piszczałam. I tak całą ciążę:baffled: Trzymam kciuki żeby u Ciebie było to samo:tak:

ILONKO!!! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo słonka i miłości :)
p.s. To o której ta kawka i ciacho?
;-)
675_1.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry :-)

pokazuje mi -18 :szok:nie wynurzam nosa z Igim nawet.

polaa jak się czujesz???

agrafka odezwij się ,chyba że pisałaś gdzieś płeć dzidziusia :-)

Do góry