reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
Ode mnie i dziewczynek takze pozdrowienia dla Mamy i Marcelka:-)
A Natalunia urodziła? Wczoraj mi na NK komentarza dała pod zdjęciem..czyli już w domu są..gratulacje dla niej:-)

hej u nas troszkę lepiej , w końcu gorączka ustępuje więc pozostało tylko zwalczyć katar i kaszel ,Kuba dzielnie pije syrop z cebuli więc może mu minie i będziemy mogli wyjść z domku bo już zwariować można
pisałam do Poli jak się czuje i napisała że już wszystko ok i odezwie się później to napisze więcej :tak:

Mój tatuś okazała serce i zawiózł mnie do przedszkola :-) ale ile min przy tym nastrzelala i jak mu to nie pasowała to juz jego... a w d..

Mama dostała telefon że Miłek od jutra do przedszkola idzie. Panikują jak cholera i są bliscy zrezygnowania:szok:
a czemu tak nagle?
U na sjak się miejsce zwolniło to chcieli bym od nowego tygodnia dała ale ja poprosiłam o jeszcze jedne tydzięń i nie bylo problemu. W końcu trzeba dziecko przygotować. Ja się nie dziwię, ze panikuje. Tak z dnia na dzięn dziecku świat wywrócic. A teraz z kim jest jak mama w pracy?

Maxwell a jak to jest u Was - kiedy ty do pracy idziesz? a Marysia ma przedszkole?

Raczej "Miściu" a co za tym idzie "Mistrzu":rofl2:
Miściu jest boskie!!!

Do tych co pamiętają Natalunię - parę dni temu urodziła córeczkę :-) GRATULACJE!
gratulacje!

tak sobie myśle, ze juz mało tych co pamiętają :-) rotację mamy sporą. Ale jestesmy takie boskie, ze przyciągamy tłumy ;-)

Hihi, dobre Kilolku z tą naszą boskością:-D:-D..Natalunia mniej więcej odeszła w tym czasie, co Kamcia..Dobrze pamiętam?
A co do przedszkola i mojej pracy. Mi się kończy macierzyński 15 maja, potem mam prawie cały urlop z zeszłego roku (25 dni), no i z tego roku..jeszcze dokładnie nie liczyłam, jak to wyjdzie..u nas zapisy do przedsszkola są zawsze w bieżacym roku - koło 15 marca..raczej powinni przyjąć Marysię..znaczy mam nadzieję;-) Jak nie, to wychowawczy się kłania..

reklama
tak sobie myśle, ze juz mało tych co pamiętają :-) rotację mamy sporą. Ale jestesmy takie boskie, ze przyciągamy tłumy ;-)

Dokładnie tak, oł jeeeeee:-D

No Pani dzwoniła że jutro młody ma przyjść, mama już od początku stycznia wiedziała że taki telefon może być w każdej chwili. A że jutro akurat ma wolne, bo babcia Miłka wyjeżdża na pogrzeb, więc w sumie dobrze się złożyło.
Poszła przed chwilą kupić małemu na rynek trochę ciuchów przedszkolnych i kupiła tylko jedne dresy, dwie podkoszulki, 5 par majtek, 2 pary rajstop i wydała 150 zł:szok: i to na rynku:baffled:

Do góry