reklama
agrafka80
Fanka BB :)
Pozdrowienia i uściski dla Mamy
C
Cleo1981
Gość
ode mnie też i Igiego :-)
lecimy na drzemkę..chyba że nie uśnie ...
lecimy na drzemkę..chyba że nie uśnie ...
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Ode mnie i dziewczynek takze pozdrowienia dla Mamy i Marcelka:-)
A Natalunia urodziła? Wczoraj mi na NK komentarza dała pod zdjęciem..czyli już w domu są..gratulacje dla niej:-)
A Natalunia urodziła? Wczoraj mi na NK komentarza dała pod zdjęciem..czyli już w domu są..gratulacje dla niej:-)
AniaSm
Fanka BB :)
hej u nas troszkę lepiej , w końcu gorączka ustępuje więc pozostało tylko zwalczyć katar i kaszel ,Kuba dzielnie pije syrop z cebuli więc może mu minie i będziemy mogli wyjść z domku bo już zwariować można
pisałam do Poli jak się czuje i napisała że już wszystko ok i odezwie się później to napisze więcej
pisałam do Poli jak się czuje i napisała że już wszystko ok i odezwie się później to napisze więcej
kilolek
podwójna listopadowa mama
Mój tatuś okazała serce i zawiózł mnie do przedszkola :-) ale ile min przy tym nastrzelala i jak mu to nie pasowała to juz jego... a w d..
U na sjak się miejsce zwolniło to chcieli bym od nowego tygodnia dała ale ja poprosiłam o jeszcze jedne tydzięń i nie bylo problemu. W końcu trzeba dziecko przygotować. Ja się nie dziwię, ze panikuje. Tak z dnia na dzięn dziecku świat wywrócic. A teraz z kim jest jak mama w pracy?
Maxwell a jak to jest u Was - kiedy ty do pracy idziesz? a Marysia ma przedszkole?
tak sobie myśle, ze juz mało tych co pamiętają :-) rotację mamy sporą. Ale jestesmy takie boskie, ze przyciągamy tłumy ;-)
a czemu tak nagle?Mama dostała telefon że Miłek od jutra do przedszkola idzie. Panikują jak cholera i są bliscy zrezygnowania
U na sjak się miejsce zwolniło to chcieli bym od nowego tygodnia dała ale ja poprosiłam o jeszcze jedne tydzięń i nie bylo problemu. W końcu trzeba dziecko przygotować. Ja się nie dziwię, ze panikuje. Tak z dnia na dzięn dziecku świat wywrócic. A teraz z kim jest jak mama w pracy?
Maxwell a jak to jest u Was - kiedy ty do pracy idziesz? a Marysia ma przedszkole?
Miściu jest boskie!!!Raczej "Miściu" a co za tym idzie "Mistrzu"
gratulacje!Do tych co pamiętają Natalunię - parę dni temu urodziła córeczkę :-) GRATULACJE!
tak sobie myśle, ze juz mało tych co pamiętają :-) rotację mamy sporą. Ale jestesmy takie boskie, ze przyciągamy tłumy ;-)
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Hihi, dobre Kilolku z tą naszą boskością..Natalunia mniej więcej odeszła w tym czasie, co Kamcia..Dobrze pamiętam?
A co do przedszkola i mojej pracy. Mi się kończy macierzyński 15 maja, potem mam prawie cały urlop z zeszłego roku (25 dni), no i z tego roku..jeszcze dokładnie nie liczyłam, jak to wyjdzie..u nas zapisy do przedsszkola są zawsze w bieżacym roku - koło 15 marca..raczej powinni przyjąć Marysię..znaczy mam nadzieję;-) Jak nie, to wychowawczy się kłania..
A co do przedszkola i mojej pracy. Mi się kończy macierzyński 15 maja, potem mam prawie cały urlop z zeszłego roku (25 dni), no i z tego roku..jeszcze dokładnie nie liczyłam, jak to wyjdzie..u nas zapisy do przedsszkola są zawsze w bieżacym roku - koło 15 marca..raczej powinni przyjąć Marysię..znaczy mam nadzieję;-) Jak nie, to wychowawczy się kłania..
reklama
Dokładnie tak, oł jeeeeee
No Pani dzwoniła że jutro młody ma przyjść, mama już od początku stycznia wiedziała że taki telefon może być w każdej chwili. A że jutro akurat ma wolne, bo babcia Miłka wyjeżdża na pogrzeb, więc w sumie dobrze się złożyło.
Poszła przed chwilą kupić małemu na rynek trochę ciuchów przedszkolnych i kupiła tylko jedne dresy, dwie podkoszulki, 5 par majtek, 2 pary rajstop i wydała 150 zł i to na rynku