reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Etna, a powiedz mi, na czym u Was polega leczenie skazy? Mi lekarka kazała jutro zgłosić się do poradni i ma mi dac dwie recepty na jakieś maci - jedną do zrobienia w aptece i jedną jakąś normalną..jutro będę wiedziała więcej..no, a co do "zajętej" powierzchni - to mała ma na lewym policzku owalny placek o wymiarach mniej więcej 1cm na 3cm..

reklama
Ja tak na szybciocha tylko...nie mam czasu Was teraz nadrobic bo zaraz znajomi maja podrzucic mi swoje dzieci( 2,5 roczku i 11 miesiecy) wiec z cala trojka bede sama gdzies do 17-zobaczymy jak dam rade :) no a teraz news dnia :
zrobilam test no i BEDE MIEC DRUGIEGO DZIDZIUSIA :):):):)

Dziunka Ty to jest jendak szalona-ale to dobrze wiedac ze masz strasznie duzo zycia i energi w sobie-super :)

Maxwell wspolczuje Martusi...i Tobie jednoczesnie bo teraz pewnie glownie na tobie sie to odbije, skoro karmisz piersia to pewnie bedziesz musiala przejsc na dosc solidna diete...:(

Etna wspolczuje problemow z rozniac zdan...no ale jak pisalam wczesniej ja jestem jak najbardziej za przedszkolem dla dzieciakow-wiec super ze sie zdecydowalas !!!!:tak:

Ja tak na szybciocha tylko...nie mam czasu Was teraz nadrobic bo zaraz znajomi maja podrzucic mi swoje dzieci( 2,5 roczku i 11 miesiecy) wiec z cala trojka bede sama gdzies do 17-zobaczymy jak dam rade :) no a teraz news dnia :
zrobilam test no i BEDE MIEC DRUGIEGO DZIDZIUSIA :):):):)
super gratuluję!!!

Maxwell u nas była maść na policzki ale krótko, bo jak tylko ja przesżlam na dietę to zaraz skórka się poprawiła. Dostawał też kropelki najpierw zyrtec ale źle znosił a później fenistil. Musiałam też pić kilka razy w tygodniu szklankę bebilonu pepti (paksudne) jako preparat melkozastępczy dla zwiększenia wapnia ale teraz są też jakiś kapsulki na to podobno. No i później jak Kuba z piersią skończył to bebilon pepti sam musiał pić.
Teraz już nic z teo mu nie zostało, kolo 2 lat to trwalo, tyle, zę niestety teraz ma astmę. Nasza alergolog twierdzi, zę bardzo czesto od skazy się zaczyna

reklama
Witajcie,

jestem dzisiaj nie do zycia:no: albo spie albo jem:zawstydzona/y: i tak w kolko, Mlody z tata caly dzien wiec przeszczesliwy a mi sie doslownie nic nie chce:-(

tunczyki gratulacje:tak:

dziunka dziekuje, brzuch w miare ale lenia dzisiaj mam jak wspomnialam. Jak nie urok to...:-D

maxwell przykro mi, ze ta skaza wyszla u Martusi:-(
Oby z tego jak najszybciej wyrosla:tak:

etna powodzenia jutro, Pawelek da rade a tesciowa sie nie przejmuj;-)

Do góry