reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Aniu da,da,ojciec moich koleżanek trafił przymusowo na odwyk.żona zgłosiła na polcję i nie miał wyjścia...Od tamtej pory to jest super facet (jakieś 10lat już).W końcu wiedzą że żyją...Jak wrócił po trzech miesiącach to robił sobie rachunek sumienia ile on domów,samochodów przepił:tak:itp.

Super że już lepiej.
Etna trzymam kciuki.

reklama
Gosia nie sądze chociaż jak widać zdarzają się wyjątki ;-), mojej mamy sąsiadka niby chce i idzie na leczenie potem przez jakiś czas spokój ,a w końcu i tak ją coś łapie i pije od nowa :sorry2: , wszystko zależy od człowieka

Na pewno_On wiedział że to nie przelewki.żona postawiła sprawę na ostrzu noża.On nie miał wyjścia.Niestety z pijącymi trzeba ostro.

Ostatnia edycja:
Żeby trafić przymusowo na odwyk trzeba zostać skazanym, popełnić przestępstwo (np znęcanie się nad rodziną) samo pijaństwo nie jest przestepstwem. Jesli sąd nie zasądzi alkoholik musi wyrazić zgodę na leczenie. A jak ktos nie chce to go nie przymuszą. Przetrwa te kilka tygodni, wyjdzie i dalej będzie pił albo nawte i nie przetrwa tylko będzie podkradał środki czystości itp. Jedyna nadzieja że mu an tym przymusowym odwyku dobre pranie mózgu zrobią.

Dzięki dziewczyny :) za ciepłe slowa, teściowa to mi chyba nie wybaczy tego przedszkola, dzisiaj też miałyśmy ścięcie :zawstydzona/y:. No dziewczyny jak ja moge go tam zostawić i sobie wyjść no jak??? cytuje: "Mam nadzieję, że on tą panią zna?" Pytanie pozostawiłam bez odpowiedzi i wyszłam mówiąc tylko że na sybir nie idzie wróci :no:. Wiecie co chyba babcia doczepiła się do Pawła pępowiną i teraz czuje że ja chcę ją przeciąć. Ja jestem twarda, byłam bo po tych wszystkich tekstach już się tak pewnie nie czuję.

Cleo ja też obejrzałam filmik i jeszcze chyba takiego podkładu muzycznego nie słyszałam, coś pięknego. Trudne chwile, czas żałoby dla rodziny, smutek i tęsknota...

Dziunka to cięzki dzien Was dzisiaj czeka

Moje chłopaki śpią, potem odbędzie się zlot rodzinny czyli zostawianie dzieciaków u babci na ferie z noclegiem. Paweł będzie szalony przez ten tydzień

Maxwell a macie już rozpoczęte leczenie tej skazy??? To bardzo istotne tu chodzi o czas im mniejsza zaatakowana powieszchnia skory tym łatwiejsze gojenie. No i mniej sterydów, no i wieksze szanse na wyrosniecie z tej choroby.
Ja niestety mialam bardzo obszerna ta skaze i do dzisiaj walcze z ta choroba. Wczoraj umyłam cifem stolik i mam rany do krwi na tej rece, paweł zjadł trochę czekolady i znów ma chory tyłek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: on juz nawet nie chce jej jesc bo od razu pokazuje na tyłek i mówi ałłłł biedny ten mój chłopczyk

reklama
GOSIULEK ja myślę tak jak Ania choć pewnie wyjątki są. U mojej ciotki cóki dzwoniły na policję na odwyku była z 6 razy i zawsze wraca, teraz mieszka z córką i jakoś daje radę, bo zajmuje się dzieciakami, ale ma juz mieszkanie i nie może się doczekać wyprowadzki, choć wcale nie musiałaby się wyprowadzać. Nie chodzi tu o postawienie sprawy na ostrzu noża tylko o to czy ta osoba chce wyjść z tego, od niej wszystko zależy. Takie moje zdanie jest.

ETNA moja teściowa jak się dowiedziała, że jasiek idzie od września to też oczy wielkie, już od września, a żle mu w domu itd.itp. nie jestes sama.

Do góry