reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Witajcie,
mieliśmy weekend pełen atrakcji;-) Po jednej nocce uciekliśmy od naszej kochanej gospodyni , bo tam było zimno .. 18 stopni w chałupie mimo grzania i kominka.a na dworze niemal -20 :szok: Antek po chorobie więc spakowaliśmy się i w sobotę wylądowaliśmy w Toruniu:tak: dziś dopiero wróciliśmy . Ech jak dobrze w domku być:tak:

Etna trzymam za Was kciuki!!! w razie czego służe radą , bo "jesteśmy na bieżąco":tak:
Lotka byłąś bardzo dzielna i masz teraz pięknego Tomaszka- tym razem będzie łatwiej:tak::tak:
Tuńczyki gratuluję!!!
Polaa uśmiech proszę mała!!!

Dziunka &&& za pomyślną przeprowadzkę:tak:

reklama
Dziunka też uwielbiam Cejrowskiego (nie tylko za podróże). Miriam jakieś 3 - 4 lata temu miała prawdziwego fioła na jego punkcie i nas zaraziła. Dziewczyny próbowały czytać Pawlikowską ale to już nie to, za to super Gać jest super a Pałkiewicz dno.:-)

martolinka mieliśmy podobną przygodę Miriam miała 1,10 wylądowaliśmy w Zakopanem ok 5 rano a kwaterę mieliśmy na Jaszczurówce. No to poszliśmy na piechotę. A mrozy były jak dziś, doszliśmy na miejsce a tam czekała na nas nieogrzana chałupa bez kanalizacji i wiaderko węgla na dzień. Po straszliwej nocy rano biegiem do hotelu a że był tani korzystaliśmy z niego potem wile lat.

etna bidulek ten Twój Pawełek.

maxwelle może to jeszcze nie skaza, mnie też robią się takie zmiany za uszami i placki na owłosionej skórze.

WIELKIE GRATULACJE DLA TUŃCZYKÓW BOHATERA DZISIEJSZEGO DNIA
:-)

tuńczyki gratulacje:-)super wiadomość

Igi w łóżku z tatą który czyta bajkę zaraz chyba idzie spać.spał dziś ze mną prawie 3 h popołudniu.

maxwell mam nadzieje ze skaza szybko minie ,wiem jaka to męczarnia.

Witam się wieczornie i na szybciora;-)
Znajomi przyjechali, posiedzieli i pojechali - w drodze powrotnej troszku pobłądzili, bo otwarli nam niedawno kawałek A1 i Ci znajomi "testowali" drogę:-D..
Etna, a powiedz mi, tak z ciekawości, bo ten bebilon pepti jest na receptę..i jak to jest potem, non stop trzeba chodzić do pediatry, żeby wypisywała receptę na te mleko czy jak?
Tunczyki - gratulacje!!!!
Lotka, no tak, leci to szybciutko..najgorzej potem ostatni miesiąc:-D:tak:
Ja także uwielbiam Cejrowskiego!!!mamy w domu wszystkie jego książki (sztuk trzy:-D) i czytając je, można się nieźle pośmiać..

Oki, zmykam, bo mężol wyszedł właśnie z wanny, teraz ja idę sobie w wannie się zrelaksować;-)

maxwell bebilon pepti lekarz wypisuje .mi wypisywała ile chciałam tylko że Igi miał w nosie i nie pił.i zmarnowane było tylko wiekszosc a ja musiałam byc na diecie.
skaza przeszła w lipcu 2 tygodnie po wizycie u alergologa ,cud się zdarzył normalnie.

też uwielbiam Cejrowskiego,mam jedna książke a programy ogladam na bieżąco i powtórki tak samo.

poproś np o 10 puszek żeby Ci wypisała nie bedziesz musiała biegac co chwila.ale lepiej może miej pewnośc czy bedzie piła żeby na zmarnowanie nie poszło.

karmisz piersią ??

reklama
maxwell moze ja odpowiem, jak juz jestem, Pepti mozesz kupic i bez recepty ale wtedy koszttuje koło 24 zł (cena z zesżłego roku) a na recepte ok 12. Pediatra jendorazowo na recepte moze ci wypisac nawet i 10 puszek. Poza tymna mleko (przynajmniej u mnie) mozne pprosic w recepcji i potem odebrac, bez wizyty

Do góry