Cześć laksi (obu płci) serwuję bezkofeinową, ktoś reflektuje?
Aleście nastuakali! więcej się nie dąło/ Ponad godiznę sma listopad doczytywałam. Chyba obecność samca ta na wast twórczo wpływa ;-)
Jacek, super, ze możesz sobie tak pod oknem pojeździć.
Dzieki za troszkę :-) nie zamarzlam ale bylo blisko ;-)
Anawawka możemy i same i możemy chlopów w jakąs sobotę zabrać.
mama a mówiłam, ze niedopieszczony jakiś :-) super, że zrobilo się lepiej, trzymam kciuki by porozumienie postępowalo
a z kiełbasą, dobre, dobre
Piec noca wyzionąl ducha statecznie. Jak rano zobaczyłam 17 stopni to myślałam, ze padnę. Od rana stałam przy garach i udąlo mi się do południa 19 stopni utrzymac, a i rodzine podtuczyć :-) Przypomnialo mi się, ze mam prywatny numer do jednego serwisanta co mi 2 lata temu papiery do ubezpieczenia wypelnial jak piorun tenże sam felerny piec spalił, wydzwonilam i ubłagalam żeby jeszcze dziś przyjechał. Naprawa pochłonęla połowę moich i tak nader skromnych oszczędności ale od 16 mamy już ciepelko :-)
Zaliczyliśmy dziś saneczki - przyjemne z pożytecznym, bo zaciagnełam chłopaków do sklepiku na sankach. Super zadowoleni byli. Pote jeszcze poszaleliśmy w ogrodzie, ulepilismy balwana. Zjawila się tatuś to ja myk do marketu a po drodze jak orła nie wywinęlam na osniezonej drodze to do marketu już nie dotarłam

niby tak klapnełam na tylek ale jakaś zupelnie nieprzytomna do domu wrócilam. Widac za mały móżdżek w czaszce się pożandie zakolebał i przeleżałam całe popołudnie ledwo żywa. Michaś jjak zobaczył, ze się ukladam pod kocem to mówi "idziesz pać? przynise ci twoja bajkę" i przyniósł mi reklamę z lidla
co do przytulanek to ja w ciązy mogłabym na okragło tylko mam problem że jak przyloze głowę do poduszki natychmiast zasypiam i często A. nie zdąży wyjść z łazienki, a ja już chrapię a potem ejstem zla na siebie rano, bo cąły dzien mnie nosi.
Jedzenia i seksu mówicie? Mój jeść nie potrzebuje...
Ana jak twój sam się żywi to i może sam sobie radzi ;-)
agrafka usmiałam się z twojego jak się rzuca nad wrapami

ale faktycznie obrażalski straszliwie.
A nie mozęcie ALi z kims zostawić i skoczyć do hotelu?
martolinka u nas w przedszkolu była epidemia ospy po świętach a mi się trzymają jakimś cudem. chociaż w sumie jesczez kilka dni na wylęganie im zostalo, to mozę jeszcze ich trafi.