reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witajcie

ALE NASTUKALISCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:

Ja od rana w jakiejs matni zyję, w ciągły pośpiechu itd.

Wstalismy opo 8, Olinka zawiozłam do tesciów ok 11, sama zjadłam tam sniadanie i przyjechalam do domu. Posprzatalam łazienkę, kupilismy komode w jysku i wszystkie pierdy w nia wrzuciłam, poodkurzalam całe mieszkanie (ale to norma bo wali mi na dekiel jak nie odkurzę) zrobilam klopsiki kilolka (pol kg mięsa mielonego i klejenie klopsikow wielkosci orzecha wloskiego dało mi w kosc hehehe) oraz piernik z paczki ale piernik.
Dziadki po 14 dzwonili ze idą z Oliskiem juz do mnie na sankach, jest juz po 15 a Oni jeszcze idą........juz nie bede dzwonic bo i tak wydzwaniam ale droga powinna im zając max pol godzinki.

Wykąpalam sie, wlozylam nowiutkie jeansy i leżę :-D

W sobotę skoczylismy do stolicy na szybkie zakupki, mialy byc pierdoły a wydalismy kupę kasy. I gdzie te promocje? pisze ze 70 % a mi sie udało jeansy moze za 30% kupic taniej w big starze. Zawsze kupowalam w wranglerze i lee itd ale jak zobaczylam ceny jeansow powaliły mnie na kolana i stwierdzilam ze do siedzenia w domu mogą byc big stara. H tez sie obkupił, kupilismy komode w jysku, zarowki itd i juz nam lzej w potrfelach!

Ot to tyle u mnie :-)

reklama
cześć załogo!!!!;-);-)

ŚLICZNIE DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA - JESTEŚCIE NIEZASTĄPIENI :-):-)

stawiam kawę i ciacho :-D:-D (tak tak dobrze widzicie ja nadal mam 16 lat;-);-))

tort.jpgkawa.jpg :-):-)

ale na stukałyście przez weekend :szok::szok:

mama polej zlew ace działa:tak:

etna nieźle męża "urządziłaś" nie ściemniaj nam tutaj... ;-);-):-D:-D

martolinka pokaż co wybraliście fajnego dla malutkiej i dla Antosia
co do nart to ja bym jeszcze w tym roku odpuściła no ale to ja:zawstydzona/y:

polaa spokojnie hormony ci szaleją dobrze ze mąż wyrozumiały za parę miesięcy przejdzie ci głowa do góry :tak:

agrafka mama 3 mam za was kciuki &&&& i za waszych mężczyzn

maxwell spoko spoko przecież my sobie też zorganizujemy spotkanko do wiosny zleci szybko ;-):-)

jacek
a ty mieszkasz w górach??

u nas śniegu po kolana mam nadzieję że się szybko nie stopi bo w tym roku nart nie odpuścimy :-):-)

U nas już dzisiaj szykowali lodowisko, ale kto wie czy znowu ruszy, bo w dzień było +3:szok: chlapy na chodnikach :wściekła/y: No ale na pewno zabieramy Asię:tak: zobaczymy jak sobie da radę:tak: Myślę że Antka też śmiało można oswajać z nartami, przecież są specjalne dziecięce:tak:

A idzie zaraz wpłacić kaucję na mieszkanko :-)

Oli wrocil z dziadkami, zjadl obiadek i polozylam go przed 17. Zaraz ide go budzic chociaz latwo nie bedzie. Moglam go przetrzymac ale Oli przyszedł z dziadkami ponad 2km na pieszo, pewnie zrobił ponad 3km bo jeszcze z psami chodził do lasu. Palma mu odbijała juz, zaczynał swoje wygibasy wiec szybko kocyk, smoczek i spanie w sekunde. Teraz troszkę zaluję bo wieczorem będzie pewnie cięzko ale ja juz padłam po dzisiejszych obowiązkach.

No nic...ide Oliska delikatnie budzic!

No cze, my po spacerze..
Dziunka - mój jedzenie robi nie tylko dla siebie, ale dla całej rodziny .;-)
Martolinka - wg "uczonych speców" jeśli narty przypinamy na zasadzie człapania, chodzenia, pierwszych krótkich ślizgów to w wieku naszych listopadziaków można... narty biegowe polecają dla 2,5 roczniaków ( taka jedna mądra książka , którą posiadam tak w niej stoi napisane;-))
Ula - ależ się uhatała....

Ok, idę opanować inne wątki.;-)

Aga tak pytam , bo nie mam pojęcia jak to jest z nauką maluchów;-) A Wy gdzie się w tym roku wybieracie?

kochana ja mieszkam 20 parę km od tej górki
Góra Żar
więc tam na pewno a tak poza tym to standardowo jak co roku Zakopane i okolice...

Myślę że Antka też śmiało można oswajać z nartami, przecież są specjalne dziecięce:tak:

tylko że takie narty z normalnymi wspólnego nic nie mają

kiedy przeprowadzka??

cleo jak mieszkanie kiedy fotki??

reklama
Do góry