reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

kilolek dacie radę. Dmuchawa jak ma ze 2KW na pewno pomoże ale na noc to strach zostawić. Ograniczcie używaną przestrzeń (zamknąć drzwi), ale jak to ma faktycznie potrwać 3 dni to koniecznie trzeba z rana zmienić na olejowy lub konwekcyjny. W dmuchawie zawsze może siąść nawiew i kłopoty gotowe. Dacie radę my żyjemy w połowie domu ogrzewanej przez dwie kozy. Dom podzieliłem na pół (wstawiłem ściankę k-g z drzwiami) W pokojach jest 18-22 a w łazience 14-15 a i tak Miriam tam siedzi godzinami:-D. Ostatnio wychodzę z popiołem wieczorem a tu w tej pustej części po ciemku policjant stoi. Przyszedł zapytać o drogę (miał chłop szczęście że Zawrat był przy piecu). Ale śmiesznie schodził prawie na czworaka po naszych schodach.
Aga sto lat

reklama
Dziunka z czasem Ala podzieli pokój z bratem . Z czasem sytuacja się zmieni , ale będą musieli się razem pomęczyć;-)
Etna nie za dobrze Ci?;-)

Przepis wrzucę na smaczki;-)

AGA 444 STO LAT!!!!!!!!!!podziel się tortem;-)

No frykadelki Kilolka
i jeszcze frykadelki

przygotowujemy mięso jak na kotlety mielone. Do tego dokładamy sporo drobno posiekanej natki pietruszki i czerwonej papryki. Formujemy małe kuleczki jak klopsiki, a w środek każdej wkładamy kosteczkę żółtego sera. Smazymy lub dusimy jak kto lubi.
Do tego marcheweczka gotowana i pycha. Proste ale nie nudne.

Bardzo dobrze mi, dopiero wrocilismy ze śniegu, ponad godzinę szaleliśmy na podwórku z Pawłem. Niepamiętam kiedy ostatnio robiłam "aniołki" na śniegu. Mąż się ze mnie śmiał, że to nie aniołki tylko "Orły" :confused2: jeden pies, ale było fajnie :-D. Czuje się 10 lat młodsza. Chyba zapomniałam się wam pochwalić iż mój małżonek wywinoł dzisiaj ORŁA :-D:-D:-D przed garażem i jest w gipsie na 6 tygodni :szok::szok:. Jak my to z Pawłem wytrzymamy :laugh2:, Paweł się w koncu tatą nacieszy no i mama też trochę.

reklama
Etna dziewczyno Ty masz 2... pare lat a piszesz jakbyś miała 40;-)
2... pare - delikatnie napisane :rofl2:
Jeszcze będziecie mieć Bartka dość:-D przyznaj się że trochę pomogłaś mu w tym wywinięciu orła co by go w domu zatrzymać na dłuzej:-D
mnie w to nie mieszaj, sam się tak załatwił. Mam nadzieję, że nasze małżeństwo na tym nie ucierpi :laugh2:
przecież chłop w domu przez tyle czasu:szok::szok: i jeszcze nic nie moze robić, za dwa tydodnie ja mam ferie więc wszyscy będą w domu
Moje dziecko dzisiaj jest jakieś smutne..oczka smutne.Samo się bawi.Niczego/nikogo nie potrzebuje.Jeść nie chce a ja się martwię.:-(

Ejjjj może nie będzie tak źle i poprostu ma słabszy dzień
Trzymam kciuki żeby jutro było lepiej

Do góry