reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Może to reakcja na leki? Jakies działanie uboczne....:-(
kilolek
podwójna listopadowa mama
Właśnie skończyłam prasoowanie. Teraz czas na relaks :-) ktoś się ze mną herbatki napije???
Aga4444 sto lat!!!
Aga4444 sto lat!!!
nieźle. Piec w trybie awaryjnym lepiej grzej niż normalnie :-) jutro z rana ma przyjśc jakis kolega teścia (bardzo rano, bo przed pracą aaaaa) jesli w nocy nie siądzie to będzie gitEtna a co Martolinka takiego dobrego przygotowała?
Kilolek i jak?
hhehe musiałabym najpierw na szybko trochę ścian powstawiać ;-)bo ja mam mieszkanie otwarte - wielki salon otwarty na kuchnię, bez żadnego przedpokoju i malusienkie sypialnie. W razie tragedii się wszystkich w sypialence skomasuje i pod jedną kołdrę ;-)kilolek dacie radę. Dmuchawa jak ma ze 2KW na pewno pomoże ale na noc to strach zostawić. Ograniczcie używaną przestrzeń (zamknąć drzwi), ale jak to ma faktycznie potrwać 3 dni to koniecznie trzeba z rana zmienić na olejowy lub konwekcyjny. W dmuchawie zawsze może siąść nawiew i kłopoty gotowe. Dacie radę my żyjemy w połowie domu ogrzewanej przez dwie kozy. Dom podzieliłem na pół (wstawiłem ściankę k-g z drzwiami) W pokojach jest 18-22 a w łazience 14-15 a i tak Miriam tam siedzi godzinami. Ostatnio wychodzę z popiołem wieczorem a tu w tej pustej części po ciemku policjant stoi. Przyszedł zapytać o drogę (miał chłop szczęście że Zawrat był przy piecu). Ale śmiesznie schodził prawie na czworaka po naszych schodach.
Aga sto lat
o masz, współczuje. Życz męzowi zdrowiaBardzo dobrze mi, dopiero wrocilismy ze śniegu, ponad godzinę szaleliśmy na podwórku z Pawłem. Niepamiętam kiedy ostatnio robiłam "aniołki" na śniegu. Mąż się ze mnie śmiał, że to nie aniołki tylko "Orły"jeden pies, ale było fajnie
. Czuje się 10 lat młodsza. Chyba zapomniałam się wam pochwalić iż mój małżonek wywinoł dzisiaj ORŁA
przed garażem i jest w gipsie na 6 tygodni
. Jak my to z Pawłem wytrzymamy
, Paweł się w koncu tatą nacieszy no i mama też trochę.
gosiulek73
mama K&K&A
Kilolek to super że nie marzniecie.
Mama gdzie jesteś?
Mama gdzie jesteś?
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
jestem jestem
a dzis jakos zabiegany dzień. Niedawno wróciliśmy z gości, położyłam młodego spać, ogarnęłam się, kawe wypiłam i czytam co tu naskrobałyście
AGA sto lat
DDDDDDDDDDDDD
AGA sto lat
gosiulek73
mama K&K&A
A jak samopoczucie?
Będziesz mogła spać po kawie?
Będziesz mogła spać po kawie?
AniaSm
Fanka BB :)
to u nas podobnie , na razie mała z nami w sypialni a za niecałe 2 lata będzie musiała dzielić pokój z KubąDziunka z czasem Ala podzieli pokój z bratem . Z czasem sytuacja się zmieni , ale będą musieli się razem pomęczyć;-)

biedny twój mąż ,zdrówka dla niegoBardzo dobrze mi, dopiero wrocilismy ze śniegu, ponad godzinę szaleliśmy na podwórku z Pawłem. Niepamiętam kiedy ostatnio robiłam "aniołki" na śniegu. Mąż się ze mnie śmiał, że to nie aniołki tylko "Orły"jeden pies, ale było fajnie
. Czuje się 10 lat młodsza. Chyba zapomniałam się wam pochwalić iż mój małżonek wywinoł dzisiaj ORŁA
przed garażem i jest w gipsie na 6 tygodni
. Jak my to z Pawłem wytrzymamy
, Paweł się w koncu tatą nacieszy no i mama też trochę.
na pewno nic mu nie będzie , głowa do góry ,trzeba myśleć pozytywnie

moje dzieci śpią , a ja zaraz zmykam pod prysznic bo jutro pasuje mi z dziećmi na zakupy jechać :-)
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
A samopoczucie, hmmmm jakieś takie nijakie
Jak nie wiadomo o co chodzi to trudno miec jakikolwiek ukierunkowany nastrój ;-)
A po kawie?? Ogólnie nie mam problemu bo to słaba rozpuszczalna. Problem sie pojawia jak niespodziewanie wypadnie mi popołudniowa drzemka [tak jak dzisiaj]
Zobaczymy, najwyżej pooglądam tv. Mam jeszcze w planach próbe ostatniej szansy "dogadania sie" z szanownym panem D. Jak nie poskutkuje do jade do domu a on niech sie zastanawia czego chce od zycia....
Jeszcze doszłam do wniosku ze moze po czesci to moja wina [nie raz to mi wypominał] ale po ur. Marcela bardzo ale to bardzo odrzuciłam/odsunęłam D. od siebie. Wspólne łoze mogłoby dla mnie nie istniec
Rozumiecie, ten teges...... więc moze w tym problem skoro On twierdzi ze cos do mnie czuje bo inaczej juz dawno by ze mna nie byl ale jest problem ktory nie wie jak rozwiazac......... ychhhh no kombinuje jak kon pod gore i łapie sie wszystkich rozwiazan skoro żadnych słów od niego nie mozna wyciągnąć. Zobaczymy co bedzie dzisiaj....

A po kawie?? Ogólnie nie mam problemu bo to słaba rozpuszczalna. Problem sie pojawia jak niespodziewanie wypadnie mi popołudniowa drzemka [tak jak dzisiaj]

Jeszcze doszłam do wniosku ze moze po czesci to moja wina [nie raz to mi wypominał] ale po ur. Marcela bardzo ale to bardzo odrzuciłam/odsunęłam D. od siebie. Wspólne łoze mogłoby dla mnie nie istniec

Witajcie,
gosiulek pewnie Kacper mial gorszy dzień, nie martw się;-)
Kilolek cieszę się, że macie ciepło
bo jak czytalam Twoje wczesniejsze posty to az sie przerazilam zanim doszlam do tego, ze juz ok;-)
etna wspolczuję mężowi:-(
Ale masz Go teraz w domu:-) szkoda tylko, ze w gipsie:-(
banana ja tez chce śnieg
No ja sie psychicznie przygotowuje na przyjazd tesciowej
Kuba pol dnia dzisiaj mowil, ze babcia przylatuje
gosiulek pewnie Kacper mial gorszy dzień, nie martw się;-)
Kilolek cieszę się, że macie ciepło

etna wspolczuję mężowi:-(
Ale masz Go teraz w domu:-) szkoda tylko, ze w gipsie:-(
banana ja tez chce śnieg

No ja sie psychicznie przygotowuje na przyjazd tesciowej

Kuba pol dnia dzisiaj mowil, ze babcia przylatuje

reklama
gosiulek73
mama K&K&A