reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Ja właśnie wypiłam sobie grzane winko i tak mi sie "lekko" na sercu zrobiło :-p

Mały bawi się z babcią, mąż pije grzane piwo, sielanka konczy sie jutrzejszym powrotem do pracy :sorry:

Dziunka Martolinka tylko grzecznie :-D:-D

Kilolku ale wam sie przytrafiło :no:

Hej:-)
Ja już sobie odpoczywam niedzielnie..rano zrobiłam zakupy w Kauflandzie (wczoraj nie mieliśmy jak ich zrobić), potem Seba zaliczył spacerki, najpierw z Marysia na sankach, a potem z Martą w wózku;-). Po spacerku Marysia ładnie zasnęła..a ja mogłam spokojnie zrobić obiadek:tak:
Po południu Marysia jeszcze raz poszła z tatką na spacerek - będzie dobre spanko w nocy;-)

Kilolku
, współczuję..mam nadzieję, że szybko Wam ten piec zreperują!!
Etna, pochwal się, co Martolinka dobrego zrobiła..narób nam kochana smaka:-D
Po raz kolejny się powtórzę, zazdroszczę spotkanek i życzę miłego popołudnio-wieczoru Martolince i Dziunce!
Aga4444- wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i 100 lat!!Dla Ciebie specjalnie torcik;-)
009-2.jpg

Martolinka, to niezłe zakupy Was czekają!!!:-) kurcze ten czas leci, jeszcze troszkę i Alicja będzie z Wami:-), a dopiero ja przebierałam nogami;-)
Anawawka, Gosiulek, zdrówka dla Waszych dzieci!!!
Jagodowy Jacku, jak się udał spacerek do kościoła?:-)

reklama
Do góry