reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Witam, jestem mamą listopadową 2010. Mój synek Krzyś bierze udział w konkursie gdzie do wygrania jest 2000 zł. Bardzo proszę o wsparcie i oddanie głosu na Krzysia. Za wszystkie głosy bardzo dziękuję. Wystarczy tylko kliknąć

Proszę głosujcie na Krzysia: WIELKI FINAŁ

hej
kilolku współczuje , a nie masz jakiejś farelki albo jakiegoś grzejnika olejowego?? my to zawsze mamy takie coś na strychu schowane ;-)(ale w PL)
dziunka właśnie kilka postów wcześniej pisałam że Norwegia taka zimna to zwłaszcza na reklamach jest bo wszystko od regionu zależy , mój D jak pracował koło Lilahamer to mieli po -30 stopni mrozu a tutaj mieliśmy najwięcej -10 i wcale tego tak nie odczuliśmy (mieszkam nad samym morzem Norweskim gdzie wchodzi w Atlantyk ) często w nocy jest cieplej niż w dzień :tak:
Kuba właśnie poszedł na drzemkę więc się biorę za obiad i potem muszę wyciągnąć mojego na jakiś rodzinny spacerek :-)

Dzięki AniaSm faktycznie mam ukryta dmuchawę o której zupełnie zapomniałam :-) tylko mam watpliwości czy da sie nia ogrzać otwarte mieszkanie :baffled: ale lepsze to nic niz. Na razie na infolini poradzili jak ustawic tryb awaryjny ale uprzedzili, ze dlugo nie pochodzi w ten sposób :baffled: a serwisant będzie u nas najwczesniej za 3 dni, iby maja takie obłożenie :eek: ehhh

Cze
noc ok, ale ja jakaś rozwałkowana...
Czytałam, ale jak bonie dydy nie pamiętam co komu...:szok::szok::szok:
Kikolek - trzymajcie się ciepło, co do pieca i speców kogoś z rozumem zamieniło z kretem albo co...

Dla mnie zimy może nie być, tzn. lubię jak leży śnieg, słońce świeci , jest lekki mróz , a nie ma wiatru. Ale torzadkość, więc,,,,
No i muszę wyłączać kompa na szybko bo mi Gosia wylała wodę...

O matko Kilolek współczuję.
To chyba jakieś żarty że za 3dni.Pacany...
Oby szybko wszystko wróciło do normy...
no junkers niestety tak pracuje. Kiedyś jak piorun w dom strzelił i spalił się piec to tez powiedzieli, ze mają oblożenie i trzeba min 3 dni czekac, a był to środek lata.
Jutro po prostu zadzwonie od nieautoryzowanego serwisu, dzisiaj nie odbierają te które znam, widac nie pracuja w niedzielę

reklama
Do góry