Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Hej ludziska
) Pierwsze co pytam to Jacka. Powiedz mi co masz na myśli chorobliwą senność?? Czego to może być objawem. Mój mąż od zawsze lubił dużo i długo spać. Ale od jakiegoś miesiąca przegina. Moi rodzice już kiedyś dawno sugerowali mi cukrzyce. Ale On wołami nie da sie zaciągnąć na badanie krwi. Teraz już z Jego strony rodzina zauważa. Nie wiem czym jest teraz tak zmęczony ale dosłownie zasypia wszędzie gdzie przyłoży głowe, czy to na fotelu, kanapie, dywanie. Nawet na krześle. Wyobraźcie sobie ze facet przychodzi z pracy i z zakupów o 17 i idzie spać !!! Bez obiadu, bez przebierania się. Kompletnie nic. Śpi do północy. Wstaje, idzie zjesc obiad, obmyć się i śpi dalej !!!!! On nawet nie załącza swojego ukochanego komputera. Nie jest nawet w stanie zagrać w PS3. Oczy ma przekrwione i czerwone. Nie wiem czy od nadmiaru, czy niedoboru snu
Ale przecież to to nie jest życie. Jeszcze nadmienić muszę ze w domu mało co je [tak jak pisze ze nawet obiadu nieraz nie zje] a jest to jego 1 posiłek w domu bo kolacji nie jada. A powiem Wam ze przybrał na wadze. I to nie ja tylko zauważam. Albo w pracy maja jakas stołówke albo kochanka go karmi, albo je fast foody bo przeciez robiąc tak jak robi to by nie utył. Nie wiem, serio nie wiem. Ale normalne to to nie jest zachowanie.........