reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Mama cóż dziewczyny chyba napisały wszystko.
Pozostaje mi życzyć Ci pomyślnych wiatrów i "jasności umysłu":tak:jesteś twarda sztuka więc bierz sprawy w swoje ręce i do dzieła!!

Jakos jestem dziś wypompowana. M pojechał do sklepu i obiecał przywieźć mi pyszne jabłuszko:tak:

twarda, nie twarda coś z tym trzeba zrobić. szkoda tylko ze ten facet nawet nie chce rozmawiac. On nie wie czy chce z nami byc czy nie byc. Musi sie zastanowic. Nie wiem ile mu czasu potrzeba :eek: ale kurde z tym czlowiekiem nie idzie sie dogadac. Co by człowiek nie zapytał to on odpowiada "możliwe", "nie wiem", "musze sie zastanowić". Super ......... sam nie wie czego chce.
Próbuje cały czas gadac, moze sie dogadamy. To nie boli. Jak sie nie dogadamy to baj baj ... a wtedy bedzie ciezko. Przynajmniej mi.

mama, bardzo wspolczuje. musisz byc silna dla Marcela

kilolek, ja tez nie sprawdzam. w tym zwiazku.w poprzednim sprawdzilam i znalazlam niestety i baaardzo sie zdziwilam.

czytalam was na raty prawie 2 h i zapomnialam,co mialam napisac.

jacku, zona ma naprawde talent. moglabym prosic o jakiegos linka do tych scian z aniolami, tzn, co to za technika?

Jacek:
No od "Stacyjkowa" mam wolne.
Oprócz porannych, opisanych niespodzianek okazało się że nocna wichura zerwała papę na dachu i jeszcze musiałem balansować naczubku. Niestety zdołałem naprawić tylko najważniejsze bo brakło papy. Bryka nie na chodzie więc nie można pojechać do Leroya.

Dobrusia 3. dzień w domu to ją roznosi. Zabawa nr 1 o dziś bieganie i ciąganie statywu od aparatu na skakance. Zjadła ciasteczka razem z Miriam a tą już jakiś amant z domu wyciągnął.:crazy: O 22 podejmiemy próbę uśpienia ale ma dziś pałera więc będę musiał oddać laptopa na oglądanie bajek.:-(

banAna Tak ma skubana talent, pracowała 10 lat jako rzeźbiarz ale postanowili zaoszczędzić na niej no i teraz próbuje sama na tym zarobić ale ludzi jakoś jej sztuka nie kręci. Przez 3 miesiące zarobiła 35 złoty. Ale jak się ogląda jej prace na żywo to są niesamowite
To płaskorzeźby to szpachla gipsowa kładziona i rzeźbiona na mokro szpachelką. Cała tajemnica w jej złotych rękach.:-)

gosiule​
Ja osobiście zaprowadziłbym go na prawdziwą szczelnicę tylko nie wiem jakie tam są ograniczenia wiekowe, Miriam w liceum chodziła to najwyżej od 15. W ogóle temat broni robi niesamowite wrażenie na chłopakach ale wprowadź go może tylko ktoś kto wie jak to zrobić

Dobrusia kocyk przywlekła pod bidet bo jej zimno w bose stopki było jak myła ręce
:-)https://www.babyboom.pl/forum/members/banana-60147.html

Jacek:
No od "Stacyjkowa" mam wolne.
Oprócz porannych, opisanych niespodzianek okazało się że nocna wichura zerwała papę na dachu i jeszcze musiałem balansować naczubku. Niestety zdołałem naprawić tylko najważniejsze bo brakło papy. Bryka nie na chodzie więc nie można pojechać do Leroya.

Dobrusia 3. dzień w domu to ją roznosi. Zabawa nr 1 o dziś bieganie i ciąganie statywu od aparatu na skakance. Zjadła ciasteczka razem z Miriam a tą już jakiś amant z domu wyciągnął.:crazy: O 22 podejmiemy próbę uśpienia ale ma dziś pałera więc będę musiał oddać laptopa na oglądanie bajek.:-(

banAna Tak ma skubana talent, pracowała 10 lat jako rzeźbiarz ale postanowili zaoszczędzić na niej no i teraz próbuje sama na tym zarobić ale ludzi jakoś jej sztuka nie kręci. Przez 3 miesiące zarobiła 35 złoty. Ale jak się ogląda jej prace na żywo to są niesamowite
To płaskorzeźby to szpachla gipsowa kładziona i rzeźbiona na mokro szpachelką. Cała tajemnica w jej złotych rękach.:-)

gosiule​
Ja osobiście zaprowadziłbym go na prawdziwą szczelnicę tylko nie wiem jakie tam są ograniczenia wiekowe, Miriam w liceum chodziła to najwyżej od 15. W ogóle temat broni robi niesamowite wrażenie na chłopakach ale wprowadź go może tylko ktoś kto wie jak to zrobić

Dobrusia kocyk przywlekła pod bidet bo jej zimno w bose stopki było jak myła ręce
:-)

witaj panie jagodo:) wlasnie sobie pomyslalam ze jak na realistycznego faceta piszesz jak kobieta:)jestes chyba idealem...

przekaz zonie ze oryginalne ze anioly i takie inne! chcialam wkleic linka do pewnego miejsca ale wrrrr nic nie dziala

Działamy dziś na siebie z M jak płachta na byka;-)ja chodzę jak naładowana bomba jądrowa , sama nie wiem czemu więc skąd ma biedny facet wiedzieć:tak:

reklama
Mój panicz dopiero co zasnął biedak czekał na tatę, bo dziś go nie widział. A ja czekam nadal na męża choć oczy mi się same zamykają, ale obiecałam masaż :sorry: i nie ma rady trzeba się wywiązać.

Do góry