Ja po poranny sprzataniu mam mega lenia. Oliwierowi rozmroziłam rosołek babci (to jedyne danie jakie mrożę) a nam zaraz H przywiezie chinczyka.
KILOLEK jak Twoj Michał zje przed spaniem zupkę to po spaniu je drugie danie czy juz cos lekkiego? Podpowiedz kochana co jecie?
acha i poproszę powiedz co to za schabik zrobiłas?
Oli przewaznie prawie zawsze je rano flaszkę mleka ale bardzo często w nocy tez sie upomina, wiec czasami daję ją tez ok 3 a czasami o 7 i dalej spi. Efakt finalny jest taki ze jak zje o 7 to potem jak wstanie nie laduję w niego flaszki tylko cos innego i koniec z koncem je ciut czegos tam. Jajecznica beee, dzis dalam chleb w jajku ale zjadł mało, wczoraj naleśniki. Ja to sie mam z moim jadakiem!
Oli spi od po 12 obudził sie niedawno powiedział ze chowa sie bo myszy przyjdą powiedzialamz e myszy po sniegu nie chodzą itd, wyszedł z lozeczka ale wtulił sie we mnie, na rękach go pobujałam a potem wlozylam do lozeczka bo musialam makaron odlac, chyba zasnął znowu. A tak w ogole duzo mu sie sni, ostatnio wstał z drzemki w dzien i powiedział ze chce pierożki, całe szczescie babcia na dole z serem zrobiła, wczoraj wstał i mowi ze chce pestki - kompletnie nie wiem skad te pestki, nigdy ich nie jadł, ale babcia nas uratowała i przyniosla mu pestki do luskania z dyni. Jak dobrze miec babcię

W nocy budzi sie o cos przez sen mowi, czasmai budzi sie ze ktos mu kocyk zabrał itd A ja budze sie razem z nim.