reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Marta są takie dni w życiu każdej kobiety ..... :-D:-D:-D
mnie mój też dzisiaj podniósł ciśnienie ale na krótko ;-) teraz każdy siedzi przed swoim monitorem
dostałam dzisiaj wypłate i aż mi się lepiej zrobiło :tak: , ech szkoda że to nie co miesiąc ,no ale za jakiś czas mam nadzieje że coś znajdę
za to w poniedziałek ide na wyprzedaże :-D:-D:-D

O matko, co to za anomalie?!?!?! zamiec sniezna ze nic z okna nie widac i burza z piorunami jednoczesnie.... nowosc jakas... chyba pora isc spac... :-)

Martolinka a strój dla Antka wymyśliłaś?

u nas cały dzięn świecilo słońce jak w środku lata na zmianę ze śniezycami. Głowa mi pęka

była baba ja ja w pracy.
D nie dał się w pole wywieść.chciała całą kasę z kaucją że NAm odda najwyżej..akurat...dostanie bez kaucji i musiała się na to zgodzić.jeszcze za free niektóre rzeczy naprawiał a ta się czepia byle gówna.jak fajnie że już ostatnie 2 dni tu.

lecę do D bo umiera,przeziebiony i pije mleko z miodem:-D

u mnie megawyprzedaże w Biedronce aty dzieciecych i przemysłowych..jednym slowem mydło i powidło:-D

Witam wieczorowo, ja właśnie uspałam moje dziecko :szok:
strasznie przezył ten moj powrot do pracy po miesiacu przerwy :szok:
dzisiaj to było jakies "wymuszanie'", ale on sam nie wiedzial czego chce :szok:
wykonczył mnie, ale to juz za mną :eek: moze jutro bedzie lepiej
rano wstajemy przed 8 zeby sie wyrobic na basen do trójmiasta
no i mąż w koncu jutro wraca :-p

Mama trzymam kciuki, niech bedzie po twojej mysli, bo widze ze jeszcze masz nadzieje sie dogadac, musi byc dobrze tak czy tak

No wszystkie baby śpią :biggrin2:! Zapuściłem "Kota filemona" Jagoda zasneła w 5 minut Dobrusia w ponad godzinę i trzeba było dolewkę mleka robić. Miriam wróciła z randki i też już śpi ale u niej ta senność to chyba chorobliwa, trzeba znów jej krew zbadać.

Nie ideałem nie jestem, po prostu pracuję w silnie sfeminizowanej instytucji, dobrze że mam 2 kolegów w pokoju bo wym pewnie już szydełkował. Chyba coraz mniej testosteronu produkuję, zacząłem się wzruszać na komediach romantycznych.:-)
Ideałem to jest kolega Jarek ale go kobieta skrzywdziła. Za fatwy był to cel.

Cholera znowu wieje. Na takie wieczory polecam Wam herbatki korzenne np Vitax
Herbata Owocowa z Korzennymi Przyprawami - Pomarańcza & Goździki [Vitax] - opinie o produktach spożywczych - Dziennik Konsumenta
albo inna z tej serii
lub Herbaciany ogród - Zimowy sekret (właśnie zaparzyłem jak któraś jest wokolicy to zapraszam)
lub Teekanne "Magic Moments" i "Winter Time".

Dobranoc

reklama
Ja nie śpie:-D dopiero Was nadrobilam:tak:

Mama bardzo wspolczuje:-(
Oby Ci sie wszystko ulozylo:tak:
Zyczę Ci tego z calego serca;-)

martolinka moj od kilku dni dziala na mnie jak plachta na byka:zawstydzona/y:
Malo tego, dzisiaj spi w innym pokoju:szok:
stwierdzil, ze na pewno bedzie chrapal bo zmeczony cholernie po calym tygodniu, ale ja Go w ogole nie slysze:-D

Nic, sama wylaczam laptopa i przykladam glowe do poduszki:tak:

Do góry