reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

JACEK jak powiedzialam mojemu mezowi ze rodzynka mamy na BB troszkę sie zdziwił hehehe ale moj H czasami tez podczytywał nie wiem jak teraz moze czasami tez nasze forum. Pamiętaj ze forum wciąga!!!
Jak lubicie cos tam w kuchni podzialac polecam stronkę Moje wypieki tutaj znajdziesz ciastek i ciasteczek pełno :)

a ja leniu****ę! Oli juz spi 2h i zaraz wstanie a mi sie dopiero bedzie chcialo spac. Ale dalej siedzę na BB! No jak zaczne od rana to cięzko sie oderwac a do tego sytuacja u MAMY taka nieciekawa :(

reklama
Ja znam parę zgodnych małżeństw gdzie mąż ma zasądzone alimenty. Nie dostawały kasy na dziecko to wystąpiły do sądu przeciwko mężowi :-) bratowa A dostaje kasę prosto od pracodawcy swojego męża - część jego wynagrodzenia. A normalnie się kochają i są szczęśliwi, tylko jej zdaniem on za mało kasy dawał na życie.

Gosiu Prawda jest taka że zawsze są dwie strony medalu;-) To co dla Ciebie jest czarne, dla kogoś innego może być białe. A co do tych alimentów to nawet babka w mopsie mówiła mi dwa dni temu że mam podwyższyć ale jak usłyszała co i jak stwierdziła ze faktycznie nie ma sensu.

Ostatnia edycja:
Tak to prawda Cleo. Z takich to bym zdzierała ile wlezie ale ja przerabiałam ten temat i powiem Wam że matki są bardzo cwane.Mój m. jak odeszła wysłał jej pieniądze na małego to wiecie co zrobiła? Odesłała bo załozyła sprawę w sądzie...
A jakie jaja z utrudnianiem kontaktów ...

"heloł" :-):-)

kurcze nie wiem co miałam napisać ... ale w związku z tematem:

MAMA kochana 3mam mocno za Ciebie i za Marcelka &&&&&&&&&
ale masz kłody pod nogi rzucane... nie będę doradzała bo to ma być wyłącznie Twoja dezycja

natomiast wypowiem się na temat szpiegostwa ja bym nie wytrzymała... :zawstydzona/y: sprawdziła bym wszustko-wszytskich
do telefonu maili do wszystkiego bym się dorwała śledziła bym do pracy i po pracy (z tym że rozumiem że nie jesteś w stanie tego zrobić ze względu na opiekę nad Marcelem...)

któraś z dziewczyn pisała zrób się na bóstwo i odwiedź go po jakimś czasie... też bym tak zrobiła dla podniesienia swojego samopoczucia

ale to ja...

Jagodowy Jacku pięknie ozdobione ściany ma córeczka:tak::tak: żona ma talent

Kilolku jesteś NIESAMOWITA i masz tak zdrowe podejście ze tylko pozazdrościć:-D

a u nas wyobraźcie sobie śnieżyca jechałam autem 20-30 na godzinę w zasadzie bez widoczności... masakra chyba schowam prawo jazdy na dno szafy jak tak dalej pójdzie...:zawstydzona/y: na dodatek bateria mi chyba w centralnym wysiadała i w tą zadymkę z Igorem na ręce musiałam zamykać auto... mam nadzieję że go nie zawiało:-(

reklama
Do góry