reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

kto już choinke schowal lub wyrzucił...mi padły światełka NOWE 30 zeta dałam i 4 dni działały niech to szlag!!!!!!!!!!!!!!!! Igi sciaga łancuchy,bombki, wyglada tragicznie to wszystko.

reklama
Mi światełka pies przegryzł:wściekła/y:Popieściło go trochę, ale nic się mu nie stało. Ł jakoś to posklejał. Drugie światełka ja wyrwałam bo za kabel pociągnęłam i sama wtyczka w gniazdku została:wściekła/y: No co za badziewie teraz robią to szok.

Na filmiku się poryczałam jak bóbr

Cze
Film wytrzymałam do 3 min. potem dałam sobie spokój... Siedzę w domu, bo jeden dzień opieki mi został z tego roku do wykorzystania ;-)
Chłop mój ma ospę:-D:-D:-D wygląda na razie ok, ale to dopiero początek:szok:
Znikam do towarzystwa, bo mi chałupę rozniosą...

Hej.

Dziunka sprzedałaś mnie z tymi zdjeciami :-D

My mamy jeszcze choinke , ale leca z niej igły, nie wiem ile jeszcze wytrzyma. U mnie pada snieg tzn kilka platków widzialam :-D:-D:-D

Tyle piszecie, ze nie pamiatam co komu odpisac no :-:)szok::-D

U mnie też jeszcez jakoś stoi ale leci i kot notorycznie ja rozbiera. Michalowi się znudziło. Powinna dostać do 3 Króli ale watpliwa sprawa.

Ide z dzieciakami na dwór choć nie chce mi się okrutnie apotem śmigam do gina, jeszcze mniej mi się chce

kto już choinke schowal lub wyrzucił...mi padły światełka NOWE 30 zeta dałam i 4 dni działały niech to szlag!!!!!!!!!!!!!!!! Igi sciaga łancuchy,bombki, wyglada tragicznie to wszystko.

Łączę się w bólu, mój kot dobrze wie jak mnie doprowadzić do szału:wściekła/y: miałam ochotę ją rozebrać już wczoraj:wściekła/y:

Chłop mój ma ospę:-D:-D:-D

:szok:

Dziunka sprzedałaś mnie z tymi zdjeciami :-D

:-p:-p:-p Ty tu nie świruj tylko wrzucaj fotencje:-p

Wyskoczyłyśmy z mama na zakupy do lumpa i tyle naprzynosiłyśmy że szok:szok: same nówki i firmówki, dziś było -50%:tak: dla Asi dorwałam świetną czapkę H&M za 4 zł:tak: dla siebie kilka swetrów, dla A sweter, moja mam podobnie + sukienka na sylwestra:tak:

o Dziunka szaleje :-)

zaczynam pracę 2 stycznia:-)podpisanie umowy itp itd jednak idę na 3/4 etatu tej baby od sprzatania mam dość.wczoraj chciała mnie przekrecic na 150 zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i mi wmawia jak nie umie liczyć sama...a skonczyła jakąś wyższą matematyke i uczy w szkole:wściekła/y:ostatni raz do niej poszłam wczoraj,odniosłam ostatnio wrażenie że traktuje mnie chyba na wyłączność jak służbę jej męzulek nie lepszy...no to baj baj ja spadam do Biedronki:-D

hej dziewczynki
ja tylko podczytałam listopad i znikam :)

Chłopaków oddelegowałam do tesciowej, sama ide do sasiadki ktora urodziła ze 3 tygodnie temu w odwiedziny a potem do chłopaków!
W swieta mailam meza 5 dni w domu, spędzilismy je fantastycznie i rodzinnie. Teraz tez 5 dni w domku z nami siedzi. Oli nie odstępuje go na krok a i H cudnownie z nim spędza chwile, bardzo duzo czytają, H opowiada małemu o wszystkim, nawet i murze chinskim :-D (mamy taki atlas swiata dla dzieci). Jestem pewna ze OLi tak duzo mowi bo od czerwca bardzo duzo z nim rozmawiamy i czytamy książeczek. A w zdaniach tyle słow pięknych wplata ze oczom nie wierzymy. Także u nas tatus takze jest kochany :)

Ana!!! zdrowka dla Was wszystkich. Biedny chłop tez na niego musiało pasc :)

Cleo zdrowka dla Was także!!!

U mnie choinki stoją jeszcze dwie. W pokoju z tv nasza piękna złota (tak przyjemnie jest lezec w lozku i na nią patrzec ze nie wiem czy i kiedy ją rozbiorę) a i u Olinka prawdziwa w doniczce wiec i tez postoi :) lampki 100 pieknych zieloniutkich kupilismy na targu za 8 zł i działają bez zarzutów, tfuuuuu

zmykam :)

reklama
Ula - no widzisz, a my też bardzo dużo mówimy do Julka, bajki, książeczki, atlasy, komputer, non stop coś mu się opowiada. Zuzi się buzia nie zamyka właściwie. A Julek ani me ani be, no dosłownie nic nie chce mówić. Już załamuje się powoli. Wiem że jest wszystko ok ze słuchem i wogóle, wszystko rozumie, jest bardzo mądry, nie mam pojęcie dlaczego nie chce mówić. Ostatnio są postępy, bo kilka słów się nauczył ale nadal bardziej po swojemu. Bo u nas to nie jest że on mówi po swojemu tylko wogóle nic nie mówi:wściekła/y: Wszystko pokazuje. Za to widzę jak wszystko w główce analizuje i mam wrażenie że jak wkońcu się przełamie to mu się buzia nie zamknie przez tydzień

Ana- współczuje ospy, nie ma to jak chłop chory:no:
Cleo - super że tak szybko do pracy pójdziesz. Będziesz miała umowę i nikt Cie już nie oszuka:-)

Do góry