reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

A idźcie mi z takimi linkami!!! ;-)
sie popłakałam z rana :-p

mój mąz ciagle sie tak wzrusza jak wraca z pracy. dzis przyszedl po nocce i Tom na rowne nogi wyskoczyl i wola "jeśt tata!". i tak sie cieszy za kazdym razem, nawet jak tata na dol do sklepu pojdzie :-) coś pięknego :-)

reklama
nie widziałam jeszcze tego linka ale na razie nie otwieram bo pewnie tez beksa bede

Igi też kocha tate nad zycie.jak D wraca z pracy to musi zapukać Igi biegnie i sam otwiera drzwi i skacze jak szalony :-) i krzyczy "tata dajek"

kurde ja zakatarzona i Igi ciagnie sie to i nie mogę zwalczyć

Po filmiku gil do pasa. Tak sie pobeczałam :-D:-D Miętkie są te baby :-D:-D:-D
Ja od razu mam myśli górnych lotów ze niektórzy potrafią tak spontanicznie i bez zahamowań okazywać emocje, uczucia a niektórzy są tak oschli, bezuczuciowi jak kamień :baffled:

Ciekawe co ja dzisiaj zrobie z Marcelem zeby mi chałupki nie rozniósł. Dzisiaj nie wychodzimy na dwór bo wieje na urwanie głowy a do tego pada deszcz i czasami ze śniegiem. Chyba dzisiaj zrobimy jakąś nową prace plastyczną.........

Ostatnia edycja:
obejrzałam...o jezusiu pobeczałam się jak cholera ...piękny filmik a reakcje dzieci no coś pięknego...a ile tatusiów nie wraca....:-(

Dziunka ja z checia bym Was odwiedziła, ale wiesz ...:-(

Kilolek, Etna , Dziunka czego uzywacie do inhalacji??

Wiem , wiem:-( a co do inhalacji - ja używam tylko soli fizjologicznej. Zapalenia oskrzeli itp nie miałyśmy nigdy więc też nie było potrzeby używać czegoś innego.

Ilonka a Ty do tej pory babo nam zdjęć ze ślubu nie pokazałaś:cool2:

No własnie, ja widziałam:-p Ilonka śliczna, a mężul przystojny, no pokazuj, bo masz czym się chwalić!

weszłam lekarz bo ja wiem z 50 lat ...czyta czyta i tekst do mnie "nie wygladasz na 30 lat " ja w szoku że on tak na TY..strzeliłam głupi usmiech...cos tam dalej czyta pyta i potem tekst "no ładna masz figure po urodzeniu dziecka ,bo takie grube czasem przychodzą" zdurniałam bo taki chamowaty jakiś pedziowaty zbok jak dla mnie.powiedziałąm mu że są rózni ludzie i tyle co będe dyskutowac..no i hit

wypełnia papiery jakieś i pyta się na jakiej dzielnicy mieszkam bo musi wpisac ja że Ursus a on pisze URSÓS:szok::-D NO TO MÓWIĘ PANIE DOKTORZE PRZEZ U ZWYKŁE A ON TAK TAK.....:-DI SZYBKO MNIE POŻEGNAŁ ,NAWET NIE BADAŁ ANI NIC:-D

Zbok i cham. Tyle w tym temacie.

za to chłop mi padł:-D:-D,

Chory chłop w domu = masakra:baffled:

dziunka moze dorzucic nogi w nowych butach :-p

Nic nie mów, buty zostały przyjęte ale do reklamacji, bo już w nich chodziłam 15 minut:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do 12 stycznia jestem i bez butów i bez kasy:wściekła/y:

kurde ja zakatarzona i Igi ciagnie sie to i nie mogę zwalczyć

ZDRÓWKA!

Asia to wiecznie o tatę pyta, a jej stały tekst, który rozwala wszystkich na łopatki to "Tatuś moja". :-D

Byliśmy wczoraj na 18-stce, objadłam się za trzech, dziś zdycham od rana, a Joasia zjadła 3 serdelki za jednym posiedzeniem:szok: nie wiem gdzie ona to zmieściła:szok: a wcześniej ze 3 kawałki ciasta:szok:
Ale widać różnice w apetytach dzieci ze względu na podejście rodziców. Mama starszego o miesiąc kuzyna Asi ciągle biadoliła że jej syn nie ma apetytu i nic nie je. Już nie mogłam tego słuchać, zresztą jak wszyscy. Ale ona mu podtykała co 5 minut coś pod nos, biegała za nim jak szalona i dalej twierdziła że nic konkretnego nie je. A jak ma zjeść coś konkretnego jak cały dzień jest na różne sposoby podkarmiany?:baffled: I ciągle z butlą ze słodką herbatą w ręku, która na pewno też w jakiś sposób hamuje apetyt... No ale jej syn więc niech robi jak chce.

cześc dziewczynki, ja tylko daję znak że żyję :))))

Siedzi my u moich rodziców a i tak nie mam czasu na komputer, Alutka zaraz mnie wyśledzi i nie daje nic napisać.

Także pozdrawiam was cieplutko, odezwę się w styczniu.

DZIEWCZYNKI jesteśmy już spakowani, po drodze zajedziemy do teścia i ruszamy w ciemny las i puszcze;-)
wezmę laptopa i może uda mi się tam złapać zasięg choć z telefonem jest problem nawet

Mam niejasne przeczucie , że rok 2012 będzie dla nas przełomowym , szczególnym i niosącym wielkie zmiany w życiu.Mam nadzieję , że same dobre:tak:i tego Wam życzę:tak:

Ja tez ostatnio jestem terroryzowana. Mam wrazenie, ze jestem dziecku potrzebna do oddychania :-( i juz mam serdecznie dośc bo i dzień i noc. Potrzea mi nieco separacji z młodsyzm dzieckiem. Wczoraj poszłam z Kuba do lekarza i do sklepu. I mimo, ze byłam wykończona po nieprzespanej nocy a i Kuba dokazywał to naprawdę odetchnelam przez te 2 godziny.Tylko, ze malo. Chcę więcej!

reklama
tyle piszecie ze nie wiem co mialam odpisac :p

Szampana tez lubie ale niestety w tym roku bezalkoholowy :D cała butelka moja :D
Buty Dziunki świetne podobaja mi sie ja na zime mam kozaki z obcasem za to na wiosne juz sie załamuje bo z wiekszym brzuchem "komicznie" bede wygladała na obcasie :( a latem .... szkoda gadac wrrrr

Kasiula jak miło że wróciłaś do nas bardzo się cieszę, jak pierwsze tygodnie ciąży znosisz, Lotka a Ty jak się czujesz już coś daje vi znać organizm?
zagladam ciagle z pisaniem gorzej bo puki was doczytam to nie wiem co mialam napisac heheehhehe :) czuje sie ok Cycki bola tylko jakby tam było full mleka takie cieżkie :)
A idźcie mi z takimi linkami!!! ;-)
sie popłakałam z rana :-p

mój mąz ciagle sie tak wzrusza jak wraca z pracy. dzis przyszedl po nocce i Tom na rowne nogi wyskoczyl i wola "jeśt tata!". i tak sie cieszy za kazdym razem, nawet jak tata na dol do sklepu pojdzie :-) coś pięknego :-)
u pawełka tak samo :D tata wyjdzie na 5 min a jak wraca radość niesamowita tak samo ze mna :)

Do góry