reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Cleo jest takie durne przekonanie , że np.absolwent politechniki nie musi znać zasad ortografii , bo to przecież umysł ścisły. Lekarz to chyba ten sam typ , bo tak podstawowy błąd jest wręcz karygodny. a jego teksty... bez komentarza;-)

reklama
Oli dzis pospał do 9 i proba drzemki sie nie udała ok 14 chociaz ziewał juz od 11. No nic, wczesniej na noc zasnie, albo i nie :szok: ale ziewa i ziewa ale ja razem z nim.

Cleo takie "swinie" lekarze się zdarzają, ja nie wiem po co ich trzymają. Im się wydaje ze są tacy wyluzowani, chcą dorównac młodym ale w ich wieku po prostu im nie przytstoi gadac takie rzeczy, bo brzmi to w ich ustach smiesznie no i oczywiscie URSÓS hehehhehe

Gosiu mojej siostry syn dzis juz 18 latek kiedys najlepszym filmem bylo wesele mamusi i tatusia. Ja wlasnie mialam chec wlaczyc mojemu synowi ale i tak dosyc sporo ogląda rano pociągow wiec narazie odpuszczam. Tzn sporo jak dla mnie, porownując do niektorych dzieci dosyc mało :)

Hej wszystkim.
Dziunka
ja z checia bym Was odwiedziła, ale wiesz ...:-(
Anawawka zdrówka
Etna plan super, trzymam & zeby wszystko sie udalo.

Kilolek, Etna , Dziunka czego uzywacie do inhalacji??
ja tylko zimnej soli, bo wszystkie leki we wziewach dostaje

ja po lekarzu banach itp...szok dziewczyny szok

weszłam lekarz bo ja wiem z 50 lat ...czyta czyta i tekst do mnie "nie wygladasz na 30 lat " ja w szoku że on tak na TY..strzeliłam głupi usmiech...cos tam dalej czyta pyta i potem tekst "no ładna masz figure po urodzeniu dziecka ,bo takie grube czasem przychodzą" zdurniałam bo taki chamowaty jakiś pedziowaty zbok jak dla mnie.powiedziałąm mu że są rózni ludzie i tyle co będe dyskutowac..no i hit

wypełnia papiery jakieś i pyta się na jakiej dzielnicy mieszkam bo musi wpisac ja że Ursus a on pisze URSÓS:szok::-D NO TO MÓWIĘ PANIE DOKTORZE PRZEZ U ZWYKŁE A ON TAK TAK.....:-DI SZYBKO MNIE POŻEGNAŁ ,NAWET NIE BADAŁ ANI NIC:-D
no niezły :-D

Ana ja Ci proponuję wynajmijcie jakąs nianię na kilka godzin (sa takie agencje) i wybierzcie się gdzieś we dwoje

Cze w domku
U Hanki możliwe, że początki czegoś bądź nie, za to chłop mi padł:-D:-D, to śmiech przez łzy, bo smarcze mi od jakiegoś czasu, a do lekarza nie pójdzie, może jutro jak pójdzie do roboty odwiedzi lekarza. Ehhh on ogólnie słabego zdrowia , ale nie wątłej postury:zawstydzona/y:
Polaa - rozgrzeszam ;-)
Cleo - niezły lekarz...

Znikam, bo Gonia wyciera mi się w nos...;-):szok:

ana, widze,ze ciebie chorobska nie opuszczaja :-( duzo zdrowia i cierpliwosci zycze.

zbieram sie od kilku dni cos napisac ale...jakos nie mialam nic ciekawego do powiedzenia. u mnie jest mama, mloda wzbogadza swoj zasob polskich slow z zadziwiajaca predkoscia, pewnie babcia poleci, a tatus nie bedzie sie mogl z wlasnym dzieckiem porozumiec :-):-):-):-)

dzisiaj moj chcial sie wykazac, zabral nas (chodzilo mu glownie o moja mame) do Lincoln do zamku i katedry, na zakupy wyprzedazowe i na chinski bufet i po drodze samochod stracil moc. skonczylo sie laweta. nie wiadomo o co chodzi, bo zadna kontrolka sie nie swieci i trzeba zrobic diagnostyke komputerowa,a to malo znana marka i trzeba poszukac odpowiedniego warsztatu. pogoda do d..., leje i wieje.:baffled:
dodatkowo wczoraj sie wkurzylam, bo pojechalysmy z mama na dzialke i zobaczylam,ze mi ukradli weza do podlewania na specjalnych stelazu na kolkach , waz byl bardzo dlugi, 50m i te kolka tez bardzo drogie...i chyba lopate tez.:wściekła/y::wściekła/y: :wściekła/y: co za ludzie...

ja sylwester w domu, bo niestety w nowy rok pracuje, ale jakos sie nie przejmuje. nigdy nie mialam jakies super fajnego sylwestra i sie zdazylam przyzwyczaic

martolinka, obiecywalas nam zdjecia dzikiej rudej kocicy w ciazy :-D:-D:-D
a etna sukienki wigilijnej;-)
dziunka moze dorzucic nogi w nowych butach :-p

i to chyba wszystko. jedzenia jeszcze mam kupe, ale po nowym roku koniecznie dieta, bo juz nie mge patrzec na siebie, czyt. moje uda :baffled::baffled::baffled:

.....Kilolek, Etna , Dziunka czego uzywacie do inhalacji??
To zalezy do czego i na co??
Tak na katar to wystarczy roztwor soli a mocniejsze to na recepte a co się dzieje u ciebie??

ana, widze,ze ciebie chorobska nie opuszczaja :-( duzo zdrowia i cierpliwosci zycze.

zbieram sie od kilku dni cos napisac ale...jakos nie mialam nic ciekawego do powiedzenia. u mnie jest mama, mloda wzbogadza swoj zasob polskich slow z zadziwiajaca predkoscia, pewnie babcia poleci, a tatus nie bedzie sie mogl z wlasnym dzieckiem porozumiec :-):-):-):-)

dzisiaj moj chcial sie wykazac, zabral nas (chodzilo mu glownie o moja mame) do Lincoln do zamku i katedry, na zakupy wyprzedazowe i na chinski bufet i po drodze samochod stracil moc. skonczylo sie laweta. nie wiadomo o co chodzi, bo zadna kontrolka sie nie swieci i trzeba zrobic diagnostyke komputerowa,a to malo znana marka i trzeba poszukac odpowiedniego warsztatu. pogoda do d..., leje i wieje.:baffled:
dodatkowo wczoraj sie wkurzylam, bo pojechalysmy z mama na dzialke i zobaczylam,ze mi ukradli weza do podlewania na specjalnych stelazu na kolkach , waz byl bardzo dlugi, 50m i te kolka tez bardzo drogie...i chyba lopate tez.:wściekła/y::wściekła/y: :wściekła/y: co za ludzie...

ja sylwester w domu, bo niestety w nowy rok pracuje, ale jakos sie nie przejmuje. nigdy nie mialam jakies super fajnego sylwestra i sie zdazylam przyzwyczaic

martolinka, obiecywalas nam zdjecia dzikiej rudej kocicy w ciazy :-D:-D:-D
a etna sukienki wigilijnej;-)
dziunka moze dorzucic nogi w nowych butach :-p

i to chyba wszystko. jedzenia jeszcze mam kupe, ale po nowym roku koniecznie dieta, bo juz nie mge patrzec na siebie, czyt. moje uda :baffled::baffled::baffled:

Jak pech to pech jakas czarna seria was dopadła

Odnosnie zdjecia, ale ty pamiętliwa jestes no no no...

Martolinka propozycja kusząca, mąż miał zarezerwowac bilet dzisiaj ale okazało sie że to kino to trochę daleko "Helios" od Targu, wiec jeszcze jutro zobaczymy co wymysle z tym kinem, moze inny film, albo inne kino, albo kolacja bez kina no zobaczymy

reklama
Aga co za filmik tak się poryczeć z samego rana :-)
I teraz niech ktoś mi powie że dziecku dobrze bez ojca, jak te nasze dzieci w ogień by za nimi wskoczyły.

Wstaje bo chce samochod i musze meza odwiesc, a on sie mnie pyta czemu ja rycze :-D:-D:-D to mu mowie, a on na to ach te baby :dry::cool2::-p
Przyjechal wczoraj po 21 pawel uslyszal go przez sen i radosc nie do opisania, oczy jak pięć złoty i skończyło się usypianiem przed polnoca na rekach (nie wiem kiedy ostatnio nosiłam tego mojego klopsa)

Do góry