reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Moje dziecko szalało z tatusiem a potem babcią a ja pierwszy raz od x czasu obejrzałam sobie spokojnie dirty dancing kiedy Oli nie spał :) poszlabym juz najchętniej do lozeczka ale chyba jeszcze dlugi wieczor przed nami :) pewnie tak do 23 poszalejemy :)no ale jutro wszyscy bedziemy spac do 10 :)

reklama
Witam wieczorkowo... Ja oczywiście dalej w Gorzowie i oczywiście z drineczkiem w ręku :)))

Anawawka zdrówka dla Was wszystkich, macie się z tymi chorobami. Mam nadzieję, że wkrótce się skończą.

Dziunka ale się uśmiałamm z Twojej Asi, numerantaka :)))

Martolinka udanego wypoczynku...

Cleo mi tez się trafił taki lekarz erotoman-gawędziarz... stwierdził, że mąż ma ze mną dobrze bo mam bardzo elastyczne biodra... Niestety nigdy nie wiemy na kogo trafimy.

Ewelia mój jest na tym samym etapie co Twój, mówi tylko tata, kółko, kakao, dziadzia, ciocia, brum a na mnie woła niania. Poza tym nic więcej nie mówi. Mnie troszkę zastanawia dlaczego elegancko mówi kółko ale auto już nie... Taki charakter i tyle :))) Wiem jednak, że jak już zacznie mówić to czasem będę miała dość bo ogólnie dużo nawija po swojemu.

Ulenka miłego wieczorka :)))

Mija rok, dobry rok.
Z żalem dziś żegnam go.
Miejsce da nowym dniom
Stary rok, dobry rok.

To był rok, dobry rok.
Z żalem dziś żegnam go.
Miejsce da nowym dniom
Stary rok, dobry rok

Ta piosenka oddaje wszystko co czuje na koniec tego roku,
życzę sobie aby następny był chociaż w połowie tak udany jak ten,
a Wam dziewczyny i Waszym rodzinom życzę aby:

Niech na co dzień, nie od święta
"gęba" była uśmiechnięta.
Niech też zdrowie tęgie będzie
i kasiory niech przybędzie.
Niechaj łaski płyną z nieba,
tyle ile będzie trzeba.
Do Siego Roku ...!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przypomniałyście mi o zdjęciach to macie zasypałam Was zdjęciami na zamkniętym z dwie strony zajelam :-D:-D:-D będziecie miały mnie dość na cały nowy rok:zawstydzona/y:

Hej,

wsuwamy śniadanie, potem trochę ogarniemy domek, o 12 przyjeżdża po nas mama i jedziemy do niej. Piccolo już się chłodzi:rofl2: Muszę tylko jeszcze upiec schab i rozmrozić kapuśniaczki...wędlinki już się ładnie rozmroziły.

Dziewczyny marudzą od rana jedna przez drugą, z A od wczoraj jestem na wojennej ścieżce. Wczoraj tak się na niego zdenerwowałam, że dostałam @ kilka dni za szybko. Ale już nie chce mi się na ten temat pisać.

Aaaa i dostałam smsa od sklepu że buty mi naprawią... i teraz będę chodzić i zastanawiać się czy drugi obcas zaraz nie odpadnie:baffled:

edit. zapomniałam dodać że jak dobrze pójdzie to w połowie stycznia zamieszka u nas ktoś jeszcze ;-) kot mojej teściowej. Po jej śmierci nie ma się kto nim zająć i już nie mogę patrzeć jak ten marnieje z dnia na dzień. Jest połowę chudszy niż był, a podobno go karmią normalnie:baffled: łazi bo łazi, co chwilę wraca porządnie pogryziony i podrapany, jest wysterylizowany więc nie za bardzo nadaje się na bójki z kolegami;-)
W porozumieniu z naszą pani weterynarz najpierw musimy odnowić szczepienia naszego, potem odrobaczyć Misia, zaszczepić po kilku dniach i po kolejnych 14 będzie mógł do nas zawitać. Jest pięknym, białym kocurem :-)
Jedyne czego się boję to reakcji naszego, pocieszam się że obaj nie posiadają jajek więc też będą ciut spokojniejsi;-) No i zastanawiam się czy będę mogła mu w miarę "zaufać" jeśli chodzi o dzieci. W sumie zna nas, zna Asię, ale zawsze był to kot wychodzący więc więcej go nie było niż był.

Ostatnia edycja:
Witajcie mój mąż pojechał już na działkę napalić w kominku a ja szykuje wszystko na wyjazd niby niedaleko, ale zimą trzeba tam sporo zabrać z domu. Pospaliśmy do 8.30, a i tak coś mi się ziewa.

W TYM NOWYM ROKU ŻYCZYMY SAMYCH RADOSNYCH DNI, MIŁOŚCI, POCIECHY Z DZIECI I MĘŻCZYZN NO I OCZYWIŚCIE ZDROWIA !!!!

Hej!
Wpadłam złożyć Wam dziewczyny życzenia
Oby nadchodzący rok 2012 obfitował w same radości, aby wszytkie problemy jakie dotej pory były tak poprostu się rozwiązały
biggrin.gif
. Dużo szczęścia, zdrowia <gdyż tego nigdy za wiele
wink2.gif
>, pieniążków <bo to zawsze też się przyda>, samych radosnych chwil, pociechy z dzieciaczków oraz mężów <aby więcej nas doceniali
laugh.gif
wink2.gif
> oraz udanej sylwestrowej zabawy, bo przecież o to w tym wszytkich chodzi
wink2.gif
.

reklama
Dziunka tu Ci odpiszę, Paweł w ubiegłych latach miał body z muszką i tak mi się spodobał w tej muszce (dodam, że nigdy nie bylam fanka muszek) że w tym roku kupiłam mu czerwoną i doszyłam do koszuli. Tym sposobem żadne gumki mu nie przeszkadzają i muszki nie ściąga.

Do góry