reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witam się z Gonią u boku, starszą wysłaliśmy do przedszkola dziś ma jasełka.. w mordeczkę mamy zaproszenie dla całej rodziny, ale ... wiadomo że tatuś oddelegowany.
Ja właśnie już wstawiłam pranie firan, może dziś podgonię robotę, jeszcze wizyta u lekarza z Gonią...

Dziunka - niezła mafia, dobrze, że się pies znalazł, zapewne przed Świętami to mają zlecenia wrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:;
Etna - super, że małżon w domu i powiedziałaś co masz na sercu; ;-)
Maxwell - zazdroszczę wizyty u mamy;-), ciekawe jak dziś teściówka
Kikolek - obyś miała dywan na Święta domu;-)

Ok, znikam , bo dziecko ma "władzę" i zmienia kanały.:szok:

reklama
Witam przy kawce. U nas sąsiad baaardzo hałasował robi kute płoty i nie ma zarejestrowanej działalności i dodatkowe pies ujadał. Odgrodzony wielkim płotem nic a nic nie widać. Nic z tym nie robiono tutaj, ale jak Jasiek się urodził to nie szło wyjśc na dwór taki był hałas od tych maszyn. To, że pies szczeka to wiedziałam, że coś dzieje się nie tak, więc wysłałam mojego, żeby pogadał z sąsiadem o hałasie. Łukasz przeżył szok pies na krótkim łańcuchu bez wody, chudy jak patyk. Miał iść pokojowo, ale jak zobaczył taki widok od razu zadzwonił, żeby zrobili coś z tm pieskiem. Psa w końcu wziął drugi sąsiad weterynarz, a tamten dostał karę pieniężną. Teraz tego samego psa mamy z drugiej strony domu i szczeka tylko jak ktoś dobija się do domów. Hałąs maszyn też się skończył, bo sąsiad się wystraszył kontroli.

Ja myśę, że jak pies szczeka tak okropnie to chyba coś mu nie pasuje, przecież nie robi tego żeby kogoś wkurzyć w ten sposób komunikuje coś inaczej nie potrafi.

DZIUNKA super, że wszystko dobrze się skończyło.

KIKOLEK dywan bardzo ładny :) A kubuś ma teksty niesamowite.

MAXWELL nie ma jak u mamy. A teściowa po prostu powaliła mnie na kolana.

ETNA miłych chwil z mężem w dzień i w nocy :rofl2:

. Właśnie wypiłam dwie lampki szampana i czuję nogi męża pod stołem i wiem że żyję.

Etna wybacz:-D:-D:-Dtylko nogi tam czułaś?:-D:-D

Witajcie,
zaspał dziś mąż do pracy i ani sniadanka dla żony ani naczyń nie pozmywał a ja nie wiedziałam gdzie rece wsadzić:-Dtak mnie rozpuscił;-)
Dziś komisyjnie chowamy Antka wóżek do piwnicy bo już z niego nie korzystamy . Syn przemierza duże odległosci bez wiekszego problemu

Pathanka brawo za obywatelska postawe:tak:
Kilolek &&& żeby dywan dotarł;-)

Martolinkka nogi nogi :-p

Mojego męża zerwali skoro świt z łóżkka do roboty i już ruszył w trasę. Teraz zostaje mi tylko czekanie.

idę do pracy :szok: trzymajcie kciuki, juz tesknie za moim dzieciatkiem łobuziakiem

Martolinka chowacie wózek Super!!!1 dzielny Antek

+

dzien dobry

nie wiem co której napisać...weeekend byłam u właścicielki ogarnąc jej firmę...boże ile pracy,wczoraj na badaniach w klinice i u drugiej Pani sprzątanie mieszkanka.w dodatku Igi ma katar od soboty i 3 noc nie spię,non stop oczyszczanie,psikanie itp.zaraził sie od D ,w dodatku mimo że kaloryfery grzeja w domu zimno bo stare okna...

idę Was trochę poczytać

Witajcie Babeczki przy śniadanku.Za ścianą koncert fortepianowy:wściekła/y:a za oknem padający śnieg.A u następnego sąsiada jakieś rżnięcie.Jest rzeźbiarzem i ciągle coś robi i u nas aż słychać.
Mój mąz ostatnio tez mówi że może schowamy już wózek ale stwierdziłam ze jeszcze zostawimy choć dawno nie korzystaliśmy.
I nie pamiętam co miałam napisać...

Ostatnia edycja:
gosiulek w sobote sąsiad z góry piłowal chyba panele do 24!!!! myslałąm ze mnie coś trafi,nie wytrzymałam wyszłam na korytarz bo tam ma kuchnie i zaczelam szczotka walić ...w sekundę byla cisza!!!!!

my uzywamy wózka,mimi że Igi duzo chodzi to czasem chce sam juz usiąść jak się nogi zmeczą...bo nie wyobrazam sobie go nieść ..raz juz niosłam ..masakra.a i na zakupu się przydaje bardzo.

kumpel D ma przywiesc nam na pompowanych kołach ,bo jak sypnie śnieg to Bertonim mogę sobie po domu tylko jezdzić

WITAM DZIEWCZYNKI

Ja tak na szybko poinformowac ze dicoflor powinno trzymac sie w lodówce! W aptekach tez tam trzymają. Wszystkie priobiotyki powinno trzymac sie w lodówce, wyjątkiem są jakies nowe ktore teraz reklamują i mowią ze nie trzeba trzymac w lodówce. chociaz na opakowaniu jest napisane ze w temperaturze od 4 do 25 stopni wiec sama nie wiem ale ja trzymam w lodwoce bo zawsze mi farmaceutki o tym mowią. Same z lodowki wyjmują.

reklama
Wiecie ja naprawdę mogę dużo zrozumieć ale braku wrażliwości ludzkiej nie.Do 24???? Mi by było wstyd. My od 20 staramy się być cichutko.Kacper ma tego pieska na gwizdki i kiedyś chciał koło 21 żeby gwizdać.Wutłumaczyłam że nie bo jest póxno i będziemy przeszkadzać (a i tak staram się jak najmniej tego używać) a około 22 baba zaczęła grać na fortepianie.Nie trafiłby Was szlak/g?

Do góry