reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

no to nieźła pogoda :D A mnie już tęskno za śniegiem..........nie wiem ale coś u nas się na niego nie zapowiada :-(
Gosiu co to za piesek na gwizdki?? Zaciekawiłaś mnie :-D Matko boska latam sprzatam, ogarniam, zakupy robie itp itd i jakos nic nie widac ze zrobione :baffled: Poza tym mała awaria meblościanki u Marcela w pokoju i troche tego ładu brak, choć absolutnie nie jest porozwalane nic no ale ja musze mieć na tip top a tu jeszcze trzeba tyły w meblościance przybić :-D Święta na wariackich papierach będą ajajajaaajjjjjjj ;-)

reklama
BOBBY piesek interaktywny na 3 gwizdki BEŻOWY Epee (2002455080) - Aukcje internetowe Allegro
Taki dokładnie

Zobaczcie od frontu
IMG10012.jpgTrzeba będzie odśnieżać.nie ma wyjścia....

Ostatnia edycja:
i fajny jest? interesują sie nim maluchy??? Kurcze podoba mi się :) kolejna zabawka do niekończącej sie listy :laugh2:

Gosia zazdroszczę sniegu. zamien się :D u mnie nic..........ale troche biało mam bo chociaż na drodze, drzewach i balkonach i dachach mrozik/szadź trzyma

ja dziękuję bardzo za śnieg - niech sobie będzie w Lublinie, w piątek tam pojedziemy :)
Tutaj czeka mnie jeszcze 3 dni pchania wózka parasolki do żłobka wiec jeszcze raz powtarzam - NIE CHCE ŚNIEGU W WARSZAWIE !! :)

witam z rana. gosia, podeslij troche sniegu :-D u nas raczej nie bedzie na swieta :-(

pathanka, dziekuje za amoniaczki. sa przepyszne. chyba wole je od kruchych, bo sa lzejsze. najpierw robilam ze starszymi corkami mojego,a pozniej u siebie. wszystkim bardzo smakowaly, posypywalam kolorowym cukrem i sa piekne :-)

w nocy skonczylam malowanie ozdob z masy solnej. robilam pierwszy raz, ale jestem bardzo zadowolona z efektu, zwlaszcza z aniolkow. pozniej wstawie zdjecie. ale wypiekanie to masakra. pierwsze chyba 5 godz, a drugie zostawilam w piekarniku cala noc, 8 godz, a rano i tak nie byly gotowe :baffled:

pierniki dalej leza bez lukru:zawstydzona/y:, chata czeka na takie wieksze ogarniecie (jak ja nie znosze sprzatania), bo na oko jest czysto, i kupa prania czeka na powkladanie do szaf.

agrafka, wspolczuje nocnego marka. jak moja nie chce zasnac do 9-10 to ja juz sie wsciekam, bo nie am czasu dla siebie i siedze pozniej do 1 w nocy, jak z ta masa solna :baffled:

dziunka, historia z psem mnie powalila, ja najpierw poszlabym do sasiadki (bez malej, bo to nie na jej uszy), co za *****! zglosilabym na policje,ze weszla mi na posesje i ukradla psa. a z urzedem tez bym tak tego nie zostawila.

u mnie za sciana (mieszkam w blizniaku) jest pies, wcale mi nie przeszkadza, choc czesto szczeka i jest duzy. w domu obok chyba z 5 psow i 2 koty. psy na podworku, czasami jest halas, jeden ich kot przychodzi do mnie regularnie (nazywa sie miau:-D). ogolnie na naszym koncu ulicy jest chyba z 10 kotow,ale one sa cicho. naprawde zwierzeta mi nie przeszkadzaja. nie przepadam tylko za ptakami w domu albo np. zolwiem czy wezem :sorry2: ja jestem animals od malego :-)

Piesek to Zuzi marzenie, jednak obawiam się że by jej się równie szybko znudził, więc narazie odkładam kupno na później.

Ja też chcę śnieg...:tak:

reklama
Do góry