reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Pies szczeka prawie cały czas a Kacper płacze czy jest głosniej bardzo rzadko...poza tym fortepian....Marta ale masz rację,zgadzam się...Tylko mnie to tak wkurza....nie dzwoniłąm jednak.Wolę sąsiadom powiedzieć.

Kilolek współczuję.Kurcze a może jakis inny uda Ci sie szybko kupić? Z tych co oglądałaś nic Ci się nie podoba.Jesli jutro by dostali pieniądze to mogą jeszcze jutro wysłać...

reklama
najpierw ja muszę dostać zwrot :-( żeby chociaz mi napisali, ze te pieniądze wysłali to bym za pobraniem wzięła inny albo od męża wyludzila na drugi, bo ja to się juz jak zwyle spłukałam (głownie na rachunki :/ ) chociaż niedobrze mi się robi jak pomyslę, ze mam od nowa wybierać

Hej:-)
Myśmy dzisiaj spędziły cały dzień u moich rodziców:-) Seba nas zawiózł rano przed robotą, a przyjechał potem po pracy po 17.00. Ja odpoczęłam a Marysia się wyszalała z dziadkami:tak:. Pod wieczór przyszedł mój starszy bracik i poprosiliśmy go, żeby był chrzestnym dla Martusi:-)..
Mama zaopatrzyła nas w trzy słoiki buraczków, obiad na jutro i kwaśnicę dla swojego zięciunia:-)..Tak, że dzień bardzo udany;-)
Jutro znów przyjeżdża teściówka - zobaczymy, jak będzie..;-)
Dziunka, niezła ta historia z psem Twojego brata - normalnie jestem w szoku:szok:
Kilolku, a ten facet nie miał innych kolorów, które by Ci spasowały?
Martolinka, Etna - zazdroszczę Wam, że możecie się tak często spotykać;-):-)..

maxwell niestety nie, ale już wybrałam inny, od innego.
mam nadzieję, ze jutro teściowa lepiej się spisze. A nie wiem czy pytałam - maż wie, ze teściowa u was lezy/

Kilolku, na razie nic mu nie mówiłam..poczekam, żeby świąt nie psuć mojemu, po co się ma biedny wkurzać?..a zobaczymy, może jeszcze się jej odmieni do końca tygodnia?..mam nadzieję, znaczy..

Witam :)

Aga dziękuję za ciepłe słowa :zawstydzona/y:, męża mam w domu juz 3 dzien i jest mi zdecydowanie lepiej :-). Tym bardziej, że po szczerej wymianie zdań (albo moim monologu hihihi :zawstydzona/y:) stara się o fajny nastrój w dzien i w nocy :cool2::cool2:. Czasami takie "wystrzelanie amunicji" dobrze robi. Właśnie wypiłam dwie lampki szampana i czuję nogi męża pod stołem i wiem że żyję. Dzisiaj zakupiliśmy wszyscy razem choinkę i pięknie ją udekorowaliśmy i teraz cieszy oko świąteczny nastrój. Synek smacznie śpi uspany przez "tato" i jutro wybieram się w óńcu do pracy. Długo to ja nie popracuje ze trzy dni :zawstydzona/y: i wolne do stycznia.
Dziunka to może się spotkamy po świętach, a przed sylwestrem bo teraz to już każdy pewnie będzie zaganiany.

Paweł z Antosiem pięknie się dzisiaj bawili, Antoś dzielnie znosil humory Pawła. Oczywiście najlepsza zabawa byla na koniec jak już buty ubrane. Oko się cieszy jak dzieci tak się razem bawią. Muszę Wam powiedzieć, że nasza Martolinka kwitnąco wygląda. Ciąża jesł służy i na tej podstawie zastanawiać się można czy to na pewno bedzie dziewczynka :-p. Motylki w brzuchu to ja dzisiaj poczułam jak Martolinka przedstawiła Ali ciocię.

Maxwell Ty jesteś święta kobita.Ja bym nie wytrzymała:zawstydzona/y:

kilolek daj linka który wybrałaś.
DYWAN 2,0x3,0 WYCINANY (11 wzorów) DYWANY IMPORTER (1999977737) - Aukcje internetowe Allegro 4 zdjecie (zielony w liście) jeszcze mam w odwodzie ten DYWAN 2,0x3,0 WYCINANY (8 wzorów) DYWANY IMPORTER (1982539960) - Aukcje internetowe Allegro trzecia fota, a w zasadzie pierwsza dzialająca. Żeby nie było tak jak z firankami, wszystko mu jedno a potem ściagać kazał :/

reklama
Do góry