reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

KIKOLKU nie ma sprawy zaraz wsadzam go w pociąg. No faktycznie zaszalał twój mąż z tym prezentem, lepiej niech sobie wybije to z głowy.

LOTKA powodzzenia w odstawianiu mleka. Mój głodomorek jak idą mu zęby to budzi się o 1 w nocy i musi być mleko też się musze za niego zabrać.

MARTOLINKA czekamy na relację jak tam Antonio spędził dzień.

reklama
no to widze ze dużo dzieciaczków jada kasze. Mój niestety od małego nie toleruje takiej konsystencji.
Ufffff młody spi od 15 min. Trudno mi z nim wytrzymać w domu, zwłaszcza bez wyjścia na dwór [dzis znów wieje na urwanie głowy]. Nic nie idzie z nim konkretnego porobić bo wszystko na max 5 min. Takze dzisiaj naprawialiśmy wszystko, a jakże :sorry2:, lego, samolot, bajki :wściekła/y:, jedzenie, składanie prania, czytanie bajek, i wyklejanie figur geometrycznych na papierze. No mexyk normalnie. Juz nie wiedziałam czym mam go zajmować bo przeciez jak nic nie robi to skacze po wszystkim na złamanie karku. Na szczescie zauważyłam ze ukradkiem pociera oczy wiec pojadł zupy i sru do wyrka. Uf uf uf uf. A mam chwile na kawe, pozniej biore sie za gulasz i w tzw międzyczasie za ogarnianie siebie

ja tez sie witam. zerknelam na fb,a tam wiadomosc,ze kolezanka z pracy urodzila synka 4.950kg ! o matko!

WOW:-)

edit.ale żeby nie było mój M w sumie jest naprawdę ok ;)

Potwierdzam!:tak:

My po zakupach, oj ile wydałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: mój A mnie powiesi za jajka do góry:-D
A jakie zabawki! No i wkurzyłam się ostro bo te klocki które ja kupiłam za 40 zł za 43 sztuki były tam za 31 zł, ale 63 sztuki!!!! O 20szt więcej a dychę taniej:wściekła/y: Myślałam że się w tyłek ugryzę:wściekła/y:

A tak kupiłam garnki do domu, torebek parę:zawstydzona/y: ale za sztukę 19 zł, a jedna z prawdziwej skóry za 40 zł, noże dla A bez ząbków bo się zawsze wkurza na nasze:-D, portfel dla siebie i sporo jeszcze innych pierdół, moja mama jeszcze raz tyle co ja, a szefowa już nawet nie wspomnę hehe.
Ale do świąt na pewno jeszcze raz pojedziemy bo chcę jeszcze patelnię na naleśniki i tunel dla dzieci, no i jakieś zabawki.

ekran.[tak mi sie wydaje]
tak pi razy oko ;p mój laptop ma te 15,6 cali i porównując w cm jego wielkość do wielkości kieszeni w tym plecaku to o ile na wysokość jest ok to na szerokość jakoś mi tych cm brakuje....

ja mam pokrowiec na laptopa takich wymiarów i tam komp wchodzi ciasno na styk. Mogłabym sprawdzic jego wymiary jeśli chcesz ale najwyzej pozniej bo teraz młody spi a to gdzies głeboko w szafie jest ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry