reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Odebrałam młodego :tak:Zjadł ładnie śniadanie , obiad łącznie z surówką z selera:cool2: Nie posiusiał się , ładnie bawił się z dziećmi. Pani mówiła , że płakał tak parę minut w ciągu dnia i nieustannie twierdził , ze mama poszła siusiu i zaraz będzie. Jak mnie zobaczył to się zapowietrzył.
Wrócliliśmy do domu , wypił sok i poleciał od razu spać.. Jestem zadowolona i chyba Antoniusz też. Gdyby był agrafkową Alicją pewnie zdałby mi relację

reklama
Super że Antonio sobie radzi:tak:

Asia popłakiwała też pierwszego dnia. Podchodziła do okna i sama tam sobie stała i nie chciała by ktoś jej przeszkadzał. Po paru chwilach wracała do zabawy.

Z tą relacją to nawet trudno z 7-latka coś wyciągnąć:-D Julia opowiada, owszem, ale tylko wtedy gdy ona tego chce, nigdy nie daje się wypytać, albo tylko troszkę pozwala, co mnie niezmiernie wkurza:wściekła/y::-D

Synuś mamusi powiedziałby wszystko:-D:cool2:;-)tylko z artykulacją nie tak łatwo- chęci są:happy2:
Dziunka gdzie ta hurtownia? tez przydałyby mi sie nowe patelnie

martolinka no to gratuluję. Tobie/Wam to zawsze sie wszystko udaje i idzie gładko...........ja nie wiem jak Wy to robicie :-p
Marcel taką surówke to najwyżej by tylkopomacał, pogrzebał w niej i pooglądał :dry: Uparta z niego koza jeśli chodzi o surówki....... no ale on mało je drugich dań. Musze próbowac co chwila mu coś dawać ychhhhhhhh Ostatnio z naszej sałatki upatrzył sobie czarne oliwki no i po co mama daje ogórki, pomidory, sałate jak wsio jest na świeżo fee same oliwki wyjadał :-D

a moje dziecko połamało kosiare ;/ nie ma dwóch kółek i jest popekana ;/////////////////// normalnie nic juz nie dostanie dopoki nie nauczy sie normalnie bawic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie mam k......................dzisiaj dość :-(

reklama
Ja uwielbiam oliwki i to te zielone najbardziej mniam....

MArtolinka no to jak piszą dziewczyny pierwsze koty za ploty ;-). Najważniejsze że Antek sobie poradził, dzielny chłopiec.

Mama policz do 100 może Ci przejdzie, ale nie obiecuje :cool2:

Do góry