reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Julciu gratuluję :-)
Może zabardzo panikuję, ale tak już mam.
Dzwonię do gina jutro i musi mnie w środę przyjąć, bo serio się zamartwiam...
Idę się myć i spać !
Do jutra drogie koleżanki !

Wcale nie panikujesz poprostu się martwisz każda z nas chce żeby wszystko było ok z dzidzią :-)

reklama
Od popołudnia nasila mi się kłucie lewego jajnika.
Dziewczyny to jest takie denerwujące, że doprowadza mnie to już do szału.
Niby duphaston pomaga a przychodzi wieczór i jajnik daje czadu jak oszalały.
Mam wrażenie, że to kłucie przechodzi nawet gdzieś w okolicę odbytu tzn tak jakby dodatkowo w jelitach mnie coś kłuło WRRRR.

Najgorsze jest to, że nie wiem czy coś się rozciąga czy coś zlego się dzieje.
Mam dość już tego czekania na usg...
Jutro dzwonię do gina i wproszę się na tą środę do niego do szpitala na usg.
Sfiksuję czekając jeszcze 1,5 tygodnia......

Prawa strona mnie wogóle nie boli i nie kłuje.
Wy też macie te bóle raczej po jednej stronie????????
Dla pocieszenia napisze Ci ze mialam identyczne bole az po odbyt i sie balam ze cos nie tak ale usg wykazoalo ze jest wszytsko dobrze takze nie ma sie czym martwic.Teraz za to od 3dni nie mam wogole bolu i tez sie boje czy cos sie nie stalo :-(

przechodziłam przez to z Szymkiem teraz też to samo ale do wytrzymania prawie tak jak na @ czasami kłucia i sikam często od wczoraj też w nocy :wściekła/y: i się zacznie:crazy:

Na potwierdzenie ciązy pójde prywatnie a potem już do przychodni ,mam rzut beretem i jest tam spoko lekarz. Na prywatne wizyty mnie nie stac ale na ta pierwsza pójde bo maja lepszy sprzet no i usg od ręki. A w przychodni na usg trzeba długo czekac

reklama
Do góry