reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

co do odpisywania na posty to chyba nie ma co się przejmować
tak jest na każdym forum:tak:
nie każdy byłby w stanie odpowiadać na wszystkie posty
czasami chcę komuś odpisać a muszę kończyć bo mała coś chce i potem już się raczej nie cofam

miło jest jak ktoś odpisze ale zupełnie mnie to nie drażni jeśli nikt nie odpisuje
kto chce to sobie poczyta, kogo nie interesuje to leci dalej
fajnie jest że można sobie poczytać jak się czujemy i z jakimi trudnościami się zmagamy
nawet nie odpisując można przeczytać ciekawe porady na różne bardzo dla nas wspólne tematy

kończe bo jak mnie natchnie to znowu będę pisać referaty:-p:-D

reklama
dzisiaj w końcu po kilku dniach deszczu obudziło nas słoneczko:-)
od rana prasowałam pościel dla mojego przedszkolaka
bo wczoraj leżałam nic mi się nie chciało
i cieszę się że wieczorkiem mam wizytę :tak:

miłego dnia wszystkim:-)
U mnie zimno i pada co jakiś czas.Wczoraj też było brzydko.Ach wstrętna ta pogoda i to w Dzień Dziecka.:-)

Wszystkiego Najlepszego dla Wszystkich Dzieciaczków w Naszych brzusiach i tych większych już :-)

Laseczki a ja dzis na 12 mam gina i juz sie denerwuje!!

Babeczki zauwazylyscie ze dawno Gawit nie bylo na forum??mam nadzieje ze u niej wszystko ok??

Czyli dzisiaj dzień samych radosnych nowin na dzień dziecka będzie :-) Dzieci pomachają do Was :-) Ja mam wizytę 10 czerwca. Na szczęście to już tylko tydzień. Nie mogę się doczekać :-)

a u mie dzis pochmurno :( ale nastroj mam dobry :)
kaska k i gie-oska trzymam kciuki i juz czekam na te wspaniale wiesci od Was
bura zaglada tu od czasu do czasu ale generalnie sie oszczeda bo przy blizniakach organizm troche bardziej odczuwa objawy itd a gawit nie mam pojecia,napewno niedlugo tu zajrzy :)

Wszystkich dzieciom i naszym kochanym pociechom pod sercem zycze zdrowia i milosci na Dzien Dziecka :)

Wszystkie mamuśki które mają dzisiaj usg to na pewno dostaną jakąś niespodziankę od maluszków :))
Natalunia ja też mam wizytę 10 czerwca i strasznie się niecierpliwie, bo może już będzie widać jakiegoś siusiaka :)))

reklama
Do góry