reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

To prawda, uczucie super, ja też od kilku dni czuje jak sie maluszek kreci, a jak nie czuje, to zaczynam wariować! Pukam wtedy maluszka, żeby dał jakiś znak i czasami się udaje.:sorry: Już nie mogę się doczekać prawdziwych kopniaków.

Jutro lub pojutrze mam wizytę, może poznam wtedy też płeć maluszka?
Pozdrawiam listopadówki.

reklama
a ja sie wnerwiam bo co poltorej godziny jak czegos nie zjem do roznosze wszystko :| dzisiaj zjadlam juz -pierwsze snaidanie -1 kromka, potem paczek, teraz serek biały z pomidorkiem i ogorkiem+ kroma, do obiadu czeka jeszcze jogurt i twix.... wrrr

Laseczki a ja dzis na 12 mam gina i juz sie denerwuje!!

trzymam kciuki ja mam dopiero na 18.30:rofl2:

Trzymajcie się i zazdroszczę Wam dzisiejszej wizyty!!!!

Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Dziecka, mojej fasolce specjalnie na tą okazję kupiłam słoik śledzi w occie (jakoś może się poświecę i przeżyję tą zgagę).

Dzisiaj w nocy źle spałam, przed 4 się obudziłam do łazienki i potem zasnęłam dopiero przed 6 i o 7 już musiałam być na nogach. Więc zapowiada się senny dzień, u mnie jest pochmurno i zimno.

a ja sie wnerwiam bo co poltorej godziny jak czegos nie zjem do roznosze wszystko :| dzisiaj zjadlam juz -pierwsze snaidanie -1 kromka, potem paczek, teraz serek biały z pomidorkiem i ogorkiem+ kroma, do obiadu czeka jeszcze jogurt i twix.... wrrr

Ja ma podobnie. Tylko ja jem trochę rzadziej już. Na początku nie mogłam się doprowadzić do głodu, bo była masakra... Zaraz niedobrze, słabo, nerwy niepotrzebne. A teraz tak co 2-3 godziny musze coś przegryźć. Czy to owoc, czy kanapka. A jak nie zjem to masakra...

Etna u nas pogoda na podlasiu jest jak w bollywoodzie: czasem słońce czasem deszcz. I tak na zmianę.

Trzymajcie się i zazdroszczę Wam dzisiejszej wizyty!!!!

.
:-)
gieoska już powinna być po wizycie:tak:miała na 12

ja zrobiłam sobie dzisiaj dzień domowej kosmetyczki
pachnąca kąpiel, depilacja nóżek ,coś tam przy paznokciach porobiłam
jeszcze prostownicą włosy poukładam
no i będę gotowa:rofl2:

strasznie mi szybko czas leci :happy:

mi wrócił apetyt bo też co godzinkę coś wcinam i wracają mi smaki
po tym nieczynnym kilka dni gardle

mi to nie przeszkadza:-p

Kasia tylko u mnie jak ktos do mnie do pracy przychodzi to widzi ze jem .. jem i jem :) i juz mi troche glupio :)))) a brzusio rosnie... ale mnie dzisiaj swedzi skora.. nieposmarowany dzisiaj z rana i dlatego :(((

ja juz po wizycie...wszystko ok u nas:-)nie mialam usg ale lekarka powiedziala ze wszystko super wyglada i wyniki ok za mc mam przyjsc na badanie polowkowe z usg i jak chcemy to zrobi nam 3d ale ona mowi ze to bajer jest dla rodzicow i juz w sumie nie mam takiego parcia na to kolorowe badanie!!a co Wy mysloce bedziecie robic usg 3d??\

A i nie chcialam nic pisac wczesniej ale od ponad tyg czuje ruchy maluszka:-)rano i wieczorkiej jak juz sobie leze:-)

reklama
Cześć baby! Miło, że o mnie nie zapomniałyście :-)
U mnie nic nowego. Byłam dzisiaj na badaniach - robiłam obciążenie glukozą i jeszcze jest mi niedobrze po tym świństwie blee :baffled:
W piątek mam wizytę u gina i okropnie się denerwuję. Z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej boję się, że powie mi coś złego. No ale teraz już tak będzie - z każdą wizytą coraz większy stres :-( Ech te moje bliźniaki...

Do góry