Witam 
etna masz racje, czasami wlasnie warto poczytac takie rzeczy, zeby docenic to co sie ma
ale ja dzisiaj przesadzilam, wlaczylam sobie jakies blogi, czytalam, czytalam i beczalam jak bóbr:/ juz nigdy wiecej, oczy mam tak spuchniete, ze glowa mala. Maz jak przyjechal do domu to sie strasznie przestraszyl, ze cos sie stalo
ale jak czytalam to doszlam do wniosku, ze tak naprawde nie mam zadnych problemow, ze jestem glupia, ze robie problemy z niczego, inni je naprawde maja:-( jeju tyle dzieci:-(
Ania dzieki, ze o mnie wspomnialas ale ja nie chce byc modem, nie nadaje sie
moim zdaniem Lotka powinna byc, sama zaproponowala, chce wiec czemu nie?! i byloby niepotrzebne glosowanie... ale jak trzeba to trzeba;-)
dziunka super, ze juz jestes w domku i ze wszystko ok
odezwij sie do nas!
martolinka Powodzenia:-)
moi panowie spia, Kuba o dziwo ciagnal mnie do lazienki juz przed 19
ale przetrzymalam urwisa do 19.15 az
i po kapieli rzeczywiscie padł
musial byc zmeczony, byl dzisiaj z tata w parku, wzial zabawki do piaskownicy i nie bylo ich ponad dwie godziny
szkoda tylko, ze do domu polowe piasku przyniesli ze soba:/ a ja zostalam, zeby posprzatac
etna masz racje, czasami wlasnie warto poczytac takie rzeczy, zeby docenic to co sie ma

Ania dzieki, ze o mnie wspomnialas ale ja nie chce byc modem, nie nadaje sie

moim zdaniem Lotka powinna byc, sama zaproponowala, chce wiec czemu nie?! i byloby niepotrzebne glosowanie... ale jak trzeba to trzeba;-)
dziunka super, ze juz jestes w domku i ze wszystko ok

odezwij sie do nas!
martolinka Powodzenia:-)
moi panowie spia, Kuba o dziwo ciagnal mnie do lazienki juz przed 19

ale przetrzymalam urwisa do 19.15 az

musial byc zmeczony, byl dzisiaj z tata w parku, wzial zabawki do piaskownicy i nie bylo ich ponad dwie godziny
szkoda tylko, ze do domu polowe piasku przyniesli ze soba:/ a ja zostalam, zeby posprzatac