reklama
C
Cleo1981
Gość
hej
pada i pada trochę za dużo tego padania grrr
mały się bawi ,D śpi po robocie a ja nie wiem co ze sobą począć bo i za bardzo nie ma co
posegregowałam dziś zabawki i oddałam dla maluszka 3 miesięcznego cieszę się bardzo bo tej rodzinie akurat się nie przelewa i na bank się ucieszą z gruchawek itp :-)
wczoraj upiekłam z przepisów "KLOPSA Z JAJKIEM" KASIULI pyyyycha wyszedł :-) nawet IGI sporo zjadł :-)
pada i pada trochę za dużo tego padania grrr
mały się bawi ,D śpi po robocie a ja nie wiem co ze sobą począć bo i za bardzo nie ma co
posegregowałam dziś zabawki i oddałam dla maluszka 3 miesięcznego cieszę się bardzo bo tej rodzinie akurat się nie przelewa i na bank się ucieszą z gruchawek itp :-)
wczoraj upiekłam z przepisów "KLOPSA Z JAJKIEM" KASIULI pyyyycha wyszedł :-) nawet IGI sporo zjadł :-)
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Kilolek Ok jakos sie z tą sondą dogadamy
zobaczymy czy mi sie uda, pewnie o pomoc poprosze
i tez juz wczesniej pisałam ze wlasnie jak juz to w poniedziałek.
Co do tych kobitek z cudami to niezłe jaja
Nam trójki idą tez, bezboleśnie ale z karatkiem.
My juz po obiado-kolacji. Marcel zjadł 2 ziemniaczki i spory kawałek rybki

a przed 16 zjadł całą miske gęstej zupy tez z mięsem. Od paru dni przestawia sie na dwa dania
) i sie tego domaga........
Co do tych kobitek z cudami to niezłe jaja
Nam trójki idą tez, bezboleśnie ale z karatkiem.
My juz po obiado-kolacji. Marcel zjadł 2 ziemniaczki i spory kawałek rybki
Dziewczynki, jak by ktoras z Was zainteresowalo, zarejestrowalam sie na tej stronce: Streetcom Polska Sp. z o.o. jako ekspert Streetcom. Co jakis czas wypelnia sie ankiety, po czym mozna dostac od nich paczki z produktami do testowania, rozdawania znajomym itp... po czym znow trzeba pisac opinie, jakies komentarze dotyczace testowanych produktow. W nastepnym tygodniu np mam dostac paczke z Pampersami. Mysle, ze warto, jeżeli ktoras ma ochote, to sie tez zarejestrujcie. Milego wieczorku! :-)
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
No Marcel tez nie zjadł by wszystkiego na raz.......I tak jak u Ciebie obiad znaczy zupe zjada okolo 12-13 ale dzisiaj pozno poszedl spac i wstal o 14.30 wiec zupa byla no moze przesadzilam ze o16 ale po 15... ale i tak zadziwia mnie z tymi drugimi daniami bo młody nie chciał jeść takich rzeczy. Tolerował tylko geste zupy. Widac mu sie odmieniło aaaa i jabłko jadł
co jest mega szokiem bo o ile nie moge nic powiedziec na jego jedzenie obiadów serków, ciasteczek i picia płynów to na owoce narzekam bo świeżych nie tknie. Tolerował tylko słoiczkowe
a ostatnio zjadł cała mandarynkę obraną z błonki i czątkę jabłka wczoraj zjadł
Ważne tylko aby były słodkie.....wiec po malutku może sie nawróci....toż nie bedzie deserowych słoiczków do 18-stki jadł 

martolinka
Mama i nie tylko :-)
Kobitki mężuś dopiero przyjechał do domu
zrobie dziś sałątke z mozzarelli do tego kieliszek winka i do dzieła o kolejnego dziedzica 
młody zasnął bez problemu przed chwila
młody zasnął bez problemu przed chwila
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Marta cóż za wyznanie na forum hehehe zasypiając dzis będę myslala o Waszych harcach w sypialni hehehehehe
POWODZENIA!!!!!!!!!!
Ja tez mam dni płodne od paru dni, widzę to po objawach ;p i dlatego spię z Synkiem w sypialni
hehehe
Moi się bawią
Olis napewno nie pojdzie jeszcze spać, wstał o 17 wiec dla niego jeszcze dzien trwa
a nich się bawi z tatkiem na zdrówko
słyszę ze ćwiczą A B C 
POWODZENIA!!!!!!!!!!
Ja tez mam dni płodne od paru dni, widzę to po objawach ;p i dlatego spię z Synkiem w sypialni
Moi się bawią
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
Lotka ja siezarejestrowąlam w zeszlym roku. I raz dstalam pakę mlek Gerbera, a później 3 razy paczki różnych pieluch pampersa zaginęly w drodze do mnie. Siłą żeczy nie moglam wystawiać opini no bo produktu nie miałam i ostetecznie nie załapuje się na kolejne kampanie, bo nie wywiązuję się z e swoich obowiązków wg nich. Akurier musi miec duzo dzieci jak mu tyle pieluch potrzebaDziewczynki, jak by ktoras z Was zainteresowalo, zarejestrowalam sie na tej stronce: Streetcom Polska Sp. z o.o. jako ekspert Streetcom. Co jakis czas wypelnia sie ankiety, po czym mozna dostac od nich paczki z produktami do testowania, rozdawania znajomym itp... po czym znow trzeba pisac opinie, jakies komentarze dotyczace testowanych produktow. W nastepnym tygodniu np mam dostac paczke z Pampersami. Mysle, ze warto, jeżeli ktoras ma ochote, to sie tez zarejestrujcie. Milego wieczorku! :-)