reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ja cąłe szczęście dawno zapomnialam co to ząbkowanie :D

Zdrówka dla Dziunki, niech wypoczywa

reklama
hej

pada i pada trochę za dużo tego padania grrr
mały się bawi ,D śpi po robocie a ja nie wiem co ze sobą począć bo i za bardzo nie ma co

posegregowałam dziś zabawki i oddałam dla maluszka 3 miesięcznego cieszę się bardzo bo tej rodzinie akurat się nie przelewa i na bank się ucieszą z gruchawek itp :-)

wczoraj upiekłam z przepisów "KLOPSA Z JAJKIEM" KASIULI pyyyycha wyszedł :-) nawet IGI sporo zjadł :-)

U nas tez już ciasto na maslankowe placuszki gotowe tylko kuchnia wygląda jak po prrzejściu tornada. Moje 2 kuchciki wsypywały, mieszały, bełtały i rozsypywały :/ a na haslo "sprzatamy" ulotniły się skutecznie :D

Kilolek Ok jakos sie z tą sondą dogadamy :D zobaczymy czy mi sie uda, pewnie o pomoc poprosze :) i tez juz wczesniej pisałam ze wlasnie jak juz to w poniedziałek.
Co do tych kobitek z cudami to niezłe jaja :D
Nam trójki idą tez, bezboleśnie ale z karatkiem.
My juz po obiado-kolacji. Marcel zjadł 2 ziemniaczki i spory kawałek rybki :):):):) a przed 16 zjadł całą miske gęstej zupy tez z mięsem. Od paru dni przestawia sie na dwa dania :)) i sie tego domaga........

Moi kolo 12 jedzą zupę a 15-16 drugie danie. Nawet Kbanie zjada 2 dań na raz, z reszta ostatnio je tyle co kot naplakał, shcodiz mus ie z tym jedzeniem niemilosiernie długo

Dziewczynki, jak by ktoras z Was zainteresowalo, zarejestrowalam sie na tej stronce: Streetcom Polska Sp. z o.o. jako ekspert Streetcom. Co jakis czas wypelnia sie ankiety, po czym mozna dostac od nich paczki z produktami do testowania, rozdawania znajomym itp... po czym znow trzeba pisac opinie, jakies komentarze dotyczace testowanych produktow. W nastepnym tygodniu np mam dostac paczke z Pampersami. Mysle, ze warto, jeżeli ktoras ma ochote, to sie tez zarejestrujcie. Milego wieczorku! :-)

No Marcel tez nie zjadł by wszystkiego na raz.......I tak jak u Ciebie obiad znaczy zupe zjada okolo 12-13 ale dzisiaj pozno poszedl spac i wstal o 14.30 wiec zupa byla no moze przesadzilam ze o16 ale po 15... ale i tak zadziwia mnie z tymi drugimi daniami bo młody nie chciał jeść takich rzeczy. Tolerował tylko geste zupy. Widac mu sie odmieniło aaaa i jabłko jadł :szok: co jest mega szokiem bo o ile nie moge nic powiedziec na jego jedzenie obiadów serków, ciasteczek i picia płynów to na owoce narzekam bo świeżych nie tknie. Tolerował tylko słoiczkowe :baffled: a ostatnio zjadł cała mandarynkę obraną z błonki i czątkę jabłka wczoraj zjadł :szok: Ważne tylko aby były słodkie.....wiec po malutku może sie nawróci....toż nie bedzie deserowych słoiczków do 18-stki jadł :-D

Kobitki mężuś dopiero przyjechał do domu :) zrobie dziś sałątke z mozzarelli do tego kieliszek winka i do dzieła o kolejnego dziedzica :)
młody zasnął bez problemu przed chwila

Marta cóż za wyznanie na forum hehehe zasypiając dzis będę myslala o Waszych harcach w sypialni hehehehehe
POWODZENIA!!!!!!!!!!

Ja tez mam dni płodne od paru dni, widzę to po objawach ;p i dlatego spię z Synkiem w sypialni :) hehehe

Moi się bawią :) Olis napewno nie pojdzie jeszcze spać, wstał o 17 wiec dla niego jeszcze dzien trwa :) a nich się bawi z tatkiem na zdrówko :) słyszę ze ćwiczą A B C :)

reklama
Dziewczynki, jak by ktoras z Was zainteresowalo, zarejestrowalam sie na tej stronce: Streetcom Polska Sp. z o.o. jako ekspert Streetcom. Co jakis czas wypelnia sie ankiety, po czym mozna dostac od nich paczki z produktami do testowania, rozdawania znajomym itp... po czym znow trzeba pisac opinie, jakies komentarze dotyczace testowanych produktow. W nastepnym tygodniu np mam dostac paczke z Pampersami. Mysle, ze warto, jeżeli ktoras ma ochote, to sie tez zarejestrujcie. Milego wieczorku! :-)
Lotka ja siezarejestrowąlam w zeszlym roku. I raz dstalam pakę mlek Gerbera, a później 3 razy paczki różnych pieluch pampersa zaginęly w drodze do mnie. Siłą żeczy nie moglam wystawiać opini no bo produktu nie miałam i ostetecznie nie załapuje się na kolejne kampanie, bo nie wywiązuję się z e swoich obowiązków wg nich. Akurier musi miec duzo dzieci jak mu tyle pieluch potrzeba

Do góry