reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

A co mi tam, moze ja sie zglosze na moda, wprawdzie nie pisze czasami przez kilka dni, ale czytam codziennie... i jak narazie nie pracuje, wiec czasu mam sporo...
Wiec decydujcie jak mnie chcecie ;-)

reklama
OK Lotka81 na moda!!!!! nie bedziemy robic sond. Zgłosiła sie jako pierwsza i juz :D potem dowiem sie jak przydzielić Ci "moc modową" :D
Ufff młody namiętnie torturował odkurzacz wiec mogłam zrobic rybkę w rekawie i kuraki w rękawie na jutro juz :D mój jak zobaczył [a smakowicie to wyglada] to stwierdził ze chce tez w rekawie a nie smazona :D Marcel stał przed piekarnikiem - podskakiwał i krzyczał jipka jipka :D chyba bedzie z nami jadł 2 danie :) u nas dopiero teraz przestało padać...... ale z młodym juz nie wyjde ;/

myślę , ze trzeba zrobic sondę tak co by demokracji gęby nie przyprawiać :)

u nas leje na całego. Młody obudził się przed 17 . Ciekawe o której pojdzie spac? :)
Mama Marcel i jego "jibka "wymiata

no w sumie racja martolinka.....nie chce niezgody i żalów ze ktos cos by chciał a nie wiedział itp......tylko ze nie chce mi sie robic tej sondy bo i nie wiem jak :D musiałabym kombinowac i sie uczyc :D ale OK zrobimy...........
na razie mamy anawawka, polaa i lotka81. Tylko wlasnie taka osoba by sie przydała która nie odpadnie po 2 m-cach.

Sondę mogę ja zrobić. Tylko poczekajmy do poniedziałku, bo znowu będzie, ze ktoś nie wiedział a chciał kogoś albo siebie albo nie zdązył zagłosować. Proponuję sondę w poniedziałek, a potem 7 dni glosowania

Super, że Dziunka już w domu.
Gosiulek - niezła kobitka.. ja czytałam o kobicie , która urodziła 2 dzieci różnych ojców za jednym porodem... no cóż różne dziwne rzeczy się na tym świecie dzieją.
U nas leje, Goni wreszcie ruszyły 3 i widać już jedną prawie przebitą, więc będzie "wesoło"...

reklama
Do góry