reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

mama a proszę :)
zjedzone-polubione: maślankowe pancakes...
ja robilam z mniejszej porcji i chyba wiecej mąki dodalam bo takie szybko mi sie paliły a i mniej cukru, ale to tylko na oko, z jednej szklanki maslanki. Aha i ja wrzucalam do tego ciasta krążki jabłuszka i w tym maczalam i hyc na patelnię :) na bardzo malym ogniu.
kiedys mialam przepis na cos podobnego aha na pampuchy tez na maslance ale przepis gdzies jest ale wrzucanego na gorący olej jak frytki ale OLinkowi tak nie zrobię zeby brzuch nie bolał.

reklama
Dziewczyny dziunka miała jakiegos guza okołotarczycowego i dzis mieli z rana usuwac w pełnej narkozie. Na razie ma wyłączony telefon i czekam na wiesci. Jak tylko jej A cos bedzie wiedział da znac :)

Ula - zapewne Twego synka ścięła też i pogoda...;-)
Martolinka - dzięki za pełne info... a po operacji to jeszcze z 2-3 godziny się dochodzi do siebie po pełnej narkozie.
Kikolek - a co po wizycie u gina?

A mnie chyba dopada psm , dołująca pogoda, niezbyt dobre wieści z kilku źródeł.. ogólnie zmęczenie materiału daje o sobie znać.. stara d.. już jestem :-D :-D

wlasnie sobie rozscielilam lozko a sasiad wlączyl krajzegę w sypialni u malego okno uchylone i co...wstał po 1h40 min drzemki, a miał spac conajmniej do 15.30.......wrrrrrr...a teraz mi sie chce spać :(
co tutaj z nim tyle do wieczora robic, buuuuu

jedno super ze nie ebdzie szalal do 23 ;p

Ostatnia edycja:
anawawka uszy do góry :) stara dupa? kobito opamietaj sie
Ula mój jeszcze śpi :) ale mógłby sie obudzic bo pora na jedzonko- mamusia głodna

Gosiulek - no ... te 36...:zawstydzona/y:
Ula -mi też się chce spać, a tu jeszcze 45 min. w robocie. A Olinek jak niedospany to zły? Moja Hanuśka wtedy się klei i jest upierdliwa. Gonia szybko dochodzi do siebie.

reklama
Do góry