reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Cześć kobietki;-)
U nas znów szaro, buro i ponuro..jak za chwilę lunie, to ino raz..:-(
Anawawka, moja tez uwielbia oliwki, aż sama jestem w szoku! Ja je polubiłam dopiero po porodzie, przedtem nie umiałam ich czuć:szok:..
Martolinka - masakra z tym facetem..biedne dziecko, no i mama..ech, faceci są jednak słabi psychicznie..
Dziunka już pewnie po zabiegu - oby wszystko poszło ok, z resztą , co ja piszę, na 100% będzie oki..

Idę nastawić na kawkę..

reklama
Ooo wlasnie, kawa mi sie parzy :-)
u nas tez dzis ponuro, wyskoczylam z tomkiem o 8 rano na zakupy, za chwile chyba lunie.... takie nawet sa prognozy, caly dzien deszczowy, do tego czuje ze bardzo niskie cisnienie ;-( i do tego jakis smutek z tego co sie dzieje u Laury.....no ale tak to jest z tymi facetami, my damy rade zawsze, oni nie musza...

jutro przyjedzie do mnie parawanik i.... ława do pokoju :-) mieszkamy juz kilka miesiecy uzywajac stolika ikeowskiego, tego malego kwadratowego, ale masakra jest, nie dosc ze to male, to i niskie :-) ale to norma, nie moglam sie zdecydowac na nic do kupienia, az w koncu taka mi wpadla w oko: ŁAWA DIANA C WENGE ŁAWA DIANA C WENGE | Ławy i stoliki | Meble - internetowy sklep meblowy aropos1.pl zobaczymy co to bedzie po skreceniu :-)

milego dnia! :-)

Ława śliczna, ładnie się prezentuje..ale ja miałabym schizę, strasznie dużo kantów..A kolorek który wybrałaś? Ten, co od razu wyskakuje?
Dzieki, no ten kolor co sie pokazuje, wenge :-)
ja juz posciagalam narozniki, a mialam poobklejane wszystko co sie dalo :-) tomek jest wyjatkowo spokojnym dzieckiem i jakos tak wystopowalam :-)

My juz po spacerrku:tak:u Was też tak goraco?

Anawawka wiesz ja rozumiem , ze w małzenstwie moze sie nie udac , ale spakowac manatki i zatrzasnac za soba drzwi? to tchórzliwe...
Posmutaj nam co Ci lezy na watrobie :tak:

Polaa a u Was jak staranka? celujecie w jakies dni , czy spontanicznie i bez nacisku?

Witamy i my dzis postanowiłam, że choć jednego posta musze w ciągu dnia napisać i poczytac co u was. Więc pisze nie ndrobiłam wszystkiego, bo nieźle tworzycie.
U nas duchota straszna Jaśko czasem nie daje radywstał standardowo o 8 i po szybkim sniadaniu którego pancz nie chciał jeść wystartowaliśmy na poczte i zakupy. A teraz nadciąga burza brrrr.

DZIUNKA trzymamy kciuki !!! Wracaj szybko.

MARTOLINKA szok ale tak to jest, że ojciec nie daje rady. Nic go nie usprawiedliwia, bo założył rodzinę i powinien z nią być przez cały czas, przecież jaest głową rodziny. Ta kobieta musi mieć mega siłę.

LOTKA ława super i cena też przystępna.

Martolinka :szok:ale ten Twój maluch potrafi zjeść...
Pokaż tę tunikę.
My też zaczynamy w tym miesiącu staranka.Ciekawe czy coś wyjdzie.
Ta Laura to jakaś Wasza znajoma?
Zaraz poczytam.

Lotka ława super.Podoba mi się.U nas by się nie sparwdziła bo Kacper jest wszędzie.Sama czekam aż wyrośnie i chcemy zmienić ławę.

Ja dziś też nieprzytomna. Kiedy ta pogoda się zmieni.Już mnie wkurza wieczne niewyspanie i ból głowy.

ha, martolinka u nas takie staranka, ze kolejne z rzedu dni plodne jestesmy pokloceni:-:)zawstydzona/y: ale ja jakos specjalnie nie szaleje, co ma byc to bedzie:tak: wiem kiedy te plodne ale spokojnie, bez zadnego nacisku:tak:
jak sie udalo z Kuba to sie z drugim uda:-D hehe, ale wiesz...ja czasami mam rozne humory (gorzej niz jak bylam w ciazy:)), jest dzien ze chce, mysle itp a na drugi juz sie boje :( jakos dziwnie:/ sama tutaj jestem ale jak z jedny sobie poradzialam to z drugim tez:-D

wlasnie polozylam Mlodego, ciekawe czy usnie ale na pewno bede musiala Go budzic do tego szpitala, ciekawe co nam powiedza, to jakis porzadny specjalista podobno, czy konieczny zabieg a jak tak to kiedy, ach mysle caly czas, nic powaznego a czlowiek sie zamartwia:-(

reklama
No to martolinka życze "złotego strzału" hahahaha. Pospałam z Marcelem od 9 do 12 i pierwsze co przeczytałam moimi zalepionymi oczami to to ze ten tchórzliwy ojciec odszedł od Laury i jej mamy. No az mnie w piersi zakuło. Taki strzał w pysk!!!! No taaaaaaaaaaaak po co sie męczyć!!!!!!!! Jak mozna zyc lekko i przyjemnie. Kobita zawsze wytrzymywać musi.....facer to tylko facet ;/;/;/ Na wszystko sie wypiął dupą w tak waznym moemncie ich zyciu!!!!! Udusiłabym gada. podziwiam spokój tej Pani. Wieczny spokój.....bo pamietnik dla Laury czytam dosc regularnie. I chyba nawet dzięki tej dzielnej Lauruni spodobało mi sie jej imię.....imię dzielnej, walecznej, wiecznie uśmiechniętej dziewczynki. I tak kiedyś rozmyślając nad tym wszystkim stwierdziłam ze chciałabym tak dać mojej córce na imię [o ile bede ja kiedys miec]. Chciałabym by miała takie cechy jak ta dzielna Laura :)

U nas duchota ale zachmurzone niebo ooooooooooooo własnie zagrzmiało i deszcz leje :D
Gosia - Laura to nie jest nasza znajoma tylko dziewczynka chora na dwie najrzadsze choroby genetyczne. Jej mama pisze bloga by rozpowszechniac jej chorobe - by jej pomagac docierajac do ludzi dobrego serca. A tak poza tym Gosia napisz jakie/ w jakim wieku masz dzieci? Wiem o Kacprze ale jeszcze jakies masz? Kurcze cos mi sie pląta po głowie ale nie kojarze za dobrze.....;p

Ostatnia edycja:
Do góry