reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Kilolku a podejrzewasz ciaze? :)
hehe a powinnam?
OCzywiście podejrzewalam, bo ja zawsze podejrzewam :D ale testy wychodza negatywne

Mój mąż jesczez nie dotarł do domu, wiec ja nie dotarłam do lekarza grrrrr jak na złość. Nastepna wizyta dopiero w środę

A. jest pewnie u dziunki, a na pooperacyjnej nie wolno włączać telefonow bo się mogą sprząc z aparatura czy jakos tak

reklama
Hej ;)

U nas w porządku:tak: Tak jak myslelismy zabieg bedzie konieczny, mamy czekac na list z terminem:tak: Lekarz obejrzal i stwierdzil, ze mogloby mu przeszkadzac w mowie w przyszlosci (to samo nam powiedzial nasz rodzinny i pediatra w Polsce), w szpitalu bedziemy tylko jeden dzien, sam zabieg trwa kilka sekund, prawdopodobnie bedzie uspany chociaz jeszcze nie wiadomo, o wszystkim nas poinformuja.
Jak przechodzilismy kolo szpitala to mowie do Kuby; " Tutaj sie urodziles" a Kuba" aaa?", " No tutaj sie urodziles synku" a On "taaa" i pokazywal caly czas na budynek i powtarzal "tiu tiu tiu" i sie smial jak nie wiem co:-D moze zrozumial?!:-)

dziunka super, ze sie wszystko udalo i ze jutro wychodzisz;-)
kilolek kurde co za pech:-( byle do srody, a jak sie czujesz?
martolinka moj maz ma t-shirta z napisem Led Zeppelin i bardzo go lubi:tak:

No, Kuba juz w lozeczku (nareszcie:-D), popoludniu nie za bardzo mial humor:no: musialam Go obudzic przed 14, zebysmy na czas zdazyli a na pewno pospalby do 15, 15.30 :) ale jakos zlecialo:-)
maz spi, na 23 do pracy dopiero a ja oczywiscie sie nudze, ide pozmywac i sprzatac:tak:

pola mój też miał krótkie wędzidełko i ucieli mu je w 6 dobie życia ,bez znieczulenia itp bo to jest naprawde momencik on nawet nie zdąrzył zapłakać a krwi wypłyneło tyle że ślina była leciutko zabarwiona na różowo :))
u mnie się właśnie pieką placki drożdżowe z kakao i powidłem śliwkowym :)) już się doczekać nie mogę ,tak pachnie :))) a mój brat jutro idzie na koncert Scorpionsów (w Tarnowie) bo udało mu się wygrać bilety , to chyba pierwsze takie wielkie wydarzenie muzyczne u mnie w mieście ,chociaż z 15 lat temu był Fun Factory -pamiętacie ich :))) hehehe

Ania i dobrze zrobili ;) niektorym wlasnie robia nawet od razu po urodzeniu a niektorym same pekaja a tak jak moj Kuba musi byc uspany albo cos bo przeciez nie otworzy buziaka jak mu beda kazali :( no ale juz niedlugo bedzie po, damy rade ;) wszystko bedzie ok przeciez:tak:
ja specjalnie sie konsultowalam tez w Polsce bo myslalam, ze moze w UK tak pozno to robia i zwlekaja ale to sami mi lekarka w PL powiedziala wiec czekalam do jego 18-19 msc tak jak radzili.

myśmy mieli szczęście bo mamy w szpitalu polkę pediatrę i ona to zauważyła jak nas wypisywała ze szpitala , no a że dobrze z nią żyjemy to nam to załatwiła od ręki :)) za co jestem jej bardzo wdzięczna :)

Dziunka już w dobrym nastroju , namawia mnie zeby opic jej zakończenie karmienia :p wiec widzicie dobrze jej zrobił pobyt w szpitalu . A i jest głodna :p

Polaa to bedzie moment i po krzyku. Jak ma tylko byc lepiej Kubie to śmiało :)

Ania wow Scorpionsi? super!!!

reklama
Super że z Dziunką ok.
Kilolek masz rację ,jak na złość.
Pola,Ania a jak lekarze to zobaczyli? Może i Kacper ma tak że tak trudno mu przychodzi mówienie?

Kurde trza się starać o dzidziusia a mi się nie chce:shocked2:

Ostatnia edycja:
Do góry