reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Cześć listopadóweczki!!
Jestem tu nowa na forum,obecnie kończę 17 t.c.,termin mam na 2.11.(mam nadzieje,ze to nie będzie 1.11.:-) O dzidzię staraliśmy się 1,5 roku i lekarz stwierdził,że nie mamy szans na ciąże-początkowo ja miałam problemy a pozniej mowili,że to wina męża-i tyle było naszej winy,że jak troszeczkę sobie odpuściliśmy to nasz maluszek jest w drodze :-D Od początku nie mam żadnych problemów z ciążą i oby tak do końca :happy: Pozdrawiam wszystkie mamuśki!!

reklama
dziewczyny gratuluję dobrych wiadomości po wizytach:tak:

u mnie klops rozchorowałam się
katar gorączka gardło do tego ten duszący kaszel
byłam dzisiaj u lekarza ale jakaś laska była na zastępstwie i właściwie nic mi nie pomogła załamać się można:no: muszę jakoś sama sobie poradzić
i doczytać co wolno w ciąży czego nie

a ja znowu mam straszna ochote :| a z brzuchem nie dam rady bo mnie potem boli wiec zrezygnowalismy :((( Ale juz mojemu zapowiedzialam ze ma sie przygotowac ze po to bede go gwalcic :-D i zapijac non stop winkiem - to juz po karmieniu :-)

Ja mogłabym non stop się kochać, taka mnie ochota nachodzi! Szkod tylko, że mój Ł za mna nie nadąża... Ja i przed ciążą miałam non stop ochote na sex, ale teraz to jest juz meczace, bo czasami obrazam się i o...

Katastrofa zjadłam pierwsze w ciąży śledzie i to na noc. Nie wiem co mnie naszło, że je w sklepie kupiłam. Wiecie co????

ja chyba jestem w ciąży i jeszcze zapiłam je trzema łykami szampana od tejściowej i chyba nie zasnę tak się objadłam. Śledzie przed 23 to zły pomysł odraczam wszystkim którzy umieją się uczyć na cudzych błędach. Dobranoc laseczki
ja śledzie jadłam pierwszy raz też 2 dni temu i póżniej nie mogłam wogóle usnąć bo było mi tak jakoś dziwnie :)) i też jadłam na noc więc nie polecam

a ja znowu mam straszna ochote :| a z brzuchem nie dam rady bo mnie potem boli wiec zrezygnowalismy :((( Ale juz mojemu zapowiedzialam ze ma sie przygotowac ze po to bede go gwalcic :-D i zapijac non stop winkiem - to juz po karmieniu :-)
a ja tak jak natalunia cały czas bym mogła :)) dzisiaj nawet o 5 rano obudziłam M :)) ale był zaskoczony :)))
Cześć listopadóweczki!!
Jestem tu nowa na forum,obecnie kończę 17 t.c.,termin mam na 2.11.(mam nadzieje,ze to nie będzie 1.11.:-) O dzidzię staraliśmy się 1,5 roku i lekarz stwierdził,że nie mamy szans na ciąże-początkowo ja miałam problemy a pozniej mowili,że to wina męża-i tyle było naszej winy,że jak troszeczkę sobie odpuściliśmy to nasz maluszek jest w drodze :-D Od początku nie mam żadnych problemów z ciążą i oby tak do końca :happy: Pozdrawiam wszystkie mamuśki!!
witamy nową listopadówkę :)) zawsze jak człowiek sobie odpuści to jest ok :)) zaglądaj do nas często i pisz o swoim samopoczuciu i co ci doskwiera, wszystkie wysłuchamy i spróbujemy coś poradzić... w kupie siła :-):-):-)
dziewczyny gratuluję dobrych wiadomości po wizytach:tak:
byłam dzisiaj u lekarza ale jakaś laska była na zastępstwie i właściwie nic mi nie pomogła załamać się można:no: muszę jakoś sama sobie poradzić
szybko wracaj do zdrowia... jeśli gardło i katar nie będzie przechodził to poproś lekarza o bioparox, to jest antybiotyk ale taki który spokojnie możesz stosować w ciąży bo nie wchłania się do krwi. A tak poza tym to septlete na gardło i tantum verde można. Przynajmniej mi mój gin tak mówił

Witam nową listopadóweczkę :)

Co do zachcianek to kochane zazdroszczę Wam. Ja nie mam ochoty ani na ogórki, ani na śledzie. Ogólnie to na nic nie mam ochoty. Nie mam nudności i nie wymiotuję, poprostu nie czuję wzmożonego apetytu. Każda jakoś inaczej przechodzi ciąże. hehehe
Ale truskawki to wcinam non stop. Dobrze że już potaniały, bo byśmy zbakrutowali :)

Miłego dzionka. Idę odzyskiwać swój nadpłacony podatek do Revenue (odpowiednik skarbówki w anglii)

lecz się lecz kobietko bo to nie ma żartów, zwłaszcza z gorączką w ciąży, musisz ją zbić paracetamolem bo jest niebezpieczna (tak przynajmniej mi mówiono). I też brałam jak tu niunians mówiła bioparox, na zapalenie krtani w drugim miesiącu i jak ręką odjoł. To mi moja lekarka zapisała więc polecam.

agata0123 witamy!!! w naszym gronie, coraz nas więcej no i bardzo dobrze. Miałaś już pewnie robione usg nie trzymaj nas w niepewnopści opowiadaj jak było? Bo ja to uwielbiam czytać

Ja mogłabym non stop się kochać, taka mnie ochota nachodzi! Szkod tylko, że mój Ł za mna nie nadąża... Ja i przed ciążą miałam non stop ochote na sex, ale teraz to jest juz meczace, bo czasami obrazam się i o...
szalejecie, szalejecie z tym sexsem na tym forum od dwóch dni i co ja mam zrobić jak czekam na męża dwa miesiące. Poprostu nie macie serca, dobrze że mam chociaż śledzie.

l

szalejecie, szalejecie z tym sexsem na tym forum od dwóch dni i co ja mam zrobić jak czekam na męża dwa miesiące. Poprostu nie macie serca, dobrze że mam chociaż śledzie.
Za to jak przyjedzie to jaki t będzie sex ;-) po dłuższej rozłące jest najlepszy :))

Madzia gratuluje dobrych wiesci|:-)a jak wygladalo to badanie tentna plodu??bo ja mam wizyte w poniedzilek i tez bez usg i chcialabym wiedziec jak lekarz bada tentno!!

Urządzenie, które wygląda jak mały głośnik ze słuchawką- taką jak przy aparacie usg, bo tym mi jeździł po brzuchu i słyszałam serduszko w głośniku i szmery od ruchów dziecka :) Super uczucie.

Ostatnia edycja:
reklama
Kaska k wracaj szybko do zdrowia, na katar polecam wodę morską, a na gardło płyn do płukania Hasco Sept, bo tabletek nie możemy jeść w ciąży. Pozdrówki :*

Witam nowe listopadówki :) fajnie, że jest nas coraz więcej :) miło!

Do góry