reklama
AniaSm
Fanka BB :)
anawawka to ja ci powiem lepiej ja jestem Anna Magdalena a żona mojego szwagra (brata mojego D) jest Magdalena Anna
miałyśmy przez to kilka śmiesznych sytuacji zwłaszcza tutaj w NO
ale najlepsze było jak zrobiłam przelew z konta do polsatu ale i tak nam nie odblokowali tv no i mój dzwoni bo na niego wszystko stoi i pani mu mówi że wpłyneły pieniądze od Magdaleny S ,a on do niej ze zdziwieniem dlaczego jego bratowa ma coś wspólnego z przelew
) no i się okazało że pani przeczytała też Anna tylko bardzo szybko i cicho i on nie usłyszał hehehe
też miałam być Małgosia ale moi bracia wybrali Ania bo żadnej w bloku jeszcze nie było
też miałam być Małgosia ale moi bracia wybrali Ania bo żadnej w bloku jeszcze nie było
gosiulek73
mama K&K&A
Ania dobre.
Na marginesie to te Gosie i Anie koło siebie widać stoją:-)
Magdalena mam od bierzmowania
Na marginesie to te Gosie i Anie koło siebie widać stoją:-)
Magdalena mam od bierzmowania

gosiulek73
mama K&K&A
Ja też uciekam.Dobrej nocy:-)
gosiulek73
mama K&K&A
Dziewczyny ja po smierci mojego synka bardzo zaangażowałam się w pomoc dzieciom. Pomoc w ratowaniu im życia. Udało nam się uratować Martynkę Kruk mimo że lekarze nie dawali jej szans. Niestety są dzieci których nie udało się uratować. Często było już za późn
czywiście przede wszystkim chodzi o fundusze. Szlag mnie trafia że one decydują o życiu dzieci,o cierpieniu rodziców.
Podaję Wam link
nk.pl - Serwis społecznościowy nk.pl - platforma komunikacji dla wszystkich internautów
Tutaj chodzi o życie Michałka.Liczy się każda złotówka. Naprawdę. Rozgłaśniajcie tę sprawę. Niech nikt nie pozostanie obojętny bo przecież i my możemy potrzebować pomocy.
Jeśli nie ma Was na nk:
http://www.michalekromaniuk.blogspot.com
Podaję Wam link
nk.pl - Serwis społecznościowy nk.pl - platforma komunikacji dla wszystkich internautów
Tutaj chodzi o życie Michałka.Liczy się każda złotówka. Naprawdę. Rozgłaśniajcie tę sprawę. Niech nikt nie pozostanie obojętny bo przecież i my możemy potrzebować pomocy.
Jeśli nie ma Was na nk:
http://www.michalekromaniuk.blogspot.com
Ania bardzo ladnie imie wybraliscie
Moja corka bedzie miala na imie Roxana (kilkanascie lat podoba mi sie to imie) ale mezowi nie
i powiedzial, ze sie nie zgodzi jak cos :/ ach, ale i tak sie bedzie musial zgodzic
On chce Julie ( tez mi sie podoba ale najblizsza kuzynka ma tak na imie)
a zreszta ja pisze o imionach a w ciazy jeszcze nie jestem
tez dzisiaj kupilismy Mlodemu buty:-) mial male juz, biedaczek:-(
i pani mu zmierzyla stopke w sklepie i podbicie
a buty mi sie strasznie podobaja
pol dnia spedzilismy w miescie ale wreszcie pokupowalam rzeczy, ktore chcialam
wlasnie sobie drinkujemy, raz za czas mozna
ale mi sie juz w glowie kreci, boze jak ja dawno alkoholu nie pilam

Moja corka bedzie miala na imie Roxana (kilkanascie lat podoba mi sie to imie) ale mezowi nie

a zreszta ja pisze o imionach a w ciazy jeszcze nie jestem

tez dzisiaj kupilismy Mlodemu buty:-) mial male juz, biedaczek:-(
i pani mu zmierzyla stopke w sklepie i podbicie

pol dnia spedzilismy w miescie ale wreszcie pokupowalam rzeczy, ktore chcialam

wlasnie sobie drinkujemy, raz za czas mozna

ale mi sie juz w glowie kreci, boze jak ja dawno alkoholu nie pilam

AniaSm
pola pamiętam jak pisałaś o tej roxanie
, mój też julie proponował ale ja się nie zgodziłam bo wśród znajomych jest ich kilka
, poza tym moja mama mnie ostatnio rozbawiła tekstem że powinniśmy wybrać takie imię które się będzie podobało dziecku a nie nam , no i skąd ja mam to wiedzieć ???
))
alkohol hehehe ja sobie w styczniu przywiozłam butelke grzańca i wypiłam aż 2 szklanki tzn jedną ja a drugą koleżanka -bo taki ze mnie pijak
,najbardziej mi się podoba że tutaj jest tylko jeden alkoholowy w promieniu 70km , a piwo w sklepie tylko do 20 można kupić a w soboty do 17 albo 18-tej i to najwięcej ma chyba ok 4 promili 
alkohol hehehe ja sobie w styczniu przywiozłam butelke grzańca i wypiłam aż 2 szklanki tzn jedną ja a drugą koleżanka -bo taki ze mnie pijak
kilolek
podwójna listopadowa mama
A ja sie zapomnialam pochwalic, ze kupilam Michalkowi wreszcie kalosze po wielu miesiącach poszukiwań. Kaloszki w szalonym rozmiarze 20
tylko jeszcze nie było okazji wypróbować. Michalkowi tak się spodobały, ze całą drogę ze sklepu do domu je ściskał
We wtorek tak poszaleliśmy jak z pzedszkola się wyprowadzaliśmy. Stwierdziłam, ze trzeba sie dobrze obkupić, bo teraz przez wakacje na miasto nam nie będzie po drodze i każdy dostal po parze butów
ja tez a co
reklama
AniaSm
kilolek i tak trzymać
))