reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
haloooo echo?

dziewczynki wszystkie pracujecie, spacerujecie, sprzatacie? Pusto? Zaglądam co jakis czas co u Was a tutaj cisza :) Moje dziecko spi od 15 i niedawno obudził sie z rykiem i znowu zasnął. Nawet nie chciał zebym go głaskała, złoscił sie. Zęby...dajcie juz spokoj co? Znowu sie zaczyna, tzn juz sie zaczęło jakis czas temu, wrrrrrrrrrrrrr
najpierw byly bole brzuszka itd a teraz zęby juz od ponad roku, szkoda mi go :(

cisza ciszą a ja mam w końcu klawiaturę:-D

Igi z tatą rysują tzn tata rysuje i to jak pięknie.jak narysował koparkę to mi szczęka opadła :-)ja wysiadam w tym temacie.

a tak to nic sie nie dzieje.nigdzie nie wyjeżdżamy...ale jak pusto w stolicy jak fajnie ...:-D

lecę na zdrowie...

hello
gosiulek tutaj w weekendy to z reguły spokojnie jest
mój dostał właśnie zwrot podatku i kupiliśmy buty młodemu bo już jego się trochę ciasnawe robiły ,a że przeceny to i ja dla siebie coś znalazłam :))
my właśnie rozmawiamy z D o imieniu dla bejbika bo doszliśmy do wniosku że skoro u szwagierki córka ma Weronika i wszyscy mówią NIka a u nas miałaby być Viktoria a w zdrobnieniu pewnie WIki to wszyscy będą mylić wiec wolimy zmienić no i szukamy :)

Dokładnie pustki... a moje dopiero zasnęły...
Cleo, kikolek - gdybyście krzyknęły głośniej to może bym zmolestowała swego chłopa na spotkanie, ;-) oczywiście jakbyście mnie chciały z tą moją watahą :-D, a tak małżon wypuszcza mnie się na ryby, a ja będę ogarniać towarzystwo i chałupę...
Brakuje mi maszyny do klonowania,, tak zrobić się w kilku egzemplarzach byłabym samowystarczalna.

Ania u mnie w rodzinie u dwóch rodzonych sióstr są dziewczynki które mają na imię Ania i Hania:-)Mówią na nie warszawska i lubelska:-DŚmiesznie.co? Co zrobić jak im się tak podobało? Mi też się podoba Hania a moja mama ma na imię Ania:-D

Ja dla siebie też szukam fajnych sandałków na płaskim obcasie ale jakoś nic mi w oko nie chce wpaść.

reklama
Do góry