reklama
AniaSm
Fanka BB :)
ale wam dobrze z tymi zjazdami
nawet jak w pl jestem to nikogo nie ma blisko
gosiulek no widzisz ale one chociaż w innych miastach mieszkają?? bo my w jednej dziurze niestety
ale zdecydowaliśmy się właśnie że będzie Nina 
gosiulek no widzisz ale one chociaż w innych miastach mieszkają?? bo my w jednej dziurze niestety
gosiulek73
mama K&K&A
Podoba mi się. Zastanawiałam się jak bym nazwała swoją córeczkę. Mam z tym problem.Ostatnie imiona moich znajomych Pola,Blanka,Olga,jeszcze jakieś.zapomniałam.
W mojej dziurze kurcze raczej muszę dać w mairę normalne choć uwilebiam nietypowe.
W mojej dziurze kurcze raczej muszę dać w mairę normalne choć uwilebiam nietypowe.
gosiulek73
mama K&K&A
Anawawka a co Ty masz takie upodobanie do Małgorzaty?:-)Najpiękniejszego imienia zresztą

kilolek
podwójna listopadowa mama
hehe czemu do innego?kikolek - niestety pracuję, myślałam, że Wy jutro zjazd robicie;-)
Chyba się przeniosę do innego wątku...![]()
Jeszcze się umówimy w jakiś wolniejszy dzień, albo po południu,a urlop kiedy masz? Ja mam teraz 2 miechy wolnego to będziemy jeździć
"Mistrz i Małgorzaty"!!
Edit: Blanka mi się ostatnio zaczyna podobać. A to mi pzypomina moja babcię tzn po prawdzie babcię A> która co roku jeździ na wczasy z Blanią no i wreszcie pytam jak ta Blania ma na prawdę na imię, no i nie uwierzycie - BLANDYNA hehehe nawet nie wiedzialam, ze jest takie imie, ponoć w ich czasach bardzo popularne było (Blania ma jjuż dobrze po 80)
Ostatnia edycja:
gosiulek73
mama K&K&A
Mi imię wybrał mój chrzestny a dlaczego? Na topie była piosenka "Małgośka"

Do zakupów polazłam...
, żeby nie robić moderatorkom koło pióra;-)
Urlop w sierpniu planuję, ale ... na pomorze muszę zlądować, bo mamuśka mnie wydziedziczy
- a tak na serio mają mały kontakt z wnuczkami, po części odległość i niestety choróbska przyczyniły się do tego. Zresztą mój ojc musi odpracować braki w zabawianiu wnuczek od 2008 roku
Ehhh
Edit. właśnie w której kikolek Ty części Grodziska urzędujesz.. bo jak jeździmy pod Sochaczew, to główną czasami nas niesie.

Urlop w sierpniu planuję, ale ... na pomorze muszę zlądować, bo mamuśka mnie wydziedziczy

Edit. właśnie w której kikolek Ty części Grodziska urzędujesz.. bo jak jeździmy pod Sochaczew, to główną czasami nas niesie.
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Kilolek znam to imię ale nie podoba mi się.Bardziej Blanka:-)