reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
ale wam dobrze z tymi zjazdami :) nawet jak w pl jestem to nikogo nie ma blisko :(
gosiulek no widzisz ale one chociaż w innych miastach mieszkają?? bo my w jednej dziurze niestety :( ale zdecydowaliśmy się właśnie że będzie Nina :)

Podoba mi się. Zastanawiałam się jak bym nazwała swoją córeczkę. Mam z tym problem.Ostatnie imiona moich znajomych Pola,Blanka,Olga,jeszcze jakieś.zapomniałam.
W mojej dziurze kurcze raczej muszę dać w mairę normalne choć uwilebiam nietypowe.

Na to wygląda,,, a żeby było ciekawej mam koleżankę, która ma imiona Małgorzata Anna:-D także mi się w życiorysie trochę Małgoń pałęta;-)

kikolek - niestety pracuję, myślałam, że Wy jutro zjazd robicie;-)
Chyba się przeniosę do innego wątku...:-D
hehe czemu do innego?
Jeszcze się umówimy w jakiś wolniejszy dzień, albo po południu,a urlop kiedy masz? Ja mam teraz 2 miechy wolnego to będziemy jeździć :D z resztą do siebie do Grodziska tez zapraszam
"Mistrz i Małgorzaty"!!

Edit: Blanka mi się ostatnio zaczyna podobać. A to mi pzypomina moja babcię tzn po prawdzie babcię A> która co roku jeździ na wczasy z Blanią no i wreszcie pytam jak ta Blania ma na prawdę na imię, no i nie uwierzycie - BLANDYNA hehehe nawet nie wiedzialam, ze jest takie imie, ponoć w ich czasach bardzo popularne było (Blania ma jjuż dobrze po 80)

Ostatnia edycja:
Do zakupów polazłam... :-D, żeby nie robić moderatorkom koło pióra;-)
Urlop w sierpniu planuję, ale ... na pomorze muszę zlądować, bo mamuśka mnie wydziedziczy:-D - a tak na serio mają mały kontakt z wnuczkami, po części odległość i niestety choróbska przyczyniły się do tego. Zresztą mój ojc musi odpracować braki w zabawianiu wnuczek od 2008 roku:-D Ehhh
Edit. właśnie w której kikolek Ty części Grodziska urzędujesz.. bo jak jeździmy pod Sochaczew, to główną czasami nas niesie.

reklama
Do góry