reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ja próbuję się odbebizować, czyli nie udzielać się w czasie godzin pracy, ale jak widać nie da się jak na razie ;-)
Etna - ja Ci współczuję... ciężko jest wracać do pracy...
Resztę dopiszę jak czas pozwoli w domu.;-)

Dobre:-D

o matko jedyna jaka jestem chora....
ledwo na oczy patrze, katar niemilosierny i lamie mnie, płuca sobie wykaszle

ZDROWIA! I do lekarza marsz!

Dziewczyny, dzięki za gratkiu, ale trzymajcie kciuki, żeby tym razem dobrze wszystko się pookładało z fasolką..

Jaką fasolkę? Przegapiłam coś:zawstydzona/y: GRATULUJĘ I KCIUCZĘ!!!! A na zwolnienie oczywiście iść powinnaś!

Dziunka dam Ci znać kiedy nam by pasowało, a Tobie kiedy najbardziej pasuje??

Byle nie od 10- 25 każdego miesiaca bo mam rozliczenia w pracy i o wolnym mogę zapomnieć. Ale od 26 jednego miesiąca do 10 drugiego jak najbardziej mi pasuje:tak:

A juz nie można dziekowac za posty???? wiecie coś o tym?

Możesz kliknąć "Lubię to":tak:

maxwell super wieści !!!! trzymam mocno &&&&&&&&&&
dziunka my pewnie będziemy w PL na przełomie lipiec/sierpień ale jeszcze nie wiem nic dokładnie , po prostu nie bierz nas pod uwagę ,jak coś poszukamy noclegu w okolicy i zorganizujemy sobie wtedy spotkanie ;)

Ale ja chcę Was brać pod uwagę:tak:

Witam sie w wiosenny poranek. U mnie słoneczko już pieknie świeci w okno, zapowiada sie piekny dzien. Mała obudziła sie ok 5.30 jak tata wychodził do pracy, ale ja położyłam z powrotem, otuliłam kocykiem i jeszcze zasneła. Dziś noc bez żadnej pobudki :-):-) , mam nadzieje ze już tak zostanie.
Za chwilke sie zbieram i lece na łowy do lumpka. Wczoraj byłyśmy w miescie i kupiłam sobie kurtke o taka: whs M kurtka SKORA eko CAMEL denim WIOSNA S-XXL (1501083930) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy , troche chyba jaśniejsza, małej kupiłam kask, zeby bezpieczniej było podczas jazdy rowerem, trampeczki różowe , teściowej torebke na urodziny. Zaszalałam :-D:-D

Fajna kurtka, ja nie mam żadnej, a i widoków brak wrrrr...

Daj fotkę Majki w kasku:tak:

Ps. jeszcze zapomnialam dopisac ze walczymy z myszami! Ktore przegięły dobierając sie do czekolady Olinka.

O no proszę, ale że do czekolady? Znam to , na jednym mieszkaniu mieliśmy, jest bardzo dobra trucizna w sklepach - tyle że na zwierzęta i dzieci trzeba uważać, wiadomo. Ale wybiła nam wszystkie myszy:tak: To takie płatki. No, ale, ale nie macie kota? Co on się obija?;-)

Wczoraj byli znajomi ze swoją trójką:tak: Najmłodszy, 7-miesięczny Filipek jest najsłodszym dzieckiem jakie w życiu widziałam:tak: a jaką ma czuprynkę! Taki maluszek a do fryzjera chodzi co miesiąc:tak: Jejku aż mi się syna chceeeeeeeeeeeeeeeeee!

Byłam u gina wczoraj...ekhm.... moja 6-letnia nadżerka zaczęła się "ślimaczyć", dostałam leki na trzy miesiące, w lipcu mam przyjść na wymrożenie - jedyne 300 zł:wściekła/y: Teraz nie dośc że szyja mnie ciągnie po kieszeni to teraz jeszcze pipa:wściekła/y:

Z moim bratem kiepsko bardzo (tym 24-letnim). Ma nawrót choroby i ma do piątku zdecydować - kroplówka raz w miesiącu (czerwona chemia), efekty uboczne m.in. bezpłodność, rak szpiku kostnego ALBO tabletki - lek ostatniej szansy, sama trucizna.
Po prostu SUPER.

Wstawilam przepis na smaczki MARTUŚ!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziunka moje koty boją się myszy, a jak złapały to ja puszczały i goniły, jak zjadły to zwymiotowały na balkonie na dworzu, prosto pod drzwiami balkonowymi. Teraz Rudolf jest u nas na klatce, gdzie ma dostęp do gory, dołu i piwnicy - czasami mam nadzieje ze cos złapie ale gdzie tam...
Osttanio ich się nam narodziło tyle ze szok, i juz codziennie w szafce spotykałam mysz, przez dłuzszy czas myslalam ze sie wyprowadzą bo juz ciepło ale gdzie tam, zasrane mam szafki, wszystko pozamykalam szczelnie to te mi gryzą ciasteczka i inne pierdoły. Zal mi ich ale cóż...mam juz dosc, wszystko wyparzam, przemywac szafki muszę. Wczoraj tesc cos kupił Brosa, podobno to z hormonem jest ze maja wszystkie tego się najesc :-( no nic takie zycie. Hubert wczoraj porozkladał u rodziców (oni w sanatorium), w piwnicy, oraz u nas na poddaszowym poddaszu :) Na gorze u nas się boję w szafkach bo nie daj Boze bedzie niosła i upusci, i tak juz odkurzam w razie co...tfuuuuu. 3 dni i ma byc po myszach!

Maxweeel ja tez Tobie gratuluję po cichutku!!!!!!!!!!!!!!!1

No nic lece na targ o ile jeszcze jest....u mnie mocno wieje!

Dziunka ty jak coś walniesz to padam ze smiechu. Wymrozisz sobie nadzerke i po problemie. A nie robia tego na NFZ?? Sluchaj co do wczasów to moze zarezerwuj jak tobie pasuje a my sie dostosujemy. I tak pewnie tylko weekend w grę wchodzi, bo mój N nie dostanie urlopu. Chyba ze sama z Maja bede na urlopie :-D:-D

Lecimy na dwór korzystac ze słonca. Dziunka fotke zaraz wstawie ;-)

Dobrze że mam klienta gina i wlaśnie się umówiłam na wypalankę ZA DARMO :-):-):-)On uważa że wymrażanie jest tylko "zamrażaniem po wierzchu problemu" i że ma już niejedną taką pacjentkę po wymrażaniu i że tylko wypalanka daje skuteczny rezultat, ale mam najpierw zrobić porządek z tarczycą.
Ufam mu, jest z tej "starej" gwardii lekarskiej, kiedyś był u nas super położniczy , teraz wszyscy najlepsi lekarze poodchodzili, ale tu już nie będę opisywać dokładnie o co chodzi bo dnia by mi nie starczyło. W każdym razie mówi że w końcu stanie się u nas tragedia. Całą ciążę z Julka mi prowadził i byłam mega zadowolona, bardzo żałowałam jak cztery lata temu odszedł z naszego szpitala.

Dziunka - fajnie mieć takich klientów ;-) Mam nadzieję, że aż tak strasznie z bratem nie będzie... trzymam kciukasy... zdrowia życzę.

Ja umawiam Gonię na konsultacje mam już 3 wizyty umówione, jeszcze chce jedną umówić.. oczywiście wszystko za kasę...:wściekła/y: Ale cóż zdrowie dziecka najważniejsze.

Ja mojej założyłam kask do zdjecia dla Dziunki i teraz chodzi w nim po domu i nie chce zdjac hahahhahaha. Dzis na obiad krupnik i zapiekanka z makaronem i szynka.

My juz po 3 godzinnym spacerze, Antek wlasnie zasnął :)
Ja miałam zamrazaana nadzerke i nie narzekam . Musiałam placic bo robiłam prywatnie , ale Etna miała chyba normalnie na fundusz

Ula ja sie boje myszy... panicznie i absurdalnie. Nie mogłabym w jednym domu spac z myszami :)

Beznadziejne rozwiazanie z opcja "Lubię to"...

Kuzynka właśnie dzwoniła czy nie chcę zostać jej modelką - ona uczy się na kosmetolog. W czwartek ma mi przedłużać rzesy na kursie:-D bo padnę ze śmiechu, ja i długie rzęsy:-D

reklama
Wiesz, każdy kij ma dwa końce, potem się jest łysym ;-) Adama bratowa, moja kuzynka zresztą też i jedna moja klientka - osobiście widziałam, tylko maleńkie włoski zostały, potem odrosly. Ale po metodzie "kępki" a ja mam mieć tą 1x1.

Do góry