reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

też bym chciała taką kurtke bo nie mam takiej wiosennej :):) oglądam ją od czasu sprzed ciąży i za kazdym razem szkoda mi kasy ehhhhh ale młodemu kupuje tyle szmat ze w pokoju sie nie mieszcza a ja sobie mam odmawiac phi :D chyba sie pokusiłam :D z tym ze ja chce czarną...... no i jeszcze chciałabym kamizelke tylko nie wiem czy jeansową czy czarną.....bo niby mam podobne czarne z tym ze z krótkim rekawem ale małe....bardzo małe ale moze kiedys schudne :sorry:

reklama
MamaMarcel ja też zawsze kupuje małej ciuszki, bo ja "nie potrzebuje" . Wczoraj zaszalałam ale u mnie na targu jest dużo taniej niż na allegro. Ja zapłaciłam 60zł. W zasadzie kupiłam czarna ale sie cofnełam i zamieniłam na brazowa. Wszystkie kurtki mam czarne, buty czarne, dzinsy ciemne , torebki czarne wiec chociaż coś musze miec jasniejszego.
Przymierzałam tyle tych kurtek ze szok , nie moglam dostac odpowiedniego rozmiaru. Chciałam sobie kupić taki skórzany żakiecik z paskiem, ale niestety nie udalo sie. Przy S pasek miałam pod biustem, a M na mnie wisiała. Nie miałam wyjścia , musiałam wziąść taka ze sciagaczami.

Ps. mała jeszcze śpi :-D:szok::-D:szok:

czesc laski. Marcel wstał o 5.45 ........... ja sie zastrzele :confused2:
Antek o 6.15:baffled:

Witajcie!!!
Znowu piękna pogoda :tak:pewnie za godzine wybierzemy sie na dwór, bo szkoda siedziec w domku :tak:zrobimy zakupki na obiad
Ilona super ta kurtka. Ja mam 2 ,a le butó wiosennych oprócz skórzanych trampek niestety nie . Trzeba kupic koniecznie

Dzień doberek! Konradek obudził mnie o 6.30 ale nie spał już jakąś chwile bo pałeczki do uszy wszędzie porozwalał... Co do kurtek wiosennych to ja mam około 10... Muszę zrobic przebiórke. Tego typu co Ilona kupiła mam 2: czarną i białą. Ja jednak płaciłam za nie 29 zł jak były promocje w New Yorkerze :)))
Mój mąż śpi bo z nocki wrócił a my zajadamy się chlebusiem z dżemikiem. Konrad sobie ostatnio zrobił z mojej nogi skoczka. Jak mam noge na noge to on siada na stopie i sobie skacze :))))

Hej dziewczynki

Ja zaganiana ale znalazłam chwilkę zeby Wam oswiadczyc ze nam idą 5 :szok:
My ząbkujemy bez przerwy odkąd Olis skonczył poł roczku, a myslalam ze jak wszystkie nam juz wyszły to bedzie chwila przerwy, jakze się myliłam... Olis pcha paluszki na sam koniec buziaczka, wiec to ząbki:-(

Robię mu placuszki z Sinlakiem i lecimy na targowisko. U nas niby słonecznie ale chłodno, dosc chłodno, wiec kurtki wiosennej i bucików jeszcze nie zakladamy.

Miłęgo dnia!

Ps. jeszcze zapomnialam dopisac ze walczymy z myszami! Ktore przegięły dobierając sie do czekolady Olinka.

Ostatnia edycja:
Witamy u nas na razie uffff gorączki nie ma jakaś dziwna sprawa jeden dzień no ale cóż dobrze, że przeszło. Jasiek obudził się o 7 i spałby jeszcze ale świszczący nosek go zbudził.

MAXWELL gratulacje fasoleczki, dbaj o siebie a gin na pewno da Ci zwolnienie tym bardziej, że raz fasolka się nie utrzymała, a jak nie to do rodzinnego i będziesz miała sprawe rozwiązaną z Marysią.

A moja jazda no nienajgorzej, ale trzeba miec podzielność uwagi a ja narazie koncetrowałąm się na jednym a o drugim zapominałam. Dziś na 11 kolejna, a nie chce mi się, bo chętnie poszłabym na spacer z Jaskiem. A te testy jakie głupie oj oj musze sie zabrac do roboty.

Uleńka 5? :szok: No ładnie...

Pathanka super, że już Jasiu bez gorączki... Co do jazdy to ja też nie mam podzielności uwagi ale z czasem sobie wyćwiszysz. Ja po swojej pierwszej jeździe zmieniłam instruktora bo trafiłam na jakiegoś furiata, ciągle szybciej, szybciej...

ULA daj przepis na placuszki z sinlackiem!! :) brakuje mi pomysłów na drugie śnidanie...kurcze mój to tylko chce bułe + serek no i co ja poradze ;/;/ no ale musze tez mu też pokazywać ze istnieje coś innego niż buła :D

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć laseczki nie mam jakoś weny na bb :-(
u nas w miarę...
dzisiaj idziemy na tą zaległą szczepionkę odra etc etc

Maxwell ogromne
cichutkie GRATULACJE!!!! 3mam kciuki:-):-):-):-)

Ula
ta strona co podałaś z przepisami WOW prosto je wykonać??
jutro będe miałą tą maszynę do chleba i się za to zabiorę bo na razie siedzę i oglądam i ślinka mi leci:):):)

Do góry