reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Mój teść miał dziś zawał... już trzeci w swoim życiu.. jest w szpitalu stan stabilny , jutro ma miec koronografie

uuuuuuuuuuuuuuuu, dużo zdrowia życzę, Mirek pewnie przygnębiony ajjjj :((( a co się stało?

Mój mąż wrocił o 3.30 nad ranem dzisiaj. Wstał ze mną o 6 i już jest w trasie :((( znowu zostalismy sami z pawłem do czwartku.

Pierwszy dzien w pracy za mną, ale tesknilam za syniem i wolnym, rozleniwiłam się

Ostatnio edytowane przez moderatora:
uuuuuuuuuuuuuuuu, dużo zdrowia życzę, Mirek pewnie przygnębiony ajjjj :((( a co się stało?

Ojciec zle sie czuł i dzis poszedł do lekarza. Jest pod stała kontrola bo miał już dwa powazne zawały. Lekarz zrobił mu Ekg i zmierzył cisnienie i zawołał pogotowie zeby go zabrali do szpitala , boz apis był nieprawidłowy. Ojciec podczas badan w szpitalu bardzo sie zdenerował i dostał zawału. Jego stan jest stabilny , jutro ta koronografia i zobaczymy. Mirek teraz dzwonił do niego i całkiem do rzeczy gadał..

Witam ;)

ale dzisiaj bylo cieplutko (niby sloneczka malo co ale cieeplo:)). Kuba wyszalal sie na spacerze i spi od 18:45 jak zabity ;)

martolinka zdrowia dla tescia!!
etna biedny ten Twoj maz :( moj spi bo na 22 tez jedzie ale "tylko" na 12, 13 godzin, wraca przespi sie i to samo :(

czas na M jak milosc ;) a potem USTA USTA ;)

Martolinka - zdrowia życzę dla teścia... mam nadzieję, że koronografia nie wykaże dużych zmian w żyłach, w tamtym tyg. ja to też przerabiałam ze swoim tatą, więc wiem co to za stres. 3 zawał to już nie przelewki... trzymam kciuki , by wszystko poszło gładko i bez komplikacji.
Dziunka - właśnie moja znajoma pokusiła się o przedłużenie rzęs i na razie była zadowolona , ale to dopiero 2-3 tyg. Słyszałam, że potem różne odczucia są...
Etna - podziwiam Twego męża i życzę stalowych nerwów.

My po pracy i obiedzie pojechaliśmy na placyk zabaw, dziewczątka niby się wyszalały, ale oczywiście jeszcze przed snam musiały być wygłupy, kto bardziej dziwny odgłos wyda leżąc już w łóżeczkach. Ale teraz śpią... ja też się skręcam, by jutro mieć jak najwięcej sił.
Spokojnej nocy życzę.

Witajcie,
dziś pobudka o 5.45 .. osiwieję szybko....
Czekamy na wieści po zabiegu , M siostra ma dzwonić do lekarza. Wieczorem M ma jechać do szpitala. Ja wczoraj posprzątałam u Ojca w mieszkaniu . Bałagan był nieziemski.

Pogoda cudowna od kilku dni. Mamy różnie ubierają dzieci: od czapek z daszkiem po zimowe buty.
Życzę Wam udanego dnia :) My pewnie za godzinkę wyruszymy na spacer :)

Mój teść miał dziś zawał... już trzeci w swoim życiu.. jest w szpitalu stan stabilny , jutro ma miec koronografie

Ojjj, silny ten Twój teść skoro 3 zawały przeżył, da radę , zobaczycie!!! ZDROWIA ZDROWIA ZDROWIA, trzymam kciuki by wszystko dobrze się skończyło!

Kupię sobie też tą ramoneskę co ma Ilona:tak:

My juz po spacerze. Antek zasnął po drodze , ale o dziwo udało mi sie go przełozyc i spi dalej.. Pierwszy raz zrobił mi kupe na spacerze i znalazłam knajpe , gdzie za skorzystanie z toalety musiałam zaplacic 5 zł!!!!!!! takiej drogiej kupy to nasz ysn jeszcze nie zrobił :)
Tesc zostanie w szpitalu jeszcze do przyszłego tygodnia. Badanie wyszło gorzej niz ostatnim razem i beda jakas zyłe przetykac (tak to zrozumiałam).. mam nadzieje , ze wyjdzie z tego.. to juz wiekowy człowiek , ale jeden z wazniejszych w moim zyciu

reklama
ale cisza.....:szok:

Marcel spi, to juz 3 godziny :D a my dzisiaj nie idziemy biegac do lasu bo wieje ze hej, pojdziemy na plac zabaw do auchana a potem na szybkie zakupy bo wymyslilam sobie ze jutro bede robic rybe po grecku a mojemu męzowi na jutro tez kupie jakies pyzy czy pierogi coby miał obiad bez roboty :D nom a dzisiaj zrobilam zupke ogórkową......najlepszą z dotychczasowych. Musze jeszcze oblecieć podłogi i łazienke bo jakis Pan z doradztwa finansowego ma przyjść do męża. Będzie pracowicie ale teraz sie leniłam przez te 3 godz :) napierdzielają mnie jajniki :((( idzie @, wielkimi krokami sie zbliża.....
Martolinka trzymajcie sie......bedzie dobrze. Skoro teść juz tyle przeszedł to i po koronografi dojdzie do siebie. A wiesz moze gdzie tą zyłe bedzie miał przetykaną?? Ciocia miała tez to badanie. Po koronografii miała nacięcie w pachwinie. A przetykaną miała żyłę w nodze, rozcięcie od wewnetrznej strony kostki po kolano. Trzymacie sie i duzo zdrowia dla teścia.... mam nadzieje ze szybko wróci do sił i zdrowia i zobaczycie jeszcze nie jeden raz zagra z Antoniuszem w noge :))

Ostatnia edycja:
Do góry