reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Kurcze, właśnie nie wiem..chyba,że od zwykłego rodzinnego lekarza..bo ginekolog, to ja nie wiem, czy tak wcześnie by mi dał zwolnienie..
da jal powiesz ze masz ilne nudnosci
ja od rodzinnego na samym poczatu dostawalam na nudnosci (numer choroby - nudnosci ciazowe bylo w zwolnieniu) 100% platne

Dziekuje dziewczyny jestescie wielkie, odrazu mi lepiej, ale i tam mi się nie chce iść

Kilolek dużo zdrowka

Maxwell ja tez na twoim miejscu poszlabym do ginka po zwolnienie a zwlaszcza, że miałas ostatnio takie problemy. Myślę że da ci zwolnienie.

Cale szczescie że pawel szybko zasnal i moge odpoczac przed porannym wstawaniem

A juz nie można dziekowac za posty???? wiecie coś o tym?

z Marysią mam dwa wyjścia - w tym klubie, co pisałam rano - maja miejsca, więc w sumie by szło ją zapisać..a jeszcze mam jedno rozwiązanie - przyjaciółka przyjaciółki byłaby chętna do opieki nad Marysia - dzisiaj ją nawet poznałam..mam jej dać wieczorem znać, jak pogadam z Sebą..ale doradźcie mi - bo oczywiście, nie powiedziała, ile za godzinę - jakie są stawki dla opiekunek, mniej więcej?

ja na stawkach dla opiekunek niestety się nie znam, ale w twojej sytuacji chyba jednak wybrałabym tę opiekunkę.
Może zauważyłać na "zdrowiu..", że Ala odkąd chodzi do klubiku jest ciągle chora.. Jeśli Marycia też zacznie tak zarazki łapać to ty i fasolka też będziecie narażeni.. :/

maxwell super wieści !!!! trzymam mocno &&&&&&&&&&
dziunka my pewnie będziemy w PL na przełomie lipiec/sierpień ale jeszcze nie wiem nic dokładnie , po prostu nie bierz nas pod uwagę ,jak coś poszukamy noclegu w okolicy i zorganizujemy sobie wtedy spotkanie ;)

Mama - toś ranny ptaszek teraz ;-) zaciemnienie pokoju może pomoże?
Jassny piernik, głowę mam na drugą stronę przekręconą, tak przynajmniej się czuję, Gośka pożegnała mnie przed 6, mam nadzieję, że pośpi.
Wczoraj wariowały baby na placyku zabaw w Leroyu. Niby były zmęczone, ale .... znów dały do wiwatu przed zaśnięciem.
Znikam poczytać co tam na innych wątkach.

reklama
Witam sie w wiosenny poranek. U mnie słoneczko już pieknie świeci w okno, zapowiada sie piekny dzien. Mała obudziła sie ok 5.30 jak tata wychodził do pracy, ale ja położyłam z powrotem, otuliłam kocykiem i jeszcze zasneła. Dziś noc bez żadnej pobudki :-):-) , mam nadzieje ze już tak zostanie.
Za chwilke sie zbieram i lece na łowy do lumpka. Wczoraj byłyśmy w miescie i kupiłam sobie kurtke o taka: whs M kurtka SKORA eko CAMEL denim WIOSNA S-XXL (1501083930) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy , troche chyba jaśniejsza, małej kupiłam kask, zeby bezpieczniej było podczas jazdy rowerem, trampeczki różowe , teściowej torebke na urodziny. Zaszalałam :-D:-D

Do góry