reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziunka - ciepełko i teraz coraz wiecej czasu na dworze chyba spedzamy - co za tym idzie mniej czasu na bb.
Martolinka - i bardzo dobrze ze nie byłas jej dłużna, pindzia jedna ;/
Maxwell - gratuluje dwóch kreseczek :D

A u mnie iście wiosenna pogoda mmm:))) młody wstanie lada moment po drzemce, dam mu obiadek i spadamy :D juz nie moge usiedziec :D musze skoczyc na poczte, potem z młodym moze do naszego mini zoo pojdziemy co mam co z 500 m od domu :D:D:D:D potem musze zakupki zrobic na jutrzejszy obiadek a młodego jeszcze wrzucę na plac zabaw :D:D uf zapowiada sie ciekawie i pracowicie :D

reklama
Witam się i ja :))) Mały śpi, jak wstanie to śmigamy na dworek. Maxwell mnie chyba znowu coś minęło... gratulacje kochana...
Martolinka ja tez ostatnio z ochroniarzem w Tesco się pokłóciłam bo nie chciał mnie z dzieckiem wypuścić tam gdzie się ludzie samemu kasują tylko kazał zap... na koniec do wyjścia. Troszku narobiłam hałasu, chociaż tyle mojego :)))
Ja dziś normalnie robiłam liste zakupów co by przygotować na przyjazd Marty aby czasu zbędnie nie tracić ;))) Już się nie moge doczekać hehe...

Ostatnia edycja:
Witamy i my tyle, że u nas ten pierwszy dzień wiosny zaczął się niezbyt. Jasiek o 5 obudził się cały rozpalony temp. 38,5 zbiłam panadolem ale marudził zasnął ok.6 i spał do 8.30 ale i tak nastrój nieciekawy. Terz znowu śpi a przed spaniem miał 37,6 zobaczymy jak wstanie co będzie. Chyba to od zębów bo nie ma ani kszlu ani kataru. A ja tu dzis mam pierwszą jazdę i będę myślec jak on tam się trzyma, jeśłi pojade w ogóle bo jak zaniosłam go do babci to na sygnale musiałam wracać, bo tak płakał.

Ja póki co liste robie ;))) Zakupki zrobie w środe lub czwartek, coś tam przygotuje abyśmy nie spędzały w kuchni za dużo czasu...

Zdrówka dla Jasia!!!

nic mnie nie żałujecie że musze isc do pracy :((((((

Maxwell ja tez pocichu gratuluje! i trzymam kciuki

pathanka duzo zdrowa dla Jasia!!

Martolinka wy pewnie po basenie wyruszacie i kiedy wracacie? Opowiadaj co was podkusilo

Etna Ty jestes twarda sztuka i w pracy sie nie dasz :)
Etna my jedziemy w piatek o 4.30 z Sopotu (basen sobotni przekladamy na jakis dzien w przyszłym tygodniu) , ale jedziemy pociagiem. Trudno było M przekonac do pociagu ,a le sie udało :) Wracamy albo w niedziele , albo w poniedziałek (zalezy jak M spisze sie wpracy).
M jest cały w skowronkach bo dorwał swietne zlecenie za dobra kase i w koncu sie ruszy , a nie po prywaciarzach , ktorzy tylko kombinuja i oszukuja

reklama
Etna Ty jestes twarda sztuka i w pracy sie nie dasz :)
Etna my jedziemy w piatek o 4.30 z Sopotu (basen sobotni przekladamy na jakis dzien w przyszłym tygodniu) , ale jedziemy pociagiem. Trudno było M przekonac do pociagu ,a le sie udało :) Wracamy albo w niedziele , albo w poniedziałek (zalezy jak M spisze sie wpracy).
M jest cały w skowronkach bo dorwał swietne zlecenie za dobra kase i w koncu sie ruszy , a nie po prywaciarzach , ktorzy tylko kombinuja i oszukuja

hihihi mam nadzieję, że to komplement

Łał o 4.30 to będziecie budzić Antka? Paweł to by pewnie został na śpiocha przeniesiony hihihihi
Ile czasu trwa podróż? - PRZESŁUCHANIE - bierzecie kota (żarrcik)

Do góry